A+ A-

Az eltartási szerződés 5. rész

Kora hajnalban kipihenten ébredtem, a reggeli napfény pont Rézi arcára sütött, mosolygott álmában. Kitakartam, és gyönyörködtem a szemem elé táruló csodában. Szerencsére még mindig meztelen volt, így kedvemre gyönyörködhettem az érett asszonyi test látványában. Rézi nem volt egy szexbomba, én mégis roppant izgatónak találtam. Hófehér testén csak néhány szeplő virított, mellei gömbölyűek, és feszesek voltak. Ölét borító vörös bozont most is megigézett. Hozzá sem nyúltam, és már is kemény erekcióm lett. Mögé feküdtem, és egyik kezemmel a melleit vettem kezelésbe. Teljesen az ölembe vackolta magát. Tudtam, hogy már nem alszik, várta mi történik, és gondolom érezte a seggének feszülő hímtagit.
- Olyan gyönyörű vagy - sugtam a fülébe.
Közben a fülét, és a nyakát csókolgattam. Kezem végig siklott a combján, és végül a fenekén állapodott meg. Megmarkoltam a kemény húst, élveztem a tenyeremnek nyomódó bársonyos bőr érintését. Farkam hegye most már könnyedén csúszott a két félhold közé. Már ez is nagyon jó volt, az izmos farpofák kellemesen szorították a közéjük ékelődött péniszt.
- Miben mesterkedsz kicsim? - kérdezte álmos hangon.
- Szeretném ezt a testrészedet is birtokba venni.
- Te csibész, mindig tudsz meglepetést okozni.
Hasra fordult, és én a lábai közé térdeltem.
- Finoman csináld, az még szűz terület. Találsz krémet az éjjeliszekrény fiókjában.
Beleborzongott amikor vastagon bekentem a ráncos ánuszt, és környékét a krémmel. Farkam hegyére is kentem, majd marokra fogtam, és a krémtől csillogó nyíláshoz illesztettem. Lassan hatoltam át a szoros záróizmokon, többször megálltam. Merev farkam centinként hatolt be a forró barlangba. Nemsokára már tövig elmerültem a szűk lyukban. Kifelé mozdultam, mély lassú mozdulatokkal mozogni kezdtem. Éreztem kezd ellazulni alattam, gyorsítani kezdtem, ki-be mozogtam, farkam dugattyúként járt a szűk nyílásban. Figyeltem hogyan tűnik el a farkam, kihúztam, majd ismét teljesen visszalöktem. Arcát a párnába temette, nyögéseit tompította a vánkos. Löktem még rajta néhányat, és hirtelen hörögve barátnőmbe élveztem.
- Atyaúristen, ez nagyon jó! - kiáltott fel - Érzem a seggemben a lüktető farkadat, és a forró gecidet.
Zihálva borultam rá, farkam kezdet lanyhulni, ki akartam húzni, de Rézi rám szólt.
- Hagyd benn, folytasd tovább!
Visszatérdeltem, megemelte a fenekét, és rácsúszott a farkamra. Saját spermám volt a síkosító, sokkal könnyebben járt a szerszámom a nyílásban, mint az előbb.
- Isteni, érzem magamban. - hörögte - Vadul basszál, mint tegnap!
Kezdtem újra kemény lenni, és ilyen kedves kérésnek nem tudtam ellen állni. Vadul kurtam, a már teljesen kitágult segglyukat. Lassan talált rá a gyönyör, többször megborzongott, majd vad orgazmus söpört végig rajt. Teste megfeszült, minden tagja rángott a gyönyörtől, halk nyüszítő hangot hallatott. Aztán megkönnyebbülten ellazult. Zsibbadt ágyékom már nagyon szabadulni akart édes terhétől, ekkor farkam megrándult, és spermám vad sebességgel robogott végig a herevezetéken, hogy célba érjen barátnőm csodás barlangjában.
Anya egy nyár eleji napon elutazott továbbképzésre, tudtam csak késő este ér haza, ezért erre a napra időzítettem Csabi barátom beavatását. Annával már előre lebeszéltem a dolgot, alig kellett győzködnöm. Csabinak sem volt ellenére, hogy én is ott legyek, sőt mintha egy kicsit megkönnyebűlt volna.
A barátom délelőtt kilenc körül érkezett, láttam rajt nagyon izgul, izzadt a homloka, és a tenyere is. Öntöttem neki egy nagy pohár pálinkát, hogy oldjam a feszültségét, aztán bevezettem Anna szobájába. A szobában félhomály volt a redőnyök le voltak engedve, és halk cigányzene szólt. Anna szívélyesen üdvözölte a barátomat, meglepetten láttam cigánynőnek van öltözve. Persze roma gadzsi volt ő, de most ahogy felöltözött azzal még jobban kihangsúlyozta a hovatartozását. Cifra selyem ing, bő virágos szoknya volt rajt, és mezítláb közlekedett.
Hellyel kínált bennünket, ő Csabival szemben ül le. Én a sarokban egy fotelban foglaltam helyet.
- Szóval te vagy az a csávó, aki szeretné elveszteni a szüzességét - tette kezét a barátom térdére.
- Igen. - nyögte Csabi kiszáradt torokkal.
- Akkor vetkőzz le, hadd lássam mid van! - utasította a megszeppent fiút.
Észrevettem, hogy Anna játszik a barátommal, és nagyon élvezi a dolgot. A fiú pillanatok alatt ledobálta a ruháit, és ott állt álló fasszal az asszony előtt.
- Jól van, látom menni fog a dolog - fogta marokra az erektáló fütyköst, és az ágyhoz vezette.
Levetette az ingjét, és a melleire vonta a fiú fejét. Csabi boldogan nyalta, szopta a ciciket, mintha világ életében ezt csinálta volna. Anna eltolta a fejét, kilépett a szoknyájából, a barátom nyál csorgatva bámulta a szeme elé táruló látványt. Most közelebb lépett az izgatott fiúhoz, és bozontos ölét az egyre keményebb dákóhoz dörgölte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.75 pont (89 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 veteran 2017. 03. 28. kedd 08:18
Ismét jobb
#12 feherfabia 2015. 10. 10. szombat 06:34
Nem rossz!
#11 listike 2014. 08. 6. szerda 06:32
Annyira nem tetszett.
#10 A57L 2014. 06. 14. szombat 08:29
Ez már jó.
#9 Bikmakkocska 2013. 01. 29. kedd 08:52
Kb. olyan, mint az előzőek.
#8 genius33 2013. 01. 29. kedd 06:51
Nagyon jó! nyes
#7 mackó2009 2012. 11. 5. hétfő 22:32
Ilyen az igazi jó barát!
#6 Rinaldo 2012. 07. 2. hétfő 07:51
Barájtja is elvesztette a szüzességét és átvette az öreg csajt.
#5 tiborg 2010. 02. 24. szerda 06:40
Az elozo 4 reszlet kituno volt,de talan tulnyultal kepessegeden,vagy nem porgott az agyad, mert ez bizony gyengecske. Remelem a folytatas melegebb lessz. ez 9
#4 zsuzika 2010. 02. 4. csütörtök 19:12
Köszi. Már megvan.Egyébként grt.
#3 ogree 2010. 02. 2. kedd 16:25
Bizony meg van a 4. rész is, és már rég beküldtem, remélem hamarosan leközlik.
#2 zsuzsika 2010. 02. 2. kedd 14:34
Bocsi: Hol a 4. rész?
#1 Törté-Net 2010. 02. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?