A+ A-

Tudatlan 1. rész

Amit elmesélek évekkel ezelőtt történt meg velem... Egy vidéki kisvárosban laktunk a város széli új övezetben épült takaros családi házunkban. Én akkor 15 éves év vesztes 8. - as voltam, míg a nővérem 16 évesen már 2. gimnazista. A szüleinknek vállalkozásuk volt, így látástól vakulásig dolgoztak sokat még hétvégén is. Pont ezért önállóságra voltunk nevelve. A nővérem melegítette meg az álltam hazavitt éttermi előfizetéses kaját és szinte mindig a saját szobánkban, hason fekve tanulás közben ettük meg. Felváltva pakoltunk be a mosogatógépbe, a takarítást és vasalást a péntekenként járó takarítónő csinálta, a mosást pedig anyu esténként. A ház körül egy idős bácsi szorgoskodott minden másnap délelőtt. Ilyen életvitel mellett a nővéremmel megegyeztünk, hogy jó testvérként mindenben segítjük egymást. Ez főleg a tanulásra volt igaz. Én a számtekben, a matekban, fizikában voltam jó, míg ő az angolt, törit és a magyart imádta. Sokat egymás leckéit csináltuk meg, ki - ki melyikben volt profi. Szerencsémre erős általános suliba jártam, így meg sem kottyant a gyengécske gimis anyag. Persze, ment ám a falazás is egymásnak a szüleink előtt. Imádtam motorozni egy 50 cm3 sport - enduróval. Buktam épp eleget és a nyomok eltüntetésében a ruhán és a térdemen, könyökömön a nővérem segített, míg én falaztam ha éppen az aktuális barátjával randizott, esetleg hetyegett pont az én szobámban, hisz az volt a lakás bejáratától a legtávolabb és volt idejük rendezni a soraikat, míg valamelyik ősünk odaért beköszönni. Én persze ilyenkor az ablakban könyököltem és figyeltem, hogy hangosan kiabálhassak, feltarthassam. Szinte feltűnés nélkül rohantak a napok és fel sem tűnt, hogy már április vége van, itt a jó idő. Abból tudhattam, hogy már nem kellett azt a rengeteg göncöt magamra venni ha motorozni mentem. Ebben az időben költözött a városunkba egy család, melynek a lány tagja a párhuzamos osztályba került. Persze nekem nem is volt érdekes, hisz addig a motor iránti szeretetem elvakított, a lányokat nem tekintettem nőnek, csak egy olyan teremtménynek kik mindig vihognak, sutyorognak és sületlenségeket beszélnek. Ez a lány más volt. Nem csapódott egyik lánycsapathoz sem és sokat sétált egyedül a suli udvarán. Mikor reggelente kibírtam lopni a motoromat azzal mentem suliba, észrevettem, hogy egyre többet nézegeti. Kicsit zavart, hisz egy lány ne kerülgesse, ne érjen hozzá, sőt ne is közelítsen a gépemhez, hisz elbutítja, így egyik szünetben odamentem hozzá mikor pont a motor körül téblábolt, hogy elzavarjam.
- Helló! Bocsika, hogy megzavarlak a merengésbe, de jó lenne ha arrébb húznád a seggedet a motortól, hisz rádőlhet és még baja lehet a kicsikémnek.
- Hát tudod, Te egy bunkó pasi vagy! - kezdte köszönés nélkül felháborodva - Mi az, hogy baja lehet a szar csotrogányodnak...
- Mi van? Mit mondtál? Minek nevezted? - már szorult ökölbe a kezem, de jó neveltségem nem engedte, hogy betörjem egy lány orrát.
- Csot - ro - gány! - Ismételte meg jól megnyomva, szinte minden szótagot. - Ahonnan jöttünk az ottani pasim egy 125 - össel tépte az aszfaltot és nem féltette ennyire, még vezethettem is.
Hát kicsit nagyon mellbe vágtak a szavai, hisz lehet igaza van, hogy többet képzeltem magamról is és a gépemről is, így visszább vettem a lendületből és próbáltam korrigálni.
- Na jól van! Nézegesd, de ne nyúlj hozzá. - persze a lány gúnyosan félre húzta a száját, lenézően végig mért és se szó nélkül elment.
Tudtam égtem, mint a Reichstag és tudtam magam aláztam le. Persze a következő napokban nem bírtam kilopni a motort, így gyalog kellett suliba menni. 4 - 5 nappal a lejáratásom után a büfében sorban állva valaki megveregette a vállam. Nem néztem hátra, hisz biztos valamelyik rajongóm akar megkérni vegyek neki is valamit, így csak flegmán válaszoltam, oda sem néztem.
- Állj a sorba kis csákó, nem veszek neked semmit.
- Ja bocs! Csak beszélgetni akartam. - csapta meg a fülemet annak a lánynak a hangja aki pár napja megalázott.
- Szia - szia! Bocsika, de azt hittem valamelyik köcsög barátom akar megkérni... - de itt leintett.
- Nem kell a sódered, látom te sem vagy különb a többi beképzelt pasinál! - már fordult is el és elviharzott.
Következő szünetben már én keresgéltem, de nem találtam sehol. Így már kétszeresen beszívtam ezt a csajt, tudtam nem hibázhatok még egyszer, így is elég nagy lúzer lettem, az kell, hogy elterjedjen a suliba. Pont ezért mikor hazaértem és a nővérem melegítette a kaját odaültem hozzá, segítségét kérni, hisz ezerszer tapasztaltabb és persze ő is NŐ, így tudja mivel hozhatnám helyre a lealázott mivoltomat. Persze kapva kapott a lehetőségen, hogy okítgasson, kinevessen mikor elővezettem a tényállást.
- Öcsike! Vedd már észre jó pasi vagy - kezdte - nem hiába vagy az öcsém - vettette azért oda gúnyosan - pont ezért tetszel a csajnak. Te persze, mint minden pasi, elbaltáztad a lehetőséget. Na, de majd tanítgatlak, hogy ne csak jó pasi légy, hanem egy igazi macsó is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 cscsu50 2018. 07. 22. vasárnap 14:20
Megint egy 1. rész aminek nincs folytatása. Tiszta átverés.
#12 vakon53 2016. 01. 18. hétfő 16:31
Ez nagyon jó, így tovább. várjuk a feleségemmel a folytatást!
#11 tomi19 2015. 04. 9. csütörtök 11:40
Jó a sztori de sokat ront rajta hogy nincs folytatása :(
#10 zoltan611230 2014. 05. 15. csütörtök 12:29
Jo
#9 A57L 2013. 07. 30. kedd 04:29
Egész jó.
#8 papi 2013. 07. 17. szerda 05:32
ARANYOS
#7 listike 2013. 07. 2. kedd 08:31
Megint egy 1. rész aminek nincs folytatása. Tiszta átverés.
#6 tomi19 2012. 12. 24. hétfő 09:59
Nagyon jó de el rontod azzal hogy nem folytattad 9 pont
#5 x124 2012. 04. 8. vasárnap 09:45
Folytasd!
#4 Lacaj 2010. 02. 8. hétfő 18:30
Ez nagyon jó, így tovább...várom a folytatást!
#3 Anonymus 2010. 02. 8. hétfő 11:39
eddig jó folytatást
#2 artfet 2010. 02. 8. hétfő 06:37
várom a folytatás:)
#1 Törté-Net 2010. 02. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?