A+ A-

Táborozás meglepetésekkel 3. rész

Elérkezett a csütörtök, a vakációm utolsó napja. Normál esetben pénteken szoktam összepakolni és az utolsó túrára menni, de a kaland még messze nem ért véget. Általában némi magányért szoktam ide jönni, de most meglehetősen jó társaságom volt, és a változás nem volt ellenemre. A három lány, Melody, Stacy és Suzanne bevallották, hogy a nyári táborban négy évig figyelték, ahogy fürdök és örömöt szerzek magamnak.
Kedden azért jöttek, hogy megtanítsam őket a férfitest rejtelmeire, s egy kitűnő kézimunka - leckével távoztak. Szerdán a szopásról érdeklődtek. Melody első kézből tapasztalhatta meg, hogy milyen is az. Asszem ő is adott nekem valamit, megtanultam, hogy milyen is az igazi érzéki szopás.
Szép nap volt, de egy örökkévalóságnak tűnik a napnyugtát kivárni. A lányok ugyanis akkor érkeznek. Egész nap be voltam indulva. Meztelenül járkáltam remélve, hogy diákjaim most is néznek. Este aztán felvettem egy shortot, és a tűz mellett vártam őket.
A felkelő hold halvány derengésénél megpillantottam kenujuk sziluettjét. Farkam már az este puszta gondolatára is mozdult egyet. Ahogy közeledtek, begázoltam a vízbe, hogy partra segítem őket. Az előző estékkel ellentétben az ég tiszta volt. A hold olyan fényes volt, hogy a tűz szinte pislákoló gyertyának tűnt. Ahogy kiszálltak, megrohantak az emlékek. Suzanne hatalmas mellei, Melody karcsú teste és tökéletes mellei, de még mindig a szőke Stacy állt vágyaim középpontjában. Előző este megérintett egy pár pillanatra, amitől majdnem kikészültem.
- Ma estére is vannak kérdéseink. - kezdte Melody.
- Meglehetősen intenzív óráink voltak az elmúlt napokban. - válaszoltam. Talán kezdhetnénk némi relaxációval.
Zavartan néztek rám. Gyakorlatilag oktatási eszköz voltam számukra. Ez persze meglehetősen jól is esett, de gondoltam, némi kihívás talán jót tenne nekik.
- Miféle relaxációra gondolsz? - Kérdezte Suzanne, egyértelmű sürgetéssel.
Visszamentem a vízbe, egészen derékig, majd levettem a gatyámat. Fejem fölé emeltem, majd megszólaltam.
- Minden meztelen hölgyért kijjebb jövök majd.
A hölgyek egymásra néztek, majd Melody egyből vetkőzni kezdett. Kb. fél perc múlva már csupasz volt. Hosszú lábai között a kis pamacs igazán szexi látványt nyújtott. Hasa tökéletesen lapok, mellei pedig épp olyan imádnivalóak, ahogy emlékeztem. Kijjebb jöttem, éppen felfedve fanszőröm egy részét.
- Nemigaz... - mondta Suzanne, és elkezdett vetkőzni. Mostmár a háromból két hölgy meztelen volt. Ekkor realizálódott bennem, hogy még sohasem volt egyszerre két meztelen nő a közelemben. Előrébb léptem, de farkam felét még víz alatt tartottam. Kezdtem merevedni, szóval rövid időn belül teljesen kilátszottam volna.
- Gyerünk Stacy! - mondta Suzanne türelmetlenül. Végül ő is felhúzta pólóját, majd kibújt belőle. Szőke haja szállt a levegőben, ahogy megrázta a fejét. Lehúzta a nadrág zipzárját, letolta a földig majd kilépett belőle. Falatnyi tangában és szexi melltartóban állt előttem. Aztán hátranyúlt, kikapcsolta a melltartót, mire az a homokba hullt. A világ legtökéletesebb mellei tárultak elém. Alakjuk tökéletes volt, mintha Zeusz gondolatai formálták volna őket. Ahogy lenyúlt, hogy levegye tangáját, mintha a Paradicsom tiltott gyümölcseit láttam volna megmozdulni. Teljesen meztelenül állt barátnői mellett, s a halvány holdfényben isteni látványt nyújtott. Teljes volt az elragadtatásom.
- Szép munka. - mondta Suzanne.
- Igazán szeret, Stacy. - Tette hozzá Melody. Ekkor vettem észre, hogy farkam teljes pompájában ágaskodik, s teljesen kilátszik a vízből.
- Itt az idő a kérdésekre. Irány a tó! - kiáltottam. Elmosolyodtak, s befutottak ők is.
- OK. Úgy hallottam, az első alkalom fájhat. - mondta Melody.
- Igen - válaszoltam - , de csak ha a szűzhártya nem szakadt még be. Ez történhetett például lovaglás, motorozás vagy akár biciklizés közben is.
- Frankó. Már láttuk, hogy neked milyen az orgazmusod, de nekünk? - kérdezte Suzanne.
- Hát, én nem vagyok nő. - válaszoltam. - De tudom, hogy ha az ujjaitokat becsúsztatjátok a nagyajkak közé, találtok egy babszemnyi méretű kemény pontot. Bár nem láttam jól, mivel nyakig vízben voltunk, biztos voltam benne, hogy mindhárman keresik a helyet.
- Hol? - kérdezte Melody.
- Pontosan itt. - mondtam, ahogy becsúsztattam kezem lábai közé, s gyengéden elkezdtem masszírozni.
- Oh igen. Ez naggyon jó.
- Hey, ne sajátítsd ki magadnak! - kiáltotta Suzanne vidáman, majd lefröcskölte Melodyt. Ő visszafröcskölt, s a csata elkezdődött. Pár perc múlva már valósággal birkóztak a vízben. Isteni mellek mindenhol.
Hirtelen azonban valami elvonta a figyelmemet a birkózó lányokról. Egy kéz simított végig a lábamon, s kezelésbe vette a golyóimat. Stacy volt az. Másik kezével megmarkolta kőkemény falloszomat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 16:07
Holvan a folytatás?
#5 A57L 2014. 02. 1. szombat 04:44
Nagyon jó.
#4 genius33 2012. 12. 30. vasárnap 12:20
Hol a 4. rész? :(
#3 fiesta14 2010. 02. 5. péntek 11:29
folytatást!!!!!!
#2 sarmos 2010. 02. 5. péntek 03:41
nagyon jo.
#1 Törté-Net 2010. 02. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?