A+ A-

Minna 1. rész

Hátat fordítok, hozzányomom a fenekemet a farkához és hagyom, hogy átöleljen, de a kezemet úgy helyezem, hogy ne tudjon hozzáférni a mellemhez. Tudom, hogy ez rém idegesítő. Simogatja a karomat, csókolja a nyakamat, a fülembe liheg, próbál felizgatni, tudja, hogy akkor engedek. Lassan arrébb csúsztatja a kezemet, hogy hozzáférjen a mellemhez. Először csak finoman simogatja, már egészen ellazulok, mire belemarkol, hirtelen elönt a forróság. Aztán még egyszer és még egyszer, egyre vadabbul gyúrja, elszáll az ihlet... Nem értem, mért szereti ezt csinálni, mintha le akarná tépni a helyéről, pedig már közöltem vele, hogy nem az a típus vagyok, aki ezt sokáig díjazza.
Valahogy mégis eljut a combomig, felhúzza rajta a hálóinget, de még nem nyúl be a lábam közé, csak a combomat, a csípőmet simogatja. Megint kezdem élvezni a dolgot, mire visszatér a mellemhez, erőszakosan simogat, elvonja minden figyelmemet. Szerencsére hamar abbahagyja, és visszatér a hasamhoz, a köldökömön köröz, majd egyre lejjebb és vissza, a fenekemet simogatja. A nyakamat, a fülemet nyalja közben, és szorít magához, egyre közelebb. Hátranyúlok, megmarkolom a fenekét. Nem fordulok meg, még nem, szeretem ezt a helyzetet, élvezem, hogy kínozhatom kicsit. A keze ismét a combomon jár, lassan, finoman szétnyitja a lábaimat, engedem, sőt, élvezem közben a mozdulatait, lassan mozognak az ujjai, csak köröznek a csiklómon.
Ahogy gyorsabban veszem a levegőt, lihegni kezdek, érzem, hogy alig bír már magával, gyorsít az ütemen, szeretném érezni magamban az ujjait, de nem szólok, várom, hogy mit tesz. Már nagyon nedves vagyok, de nem ujjaz meg, maga felé fordít, megcsókol, közben vetkőztetjük egymást. A hátamon, a mellemet kezdi nyalni, ezt imádom, de nem hagyom, hogy sokáig csinálja, csak jelzek, hogy feküdjön vissza mellém, csókolózunk. A bal kezemmel a farkán húzogatom a bőrt, egyre hevesebben csókol, gyorsan veszi a levegőt, magára emel, lassan ráülök, tudom, hogy őrjítő, közben hátravetem a hajam, lovaglópózban, a melleimet nézi, miközben lassan körözni kezdek rajta a csípőmmel. Egyszerűen nem bírja, ha én irányítok, a hátamra fektet és ő diktálja az ütemet.
Egyre gyorsabb, és minden mozdulattal szinte teljesen kihúzza belőlem a szerszámát, és mindig egy kicsit erősebb mozdulattal teszi vissza. Már nem bírom csókolni sem, nem hagyom, hogy megcsókoljon, csak kapkodom a levegőt, nyögök, néha majdnem sikítok. A fenekem alá nyúl és megemeli, hogy még mélyebbre tudjon hatolni, de ez sem elég már. A hátát karmolom, az arcomba liheg, majd egyszercsak abbahagyja, a hasamra fordít, kicsit megemel és hátulról folytatja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.73 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2009. 11. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?