A+ A-

Parancsolóm

A vonat megáll.
Egyszerre vagyok ijedt és izgatott. Érzem, hogy csupasz puncimból szinte ömlik a nedv. Elmosolyodom. Ennek biztosan örülni fog. Veszek egy nagy levegőt, leemelem a hátizsákom és elindulok az ajtó felé. Leszállok. Hűvös az esti levegő és rajtam csak egy könnyű blúz van, meg térdig érő szoknya.
Elindulok a peron külső vége felé, mert azt parancsolta, hogy utolsóként érjek a vonat elejéhez. Lehajtott fejjel megyek, az emberek elrobognak mellettem. Vége a betonnak.
Jó, most elszámolok 100 - ig, lassan nyugodtan.
Nem fordulhatok meg, a síneket bámulom a lábam alatt. Tudom, hogy néz. Ott áll a peron másik végén és néz. Mustrál. 97...98...99...100.
Megfordulok. Lehajtott fejjel elindulok az peron másik vége felé. Még mindig néz, sehol senki, csak ő és én. Én nem láthatom, de ő figyel. Mustrál.
Aztán dönt, ha a peron végén állva megszólít, akkor ma este szolgálhatom. Amíg ő akarja.
Ha nem...akkor nem tudom mit csinálok. Ez volt az utolsó vonat, pénzem nincs, csak a retúr jegy. Vagyis az utcán kell töltenem az éjszakát, ebben a ruhában. Nem, ennyire nem lehet szívtelen. Inkább megdolgoztat a szállásért.
Reménykedem.
Itt a peron vége. Innen már az állomás épülete következik. Azt ígérte, hogy itt fog várni. Semmi.
Elment! Hasít belém a jeges rémület.
De még remélek, nem merek felnézni, hátha figyel, hátha nem ment el, csak élvezi a bizonytalanságom.
- Jól van. Kapsz egy esélyt. - hallom a hátam mögül.
Aztán lassan végig húzza a kezét a seggemen. Majd rácsap.
Földöntúli öröm fog el. Ez volt a jel. Most én következem. Most felnézhetek rá és egy kézcsókkal jelezhetem, hogy engedelmes szukája leszek ma éjjel. Most még elfuthatok.
Felemelem a fejem. Aztán gyorsan lehajtom ismét és lehajolva sietősen megcsókolom a kezét.
Elvörösödök. Fogalmam sincs ki látta, látta - e egyáltalán valaki, de nem is érdekel. Azt ígérte, hogy ezen a hétvégén ennyi lesz a nyilvános megaláztatásom. Bízom benne.
- Jól van. - Mondja. - Tetszik az elszántságod.
- Gyere utánam!
Kimegyünk a parkolóba, nekem kell kinyitnom az ajtót, hogy beszállhasson. Aztán int, hogy üljek az anyós ülésre. Táskám a lábam előtt. Bekötöm az övet. Széles terpeszbe rakom a lábaim ahogy megbeszéltük.
- Húzd fel a szoknyát és csússz egy kicsit előre! Jobban rakd szét, a dagadt combjaidtól nem látok semmit! Úgy, jól van!
Elvörösödöm, de engedelmeskem, hiszen ezért jöttem.
Egy pillantást vet az ágyékomra, elégedetten nyugtázza, hogy parancsának megfelelően csupaszra borotvált.
- Kóstold meg, ha büdös picsával jöttél ide, azt nagyon megbánod!
Lassan nyúlok bele a nedvembe, két ujjal veszek mintát, aztán beveszem a számba az ujjaim és lenyalom őket. Tisztára.
Elégedettek látszik, az én fejem vörös a szégyentől.
Elindulunk, útközben néha rámszól, hogy kóstoljam meg magam, de ennyi.
Megérkezünk a házhoz, megint nekem kell kinyitnom az ajtaját. Elindulunk be a házba. Sok lépcsős panelház. Mögötte megyek az első emeletig, ott megáll. A zakója zsebéből egy bilincset vesz elő. Rákattintja a hátul összekulcsot csuklóimra. A hátizsák valamennyire rátakar. Szerencsére nem találkozunk senkivel, míg felérünk. Az ajtó előtt megáll:
- Jól van. Most pedig kinyitom a bilincset, hogy levetkőzhess, aztán szépen visszakattintom, mert ebbe a lakásba, te térden állva, meztelenül léphetsz csak be!
Így teszünk, szégyenlősen levetkőzöm, a blúzt és a szoknyát belehajtogatom a hátizsákba, amit a számmal kell tartanom. Visszakerül a bilincs, aztán letérdelek a lábtörlőre, és a hátizsákkal a számban bemászom a küszöbön. Ő is belép.
Végre becsukódik az ajtó, magunk vagyunk. A hátizsákot a folyosón kell hagynom, mert követem őt a szobába. Leül egy nagy, kényelmes, puha fotelbe. Int, hogy menjek elé.
- Terpeszben térdelj, látni akarom a pinád! Tényleg csurog belőle a nedved? Vagy csak megpróbáltál átverni?!
A szabályokat előre tisztáztuk, így tudom mit kell tennem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.94 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2009. 12. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?