A+ A-

Élményeim Anitával

A következőkben életem legjobb tábori élményét írom le.
Vonattal mentünk, majd busszal. Az út a szokásos módon zajlott. Mindenki mesélt az eddigi nyaráról, viccelődtünk, stb. A táborhelyhez érve tudtuk csak meg, problémás lesz az elszállásolás. Ugyanis a szobák max. tíz fősek, és lányok és fiúk közül egyaránt 11-en voltunk. Plusz ágy behelyezésére pedig nem volt lehetőség. Rövid tanakodás után eldöntötték, hogy én és egyik osztálytársnőm fogunk egy szobában aludni. Igen, jól gondolod rögtön beindult a fantáziám. De megígértük az ofőnek, nem fogunk rosszalkodni :) A lány pedig, akivel egy szobában laktam Anita volt.
Az első nap tulajdonképpen a hellyel való ismerkedéssel, berendezkedéssel telt. Csak a faluban mászkáltunk körbe, sehova nem kirándultunk. Az este, mondhatni éjszaka viszont érdekesen telt.
A takarodót este 11 órára tűzték ki. Már fél tizenegykor fennt voltam a szobában és olvastam. Anita csak tizenöt perccel később ért fel. Megegyeztünk, hogy elmegyünk fürödni. Kaptuk hát a törülközőket és a tusfürdőket, és elindultunk a zuhanyzók fele. Mondanom sem kell a fiú és a lány zuhanyzó külön volt. Tehát egyszerre mentünk be a zuhanyzókba. Én a szokásosnál is lassabban tusoltam. Miután befejeztem, és felmentem (immáron pizsamában) a szobánkba, meglepetten vettem észre, hogy ő még nem volt fönn. Elkezdtem bontani az ágyam (egyébként abban állapodtunk meg, hogy a szoba két sarkában alszunk), mikor nyílt az ajtó, és belépett ő. A haja nedves volt, arcán egy csöpp víz futott végig. Gyönyörű szemeiben tükröződött az egész szoba. Én csak néztem, mire megszólalt: "mi van?" Mondtam, "semmi, csak elbűvölő vagy így vizes hajjal, hálóingben." Mire ő: "kösz"
Megcsináltuk az ágyakat, és lekapcsoltuk a lámpát. A sötétben basz..., akarom mondani beszélgettünk:) Épp az álmokról volt szó, mikor Anita meglepett kérdésével.
- Te és neked szoktak erotikus álmaid lenni?
- Nem ritka, hogy van. Miért, neked szoktak lenni?
- Háát... - győzködtem, hogy mondja el, bennem bízhat, és rá is vettem. A válasza Igen volt. Ezután megkérdeztem, hogy mi történik benne.
- Úgy kezdődik, hogy fenn vagyok az osztályteremben, és rajtad kívül senki sincs ott. Beszélgetünk mindenféléről, mikor közelebb lépek hozzád, és elejtek valamit. Asszem szándékosan. Egyszerre hajolunk le érte, és jól beverjük egymásba a fejünket. Te ekkor megérinted az arcom, és innentől csak arra emlékszem, hogy együtt vagyunk és szeretkezünk.
- És orgazmusod szokott lenni álom közben?
- Nem tudom. De sokszor gyors pulzussal, zihálva és nedvesen ébredek.
- Huh és tényleg én vagyok benne? -kérdeztem meglepődve
- Igen, de ne értsd félre, nem vagyok beléd zúgva. Te álmaidban ki szokott szerepelni?
- Változó. De veled elég sokat álmodok.
Még beszélgettünk egy picit, majd elaludtunk. Kb. három óra lehetett, mikor álmom félbeszakadt, mert felébresztett Anita. Arra kért segítsek neki masztizni, mert nem bírja, már megint velem álmodott. És én is vele.
