A+ A-

Diáklány-büntetés

Írta: djt_one (djt_one@yahoo.com)
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
2010. január-február
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>>
Sue egyik este a leveleket válogatta az emeleten munka után. Az egyik levél a régi iskolájából jött. Jópár év eltelt azóta, hogy Sue végzett a Beechwood Akadémián. Ez egy nagyon szigorú magángimnázium volt, úgyhogy a levél felkeltette a lány kíváncsiságát. Feltépte a borítékot: egy meghívó volt benne: az iskola öregdiákjai találkozót szerveztek az intézmény századik születésnapja alkalmából. A meghívás a régi diákoknak és a partnerüknek is szólt. És az állt benne, hogy a diákok a régi egyenruhájukban jöjjenek (ha még megvan), hogy bemutassák, ez az évek során hogyan változott.
Sue biztos volt benne, hogy még megvan a régi iskolai nyakkendője, és biztos volt benne, hogy tud szerezni egy olyan rövid, fekete szoknyát, amilyet régen az iskolában hordania kellett. Ehhez kellett még egy egyszerű, fehér blúz és egy pár fehér térdzokni.
Aznap este vacsora közben Sue mesélt Johnnak a levélről, és hogy hogyan alkotná újra az egyenruhát. John lelkesen fogadta az ötletet, és megkérte Sue-t, hogy próbálja fel előtte az egyenruhát, hogy lássák, milyen lesz. Miközben John eltakarította a vacsora nyomait, Sue felment az emeletre, hogy megkeresse az iskolai nyakkendőjét. Egy kis gardróbbéli turkálás után Sue minden kelléket megtalált ahhoz, hogy a Beechwood Akadémia diákjává változhasson át. Meglepetten látta a tükörben, hogy a rövid szoknya és az iskolai nyakkendő milyen fiatallá varázsolta. Huszonötéves kora ellenére úgy nézett ki, mint egy tizennyolc éves gimis lány. Egy fehér zoknival és egy lapos cipővel az átalakulás már teljes volt, és behívta Johnt, hogy lássa a hatást.
John szintén elámult, amikor meglátta a felesége öltözékét. A rövid szoknya jól kihangsúlyozta a lány formás lábát, a fehér blúz pedig szorosan a lágy mellekhez tapadt. Nagyon erotikus látvány volt. John megkérte Sue-t, hogy forduljon meg, hadd csodálja meg hátulról is. Sue engedelmeskedett, megfordult, aztán szemérmesen hátranézett a válla fölött, és megkérdezte a férfitől, hogy tetszik-e neki, amit lát.
Feleségének ilyen provokatív látványa már túl sok volt Johnnak. Bedöntötte a nőt az ágy végén, és felhajtotta a szoknyáját, felfedte a nő fekete csipkebugyiját. Sue kuncogott az izgalomtól, és megkérdezte, mit tervez most a férfi. John válaszképpen kibontotta nadrágját, kiszabadította meredező szerszámát, és a nő testéhez nyomta. Sue hátranyúlt, segített neki, úgyhogy pillanatokon belül már keféltek is. Nem volt előjáték, mind a ketten készen álltak egymásra. A kefélés közben John látta tükörképüket a hálószobai tükörben, és tényleg úgy látszott, mintha egy kis butácska iskoláslányt kefélne, nem is a feleségét. Sue blúza kibomlott, mellei szabadon lengtek. John fejében megfordult, hogy Sue vajon megdugták-e valaha az iskolában. A gondolat, hogy Sue-t valaki ebben a ruhában alaposan szétkúrta, megtette a hatását, John elélvezett. És miközben telepumpálta a feleségét, egy terv is kezdett kibontakozni a fejében.
Az összejövetel csak pár hét múlva volt esedékes. John addig rendszeresen felöltöztette Sue-t az egyenruhába. Minden egyes alkalommal másik történetet játszottak el, kezdve a rosszkislánytól egészen az új tanulóig, akit elcsábít a tanára. A végén John mindig megkefélte Sue-t, mindig más pózban. A kedvenc játékuk a huncut lány volt a tanári szobában, ehhez John szerzett egy pálcát is. A nő behajolt, kapott néhány kemény csapást a pálcával, aztán John hátulról megdugta.
Bármily élvezetesek is voltak ezek az alkalmak, mind a ketten érezték, hogy valami hiányzik. Mintha a szerepjátéknak nem lett volna tétje. Egy ilyen esti kefélés után beszélgettek erről. Sue bevallotta, hogy az egyetlen ember, akitől tényleg félt, a régi igazgató volt a Beechwood Akadémián. Sue elmesélte Johnnak, mennyire izgatta az a férfi, már a szigorú tekintetétől is remegett. Minél többet beszélgettek erről, John agyában a terv annál inkább kezdett formát ölteni.
A találkozó napján Sue nagyon ideges volt. Felvette a régi iskolai egyenruhát, és Johnnal elmentek a Beechwood Akadémiára. A találkozó a nagyteremben volt, mire megérkeztek, már javában ment a buli. Sok ex-diák a régi egyenruhájában jött el, a teremben elvegyültek egymás közt a régi az új diákok, a falakon osztályfotók lógtak, az emberek pedig a régi ismeretségeket elevenítették fel. Sue bemutatta Johnt néhány régi osztálytársának. Ahogy a teremben kóboroltak, megálltak régi történeteket mesélni, és megtudni, mi történt a régiekkel az iskola óta. Ahogy Sue elköszönt az egyik csoporttól, véletlenül egy magas férfi hátába ütközött. A férfi lassan megfordult, és lenézett Sue-ra. A lány ráismert: a régi igazgató volt az, Mr Beech.
A nő azonnal elvörösödött, és megpróbált bocsánatot kérni ügyetlensége miatt, de szavai összeakadtak, és teljes zavarban állt ott, mint egy ügyetlen diáklány. Mr Beech végigmérte Sue-t, azt mondta, hogy jelentkezzen az irodájában félóra múlva. Azzal elfordult, és otthagyta az összezavarodott lányt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Pavlov 2013. 10. 11. péntek 07:28
Köszi!
#10 A57L 2013. 10. 10. csütörtök 04:09
Nagyon jó.
#9 Pavlov 2013. 07. 20. szombat 07:15
Köszi!
#8 papi 2013. 07. 19. péntek 05:44
Nagyon jó
#7 Pavlov 2011. 09. 20. kedd 20:37
Itt inkább csak játékos paskolásról van szó, ami beépíthető a szexbe.
#6 tiborg 2010. 03. 4. csütörtök 00:07
A tema hatarozza meg a tortenet hovatartozasat!??
Ebben a sztoriban tobb a veres, mint a kamatyolas!De meggondolva talan a kategotia mindegy, ha a leiras jo.En nem szeretek verekedni!!!
#5 Pavlov 2010. 03. 3. szerda 09:40
Szerintem a történet a benne lévő furcsa elemek dacára nem éri el még azt a határt, amitől már át kéne rakni abba a kategóriába. Egy jó kis gruppen, alapvetően.
#4 tiborg 2010. 03. 2. kedd 08:00
Pavlov ur ez a tortenet nem a megfelelo kategoriaban van. Az s/m,vagy meg inkabb a bizarr sztorik koze valo.
#3 tiborg 2010. 03. 2. kedd 04:30
Baratom, Te vagy a kiraly....
#2 Pavlov 2010. 02. 23. kedd 20:42
A történet keletkezéséről itt olvashattok:

http://pavlovurasag.blogspot.com/2010/02/diaklany-buntetes.html
#1 Törté-Net 2010. 02. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?