A+ A-

Hétvégi találkozás

Három éve már hogy elváltam. Ági volt az első, és ez idáig egyetlen feleségem. Valamint ő volt az is, akivel ezt a nem mindennapi kalandomat megélhettem, amelyet most megosztok veletek. Ági, két évvel volt fiatalabb, mint én. Gesztenyeszínű hajában néhány melírcsík húzódott. Arcát kiemelték hatalmas barna szemei, és fitos kis orra alatt, pedig érzéki ajkak voltak. Testén semmi kivetnivalót nem lehetett találni. Formás cicik, kerekded popsi, lapos poci. Nem volt se sovány, se kövér. Ám mégis volt rajta mit fogni. Bár magasabb azért lehetett volna...
A szex remekül működött köztünk. Talán az egyetlen, amire nem volt panasz semelyikük részéről sem, a két év alatt. Szerettük az új dolgokat kipróbálni, és nem voltunk prűdek. Ott, és akkor dugtunk ahol, és amikor csak ránk jött. Mindig újítottunk. Soha nem volt két egyforma dugás köztünk. Hol az egyikünk vitt be valami újat, hol a másikunk. Egy este azt kérdeztem tőle:
-Mit szólnál a párcserésszexhez?
Felcsillant a szeme. Aztán az ujjaival a mellkasomat cirógatva elmondta, hogy őneki is megfordult már ez a fejében. Tetszik neki is ez az ötlet. Megbeszéltük tehát, hogy keresünk egy ehhez szimpatikus párt. Mivel ő nem szeret böngészgetni a neten, a keresést, rám bízta. Amelyhez másnap nyomban neki is láttam. Számtalan párral chateltem, és webcameráztam, mire néhány nappal később, rábukkantam egy ideálisnak mondható párra. A 30 éves Gergő, és a 27 éves Szandra, már az első beszélgetésünkkor szimpatikus pár volt. És mivel nekünk még nem volt ilyen szexben részünk, a talit úgy beszéltünk meg, hogy nálunk tartjuk. Így aztán amikor elérkezett a megbeszélt hétvége, és megszólalt a kapucsengő, Ágit átkarolva izgatottan nyitottam ki ajtót.
Mosolyogva üdvözöltük egymást, miközben beljebb léptek a házba. Gergő rövid barnahajú, középmagas, izmos srác volt. Homlokára feltolt napszemüveggel, lezser öltözetben. Szandra viszont a srácnál egy picikével magasabb volt, és szőke haját lófarokban összekötve viselte. Bájos arcán csinos kis szemüveg volt. Egy rövid kék farmernadrág, és egy testre simuló felső volt rajta. Amely alól sejtelmesen domborodtak ki melleinek halmai. Első benyomásom az volt Szandráról, hogy a fene sem nézné ki belőle, hogy „ilyesmire”, kapható. De hát „csendes tóban is lakik béka”! S, miközben befelé mentek a lakásba, mindezt alátámasztva, többek közt ő még egy kacsintással is üdvözölt.
Egy „ki mit iszik” után, kényelembe helyezkedve a nappali kanapéján rövidke beszélgetésbe elegyedtünk, amelynek Ági „eltűnése”, vetett véget, aki a konyhába ment kitudja miért. És aki után Gergő is elsettenkedett. Miután ők ketten „leléptek a térképről”, Szandrával együtt mi is a tettek mezejére léptünk. Felálltunk egymással szembe, majd elkezdtem lehúzni róla a pólóját, melyet aztán melltartójának kicsatolásával folytattam. A korábban elképzelt szép, formás, és feszes mellek előbukkantak. Megérintettem őket! Csodás érzés volt! Már alig bírtam magammal, mert a melleken már rendesen csúcsosodtak a bimbók, amelyek csak arra vártak, hogy bekapjam őket! Ahogy ajkaimmal közelítettem feléjük, Szandra visszalökött a kanapéra, hogy mindezt ülve tegyem meg. Így aztán, a csodálatosan szép kis halmok csúcsai, ott meredeztek a szemeim előtt. Bekaptam az egyik bimbót, majd szopni, és nyalni kezdetem körbe - körbe. Szandra felnyögött! Jó ideig kényeztettem a melleit, valamint köldökét, és a felső testének minden részét. Farkam pedig ez idő alatt kényelmetlenül feszült, a nadrágomban. Így aztán igazítani kezdtem rajta. Szandra észrevéve ezt, letérdelt elém, majd lefelé ráncigálta rólam a sortomat. Kezébe vette a farkam, és megsimogatta!
-Ajjaj, de szép. A kamerában, a múltkor csak azt láttam, hogy nagyobbacska darab - mondta mosolyogva. - Alig várom, hogy a számba érezzem! Várj, leveszem a szemüvegem.
Ekkor valami olyasmit mondtam neki, ha jól emlékszem, hogy „Ne, Szandra! Azt akarom, hogy szemüvegben szopj le! Úgy akarok elélvezni, hogy abban látlak! Még soha senki nem szopott le szemüvegben! Tudni akarom milyen látvány! És a végén, az arcodra is akarok élvezni, nemcsak a szádba!”
Mosolyogva beleegyezett! Így aztán, felkeltem a kanapéról, és ő előttem térdelve belekezdetett, abba a szopásba, amire még nagyon sokáig gondoltam vissza!
Azzal kezdte ugyanis, hogy a csupasz zacsimon végighúzta a körmeit, egészen fel a makkomig. Majd vissza. Ezután masszírozni kezdte a heréimet, miközben meg - megnyalta azokat. Istenien csinálta! Egy idő után viszont már nem csak masszírozta őket, hanem, az ajkai közé is vette, és szopta. Csakúgy cuppogott az ajkai közt. Hirtelen megmarkolta a faszom, és verni kezdete. Közben pedig a szemüvege felett nézett rám. Ez akkor olyan észvesztő volt számomra, hogy akit nem szoptak még le szemüvegben, kedves férfitársaim, hát az iktassa be legközelebb. Ennyire bevadulni nőt még nem láttam. Őrületes módon nyalta végig a faszom oldalát, miközben kezével továbbra is a heréimet morzsolgatta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2016. 02. 16. kedd 06:14
Tetszett!
#9 davee10 2014. 12. 31. szerda 06:56
Jó!
#8 listike 2014. 12. 29. hétfő 13:06
Nagyon jó.
#7 Andreas6 2014. 11. 25. kedd 07:35
Volt itt minden, ami egy jobb pornó forgatókönyvbe kell. Sajnos, a sok felesleges felkiáltójel, a kötőszavakkal kezdett mondatok és néhány felesleges vessző, no meg az általánosan gyenge fogalmazás nálam lerontotta az összhatást. 4 pont.
#6 zsuzsika 2014. 11. 25. kedd 07:11
Jó.
#5 Rinaldo 2014. 11. 25. kedd 06:25
Szuper.
#4 A57L 2014. 11. 25. kedd 06:03
Nekem is tetszik.
#3 veteran 2014. 11. 25. kedd 04:44
Egyszerűen jó.
#2 zoltan611230 2014. 11. 25. kedd 04:05
Jo
#1 Törté-Net 2014. 11. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?