Lefeküdt hát az ágyára, én odaültem az ágya szélére, ő széttette a lábát. Lassan lehúztam a bugyiját. Éreztem, nagyon nedves volt. Elkezdtem az ujjaimmal köröket írni a szemérem dombjára, majd a középső ujjamat egyszerűen bedugtam. Elkezdtem ki-behúzogatni. Egy idő után az ütememmel megegyezően elkezdte emelgetni a csípőjét. Kicsi, halk nyögésekkel jutott el a csúcsra. Még egy kicsit feküdt, majd megért, utasított, én feküdjek le. Lehúzta rólam a pizsama nadrágom, és megmarkolta a jócskán ágaskodó farkam. Először gyengéd, majd egyre gyorsuló mozdulatokat használva juttatott el a csúcsig. Hatalmasat élveztem, a geci pont az arcára fröccsent.
Ezek után visszafeküdtem a helyemre. Nem tudtam mit mondani, és szerintem ő sem, így hát gyorsan visszaaludtunk. Másnap napközben végig szemeztünk egymással. És sokan megjegyezték, milyen jól érezzük magunkat. Egyébként zen a napon volt az első kirándulás. Hatalmas távot, kemény négy kilométert tettünk meg a közeli kilátótoronyhoz. Mondhatom, élmény volt. A nap legizgalmasabb része újfent este volt. Aznap én értem fel később a zuhanyzóból, és miután beléptem a szobába, ismét el lettem kápráztatva. Ott feküdt az ágyon, oldalra fordulva, és az egyik lábát felhúzta. Laza hálóingét pedig egyre izgatóbbnak véltem. Beindult a fantáziám, és ezt ő is észre vette. Kicsit zavarban voltunk.
Az esti beszélgetés témája az volt, hogy meddig menne el álmai partnerével a szexben. Rövid idő alatt kiderült, nem túl konzervatív. A pettinget ugye már megcsináltuk, az oraltól sem undorodik, egyedül az anális szextől bizonytalanodik el, de azt is ki szeretné próbálni.
Megegyeztünk, hogy mivel mindketten kívánjuk egymást, éjjel kettőkor minden este rendezünk egy kis, hogyis hívtuk, bulit.
Aznap éjjel úgy döntöttünk, hogy alsóneműben úgy teszünk, mintha közösülnénk. Kipróbáltuk minden féle pozitúrában, a misszionárius és a "kutya" volt a legjobb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.14 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 t.555 2018. 03. 7. szerda 00:41
Majd bele jön az írásba.
#6 Andreas6 2017. 08. 29. kedd 07:44
Először szerezz tapasztalatokat, mielőtt írni kezdesz! A Vakon53-tól kapott 8 ponttal nagyon meg lehetsz elégedve, a felét nem éri.
#5 vakon53 2015. 12. 20. vasárnap 13:46
Úgydöntöttünk a feleségemmel hogyez az írás csak 8 pontotér.
#4 listike 2013. 12. 5. csütörtök 16:43
Kicsit elkapkodott.
#3 TheChronic 2003. 06. 22. vasárnap 22:48
Igen,igen,nehéz lehetett a száraz seggében mozgatni...nem csoda,hogy fájt szegénynek :) legalább hagyd ki a sztoriból,amiröl ennyire nincs fogalmad.
Különösen,ha ilyen tapasztalatlan,igen hosszú kényeztetésre és tágításra lenne szükség,hogy számára is élvezhetöen próbáljátok ki az anális szexet.
Tetszett,amikor felnyalta a kicsorgó ondót...a szönyegről?
Na jó,nem volt olyan rossz,csak ezek a részletek zavaróak.Írj másikat,az biztos jobb lesz már!
#2 xy 27 2003. 06. 22. vasárnap 15:34
Álom-álom... :P --- mutass már nekem is egy ilyen lányt ! Gyöngéd mozdulattal behelyezted ? Nekem ez eddig összesen kétszer sikerült, akkor is vagy fél óráig tágítottunk !!! (a lánnyal)
#1 Törté-Net 2003. 06. 21. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?