A+ A-

Az eltartási szerződés 4. rész

Anya késő délután érkezett haza, és nekiállt vacsorát készíteni. Én is segítettem neki, és közben beszélgettünk.
- Hogy tetszett Rézi? - érdeklődött.
- Csodálatos volt, egy fantasztikus teremtés - áradoztam.
Láttam nem örül neki, hogy ennyire lelkesedem. Lehet, hogy féltékeny döbbentem rá.
- De nem vagy szerelmes? - kérdezte reménykedve.
- Még nem, de nehéz ellen állni egy ilyen gyönyörű asszonynak - gonoszkodtam vele.
Vacsora alatt alig szólt hozzám, majd arra hivatkozva, hogy fáradt otthagyott. Hallottam letusol, és lefekszik. Gyorsan rendet raktam a konyhában, én is lefürödtem, és utána mentem. A szobában sötét volt, de éreztem, hogy nem alszik még. Meztelenül mellé bújtam, és átöleltem.
- Számomra te vagy a világon a legszebb, a legvonzóbb, a legkívánatosabb nő. Mindig is te leszel, lefekhetek bárkivel, de csak téged szeretlek, ezt tudnod kell. - súgtam a fülébe.
Felém fordult, a kintről beszűrődő gyenge fényben is láttam könnyes a szeme. Átölelt, és szenvedélyesen szájon csókolt. Lelkiismeret furdalásom volt, amiért gonoszkodtam vele, itt volt az ideje, hogy kiengeszteljem. Félre hajtottam a takarót, és a lábai közé hasaltam. Felhúzta a lábait, széttárta a combjait, szinte felkínálta magát. Először a combjai belső felét csókolgattam, nyalogattam, Aztán gyengéden megharapdáltam a vénuszdombján ékeskedő szőrpamacsot. Kezével a hajamba túrt, és a fejem teljesen magához húzta. Arcom a kopasz pinához dörgöltem, és magamba szívtam finom illatát. Végig nyaltam a szeméremajkakat, amelyek virágként nyíltak szét. Nyelvem ameddig tudtam betoltam a rózsaszín résbe. Lassan nyalogattam, ízlelgettem, anya hangosan zihált. Aztán gyorsítottam a tempón, nyelvemmel körbetapogatva a nyálkás zsombékban, vadul lafatyoltam az egyre nedvesebb hüvelyt. Nyelvemmel megkerestem a pattanásig feszült csiklót, miközben ujjaimmal kutakodtam tovább az egyre nedvesebb barlangban. Nyelvemmel apró köröket rajzoltam rá, éreztem egyre duzzadtabb lesz. Fejem a kezével a lábai közé szorította, teste remegett, és hangosan nyöszörgött. Ahányszor megnyaltam a csiklóját kígyóként vonaglott az izmos asszonyi test. Majd számba vettem az izzó klitoriszt, és finoman szopni kezdtem. A hajamba markolt, teste ívben megfeszült, és arcom forró kéjnedv öntötte el. Teste elernyedt, elengedte a hajam, csak a hangos zihálása hallatszott. Megtöröltem arcom a lepedőbe, és feljebb csúsztam. Végig csókoltam a hasát, és a még mindig meredező mellbimbóit is a számba vettem. Keményen izzó dorongom a lucskos pinához dörgöltem. Szép lassan hatoltam be, nagyon jó érzés volt. Igaz már nem volt olyan szoros, de viszont isteni forrón ölelte körül szerszámom. Lábaival átkulcsolta a derekam, karjaival szorosan átölelt, testünk egybeforrt. Arcunk egy vonalba került, csókolgatott, és kezdte lenyalni a saját levét az arcomról. Mozdulatlanul feküdtünk egymáson, én tövig elmerülve a forró barlangban.
- Tarsd még egy kicsit! - suttogta.
Én tartottam hősiesen, és akkor a méhszája rátapadt a makkomra, finoman szívta, masszírozta azt. Beleborzongtam a kéjbe olyan csodálatos érzés volt. Heréim megfeszültek, és gyönyörtől rángatózva lövelltem magom anyába. Éreztem, hogy a teste többször megfeszül alattam, majd ellazul. Karjait, és a lábait széttárta, de a vaginája még mindig fogva tartotta meggyötört szerszámom. Aztán elernyedt, és péniszem lassan csúszott ki a síkos hüvelyből. Soha azelőtt nem éreztem ilyen fogvacogtató kéjt, és ilyen gyönyört. Lihegve feküdtem anya mellé, aki kis idő múlva megfogta a kezem.
- Zsoltikám szeretnék neked elmesélni valamit. Úgy gondolom elég érett vagy ahhoz, hogy megérts, és ne ítélj el. Amikor otthagytam a kórházat és gondozónak mentem nagyon sok férfi ápoltam volt. Észrevettem, hogy nyál csorgatva bámulnak, ha tehették a szoknyám alá lestek, vagy épp a melleim stírölték. Többször célzásokat tettek arra, hogy mire lennének képesek ha, esetleg ruha nélkül láthatnának, vagy megmasszíroznám őket, vagy kézzel kielégíteném őket. Eleinte sértődötten vissza utasítottam minden ilyen ajánlatot, aztán később elgondolkodtam rajt, hogy lehetne ezzel pénz keresni. Nagyon rosszul álltunk anyagilag, albérletben laktunk, úgy döntöttem megpróbálom. Amikor legközelebb az egyik idősebb úr ismét azzal nyaggatott, hogy mondjak egy árat amiért levetkőznék neki, én mondtam. Először meglepődött, de talán nem is az összeg hallatán ami nem volt kevés, hanem azon, hogy igent mondtam. Lassan vetkőzni kezdtem, az öreg úgy izgult, mint egy kisgyerek karácsonykór. Egyre jobban élveztem a dolgot én is, miután a bugyim is lekerült meztelenül elé álltam. Reszketeg ujjaival végig simogatott, közben hangosan zihált. Kigomboltam a nadrágját, és kiszabadítottam a félkemény, ráncos szerszámot a nadrág fogságából. Kettőt - hármat húztam rajt, és szegény öreg hörögve élvezett el. Majdnem elsírta magát olyan boldog volt. Gálánsan kifizetett, és ígéretet kellett tennem, hogy máskor is örömet szerzek neki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 veteran 2017. 03. 28. kedd 08:11
Van bizalma, és erekciója bőven.
#7 A57L 2016. 08. 24. szerda 08:12
Végig dugja az öreg néniket.
#6 listike 2014. 08. 5. kedd 19:25
Nem rossz.
#5 genius33 2013. 01. 29. kedd 06:52
Hmmm jóóójez!
#4 mackó2009 2012. 11. 5. hétfő 22:29
Még mindíg tud újat produkálni!
#3 Rinaldo 2012. 07. 2. hétfő 07:40
Rendes gyerek a barátját is meg dugatja az öreg csajjal.
#2 tiborg 2012. 05. 8. kedd 05:31
Valtozatos,kituno. Nem gondoltam volna,hogy oreg,vagy mozgasgatolt norol olvasva felizgulok.(10)
#1 Törté-Net 2010. 02. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?