A+ A-

A hipnotizőr 3. rész

Teljesen ki lettem facsarva. Ezek a történetek, és a tanácsosné lánya... Szép az élet hangulatban sétáltam be a hatalmas ház hátsó bejáratán. Remélem a főnöknőmnek már nincs szüksége rám és kipihenhetem magam. Hanyagul intettem be a konyhára, de a szakácsnő utánam kiabált:
- Gyere csak vissza, te disznó!
Megütköztem ezen a hangon, és visszaosontam a konyhához. Nem volt bent más csak a dagadt néger szakácsnő.
- Láttalak, ám reggel mit műveltél a kisasszonnyal tanítás gyanánt!
Hűhh, bassza meg, ez meglátott. Hízelegni kezdtem a gusztustalan némbernek, még a nyakába is becsókoltam hátulról. Láttam ez tetszett neki, de csoda, hogy nem hánytam el magam.
- Most dörgölődzöl, mi? Máskor meg le se szarsz!
- Na, hisz tudod, hogy imádlak, az édes gömbölyű seggeddel... - próbálkoztam tovább undorral pillogva hatalmas, hájas hátsója felé.
- Ha így van, akkor gyere velem és bizonyíts! - fogta meg a karom és tolt maga előtt a WC - ig. Betuszkolt, bezárta az ajtót és a mellei közé húzta a fejem. Elővette őket és nyalnom kellett. Tenyérnyi fekete udvarban galambtojásnyi bimbó meredt. Hol egyiket, hol a másikat gyömöszölte a számba. Undorodom a fekete nőktől, de most nem volt választásom.
A fajansznak háttal a kőre nyomott, fejem hátradöntötte arccal fölfelé az ülőke felett, majd fölém kuporodott. Ruháját felhúzta és pinájának vad, fekete húsfodrait az arcomhoz dörzsölte.
- Na ezt nyald! Ezen van mit!
Tényleg majdnem hánytam, de próbáltam élvezetet okozni neki. Hatalmas szőrös muff volt, irgalmatlan sötétrózsaszín hasadékkal, melyből a mosdatlanság szúrós párája szállt alá. Amit a szappannal nem végzett el azt elvégeztette velem, és csak dörzsölte állati altestét a nyelvemhez kedve szerint, de ez még nem volt elég, mert előrébb csúszott és a seggluka került a számhoz. Úgy tettem mintha nem érteném, de rámparancsolt:
- Nyald, te disznó!
Mit tehettem volna... Nyelvem a fekete ráncok közé fúrtam. Közben hallottam, hogy a büdös szuka rágyújtott egy szivarra. - Lám sziesztázik, a seggét nyalatva! - ezt a szivarozását külön utáltam.
Pöfékelt és néha valami furcsa nyögés tört ki belőle. Ez kicsit emlékeztetett egy kétmázsás koca zabálás közbeni fujtatására a moslékos vályú előtt. Csak most az én szám volt a moslékban és a vályúnak esett jól.
Ismét hátrébb tolta öles ülepét, hogy a pináját nyaljam, ami már erősen levesesedett és ... szent egek! A csiklója akkorára duzzadt, mint egy hatéves kisfiú kukija, és ellentmondást nem tűrve nyomult a számba.
- Szopogasd csak! Azt szereti a néni! - és valóban kezdett bevadulni. Durván döfködte hatalmas pöckét az ajkaim közé. Sietősen csapkodtam a nyelvemmel, hogy hamarabb szabaduljak, de nem volt szerencsém, mert megállt, és felemelkedett, hogy kifújja magát.
- Na, most nagyra nyisd a szád! - újra az arcomra ereszkedett. Lenyúlt a tarkóm alá és a fejemmel együtt a nyitott szám a nyúlós lucsokban fürdő vaginájára vonta. Igazgatott kicsit. Pinájának az egész berendezése az ajkaimon belülre került és valósággal kipeckelte a számat, míg orrom az ánuszába fúródott. Csak akkor kaptam levegőt, ha hagyta. És ekkor a rohadt, dagadt, fekete kurva pisálni kezdett. Próbáltam menekülni, csapkodtam, vergődtem, de a büdös némber erősen szorított, és levegőt sem kaptam. Nyelnem kellett. És csak spriccelt és spriccelt belőle, mint egy lóból annyi. Megitatta velem sós nedvének pataknyi özönét, majd leszállt rólam.
- Na, ez kell neked, nem a fiatal leánykák! Most told le a gatyád és ülj ide fel!
Ráültem a WC - re. Kókadt péniszem szomorúan fityegett.
- Mutasd azt a nyeszlett kukacot! - fogta a kezébe. A tenyerébe köpött és makkom érzékeny alsó felét kezdte gyors apró mozdulatokkal dörzsölni. A reflexek működtek, és farkam minden undorom ellenére egyre keményebb és nagyobb lett. Mikor teljes méretében, erektől kéklőn meredt, szembe velem az ölembe ült és magába igazította. Diónyi bimbóját a számba nyomta, majd csípője görcsös, remegő táncba kezdett. Amilyen nagy darab volt ő maga olyan szűk volt ott belül. Gondolom befelé is hájasodott. Tökéletesen körbeölelte ijedt farkamat, ami ilyen fogadtatás mellet nem érezte rosszul magát. Már harmadik személyben beszélek róla, mert láttam külön életet él, és bármennyire undorodom én ettől a mázsás, büdös banyától, ő daliásan feszít a lucskos odúban. Kedvére döfködte magát szégyenszemre engedelmesen meredő dákómmal. Éreztem, hogy hol a méhszájának duzzadt csomóját dörzsölteti makkommal, hol G - pontját keresgéli vele. Nem fogta vissza magát, az előbbi kocás horkantások, most folyamatossá váltak, és mint a koncon huzakodó vadállatok morgása veszedelmes hangok törtek ki lilás szájüregéből. Lavórnyi csípője egyre gyorsuló rángatózásával stimulálta a már jól érezhető G - pontját. Ilyet még nem tapasztaltam. Ez tényleg G - pont! Mogyorónyi valamit éreztem a farkammal, amit nem szűnt meg pengetni vele. Teljes extázisba esett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.76 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 03. 23. szerda 16:16
Jólmegdolgosztattaveled magát a szakácsnő.
#7 A57L 2015. 06. 13. szombat 03:24
Nem rossz.
#6 papi 2014. 01. 5. vasárnap 19:47
Ez aztán nem semmi.
#5 Andreas6 2013. 05. 26. vasárnap 22:53
Nekem meg az a véleményem, hogy kölcsön kenyér visszajár - megérdemelte, amit kapott!
#4 Ati 2009. 12. 9. szerda 00:24
Én azt hittem te hipnotizálni tudsz vagy már elfelejtetted,remélem vissza adod nekik az okozott élvezeteket?????
#3 City of Troy 2009. 12. 6. vasárnap 16:05
uuuuuuuuuu.......baszki
#2 sihupapa 2009. 12. 4. péntek 04:46
fuj
#1 Törté-Net 2009. 12. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?