A+ A-

Fesztivál 1. rész

Ezt a történetet valós esemény alapján írtam meg, ám természetesen egy-két helyen megszaladt a fantáziám. Az események helyszíne egy észak-kelet magyarországi zenei fesztivál. A fesztivál nevét ugyan nem írom le, csak annyit mondok róla, hogy "Thermal rock'n'roll", azoknak, akik jártasak a fesztiválok világában ennyi elég is!
Már két napja tobzódtam a termál, a rock, valamint a csapolt sör fékevesztett világában. A haverok már rég kidőltek én pedig hajnal három óra felé halál fáradtan süllyedtem el a forró vizes medencében az utolsó korsó sörömmel. Hátrahajtottam a fejem, becsuktam a szemem, lassan szívtam magamba a termálvíz jellegzetes illatát és hallgattam a hajnali buli átszűrődő hangjait. Elégedetten nyugtáztam, hogy élni jó! Sajnos a nyugalmam nem tartott sokáig. Pár perc telt csak el, amikor egy határozott, nőies hang szólított meg.
- Szia! - kinyitottam a szemem és felmértem a helyzetet. Két csinos, fiatalnak látszó, raszta hajú metál-lány állt előttem, bikiniben.
- Sziasztok! - üdvözültem őket kedvesen, annak ellenére, hogy utálom mikor zavarnak pihenés közben, de mégis csak két jó csaj, na.
- Kérhetünk a sörödből?! - folytatta az egyik gyorsan.
Utálom azt is, ha valaki kéreget tőlem...
Gondolkodtam pár pillanatig az alkoholtól és egyéb önpusztító szerektől berogyott agyammal, majd rájöttem, hogy nincs már szükségem a sörömre.
- Tiétek lehet. (...) de mit kapok én?! - húztam fel a szemöldököm.
- Hozunk majd sört! - jelentette ki azonnal lelkesen egyikük.
Bólintottam, hogy rendben, közben tudtam, nem fognak hozni. Kicsit fentebb csúsztam a medencében és odaadtam a sört. Ők leültek mellém és vidáman csacsogtak, közben nekem is szegeztek egy-egy kérdést. Alap ismerkedős dumálás. Ki vagy? Honnan kerültél ide? Stb... Annak ellenére, hogy egyáltalán nem örültem a két jövevénynek egyre jobban éreztem magam velük. Kezdett érdekelni, amit mondanak, jó beszélgetőpartnerek és nagyon érdekesek voltak. Legnagyobb meglepetésemre az egyikük - Niki - felpattant és megkérdezte:
- Megyek, hozok pár sört. Hányat kérsz?! - A meglepetéstől kicsit sokkot kaptam, majd kinyögtem:
- Egy elég azt hiszem...
- Na, ne viccelj! Egy sör egész éjszakára?! - mosolygott kacéran és már viharzott is ki a medencéből.
Amíg Nikire vártam a másik lánnyal, Judittal beszélgettünk. Kiderült, hogy mindkettőjük éppen szabad és azt is megtudtam, hogy szeretnének felszedni valakit. Vettem a célzást és elkezdtem oldani a hangulatot buli, kapcsolat, pasizás-csajozás, szex témával. Mire Niki visszaért egy tálcán, nyolc, azaz nyolc korsó sörrel mi egészen összemelegedtünk. Hármasban folytattuk az egyre felszabadultabb, néhol pajzán csevegést. Izgalmas témák is előkerültek. Mindenki megosztott egy-egy szex fantáziát, egy-egy tapasztalatot. Pirult mindenki, fogyott a sör, kezdődtek a flörtölések, stb...
Egy pillanatra mindenki csöndben lett. Zavarba ejtő csend volt ez. A két lány összenézet, kacarásztak, és éreztem, hogy valamelyikük keze a combomat kezdi simogatni. Be kell valljam meglepődtem egy pillanatig, de végül is jó ideje sejtettem, hogy ez a játék már a következő szintre lépett. Még mindig nem szólt senki semmit, ekkor úgy döntöttem ideje kiderítenem mi lesz itt. Odahajoltam Nikihez és megcsókoltam. Nem ellenkezett. Sőt! Kezével megragadta a tarkómat és szinte belerántott a szájába. Itt talán már helytállóbb a smárolás kifejezés. Éreztem, amint a kéz a combomról az ölembe csusszan, és a fürdőnadrágomba csomagolt farkamat kezdi simogatni.
Felgyorsultak az események. Judit lerántott Nikiről, rám mosolygott, és a legnagyobb meglepetésemre vadul nekiesett barátnőjének. Nem akartam hinni a szememnek! Gyorsan körbenéztem, látja-e valaki mi folyik itt. Voltak páran körülöttünk, de a gőztől és részegségtől valószínű semmit sem láttak. A víz alatt elkezdtem simogatni a lányok combját, fenekét, gyengéden megsimogattam mindkettőjük punciját, közben hol az egyikkel, hol a másikkal csókolóztam. A közeledést elégedetten könyvelték el. Azonnal éreztem a kezeiket az ekkor már meredő farkamon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 23. szerda 16:05
Holvan a másodikrész?
#8 A57L 2013. 11. 9. szombat 04:33
Nem rossz.
#7 listike 2013. 06. 11. kedd 11:44
Hol van a folytatás? Vagy talán nincs is.
#6 Ati 2009. 12. 23. szerda 20:50
Ez miért kérdés tölsdfel!!!
#5 Ubesz 2009. 12. 18. péntek 19:47
jöhet jöhet :D
#4 qsi 2009. 12. 18. péntek 18:42
nyojad
#3 Pavlov 2009. 12. 18. péntek 10:37
nyomjad
#2 SIHUPAPA 2009. 12. 18. péntek 05:17
nyomjad
#1 Törté-Net 2009. 12. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?