A+ A-

Emese szolga története 1. rész

Elmesélem, hogy került Emese kapcsolatba a BDSM - el és azon keresztül velem.
Emese egy 36 éves nő volt, gyerekei voltak, férje. Az amerikai utazásáig a története szokványos volt. Kiváló angol nyelvtudása volt, kereskedelemben dolgozott. Dekoratív nő, magas, hosszú combú, nagy mellekkel. 15 éve férjnél van, férje jól kereső üzletember. Szexuális életük átlagos, már kissé unalmas. Emese 2 alkalommal csalta meg őt, de mindegyik csak alkalmi eset volt. Aztán megváltozott minden. 1 hónapra kiment Amerikába egy ismerős meghívására. Egy nagyvárosban lakott, a nő távoli ismerős volt, csak szállást adott neki. Kate - nek hívták, 45 éves nő volt, akinek a lánya Liza 23 éves csinos lány.
1.
Egy alkalommal Liza kísérte el Emesét a városba, sétáltak, mikor megállt mellettük egy limuzin. Emese nagyot nézett, mikor nyílt az ajtó és egy 30 körüli jóképű férfi lépett ki, társa benn maradt. Megszólította őket, hogy nincs - e kedvük egy kocsikázásra, ahol megmutathatnák a mellüket, testüket, amit a valamelyik TV - ben leadnak. Emese persze tiltakozott, de legnagyobb meglepetésére Liza nevetve igent mondott, mondván ismeri ezt a műsort és jó poénnak tartja. Megkérte Emesét menjen vele, persze neki nem kell vetkőzni. A férfi Emesét is rá akarta venni, de ő nem engedett. Beültek elindultak, a férfi itallal kínálta őket, amitől felengedtek. Majd elővette a másik férfi a kamerát és elkezdte őket filmezni. Emesét már ez is zavarta, de Liza nevetgélve nézett a kamerába és a férfi unszolására levette blúzát, ami alatt nem volt melltartó, csak a kis kemény melle. A férfi utasítására rázta melleit, a férfi megsimogatta, gyúrta őket, a másik férfi pedig kamerázta őket. A férfi unszolni kezdte Lizát, hogy mutassa meg a punciját is, aki nevetgélt, kérette magát, de aztán ledobta szoknyáját és bugyiját és megmutatta magát a kamerának. A férfi kérésére pózolt, mutogatva punciját, fenekét neki, a férfi elégedetten simogatta.
Aztán elkezdték Emesét nyaggatni, hogy ő is mutasson valamit. Emese a pezsgő hatására engedékenyebb volt és blúzát felhúzva, levetette melltartóját és megmutatta nagy duzzadó melleit. Kicsit összerezzent, mikor a férfi megsimogatta, majd gyúrta őket, aztán a férfi megkérte, hogy punciját is megnézhesse. Ezt nehezebben vállalta, de aztán felhúzva szoknyáját szőrös punija előkerült az elhúzott bugyi mellett. Ennél többre nem volt hajlandó.
Mikor a férfiak ezt látták, ismét elkezdték Lizát puhítani, aki végül is hajlandó volt a férfi farkát leszopni a kamerák előtt.
Mikor végre kiszálltak a kocsiból, Liza nevetve mesélt a dologról, mondván milyen izgi lesz megnézni majd magát a TV - be. Emese kezdte megbánni, hogy nem ment bele többe, a szép farok felizgatta. Liza látta rajta a vágyat és nevetve mondta, hogy menjen el a Red Cinemába. Emese nem értette milyen hely az, Liza nem volt hajlandó mesélni neki erről, csak otthagyta a mozi előtt, mert el kellett mennie.
2.
Emese gondolkozott pár percig, hogy bemenjen - e. Aztán bement az előtérbe, a kiírás szerint erotikus, de nem pornó filmeket játszottak. Vett egy jegyet és bement. Feltűnt neki egy 28 körüli fiatalabb fiú, aki őt nézte, gyorsan bement. Kis nézőtér volt, 10 sorral, összesen talán 15 - 20 ember lehetett benn, 2 - 3 nő, a többi férfi. Emese leült a harmadik sorba és éppen elkezdődött vetítés, mikor bejött az előtérben látott férfi és melléült. Ez zavarta Emesét, de nem volt mit tenni. Elkezdődött a film, valóban nem pornó volt, de erősen erotikus, ahol a jelenetekben a közösülést nem mutatták, csak a testet. De így talán még izgatóbb volt a film, Emese nem csodálkozott azon, hogy körbenézve látta, több férfi is a farkát húzogatja. Bár szokatlan volt, azért Emese nem volt szűz tini, se mai csirke, így mosolyogva nézte tovább a filmet, egészen addig, míg a szomszédja a fiatal férfi, kigombolta sliccét és elővette farkát, majd húzogatni kezdte. Kicsit váratlan volt, hogy ennyire közel van egy idegen pénisz, ami ráadásul igencsak nagyméretű volt. Emese férjének kicsi farka volt, és Emese mindig is nagyra vágyott. Ezért bizony sóvárogva leste a szép farkat, ami egyre keményebb lett a férfi kezében. Emese érezte, hogy teste is reagál, bizsereg puncija. Önkéntelenül is simogatni kezdte magát, egyik kezével mellét, másikkal punciját simizve. Csak ruhán keresztül, annál többet nem mert. Már nem a filmet nézte, hanem a férfi farkát mellette, aki ezt észre is vette. Egyik kezével továbbra is farkát fogta, de másik kezével kezdett Emese felé közelíteni. Mikor látta, hogy Emese nem tiltakozik, kezét Emese combjára tette. Emesén szoknya volt, de a férfi feljebb húzva azt csupasz combját simogatta Emesének, akinek majd kiugrott a szíve az izgalomtól. Ilyet még sohasem tett, hogy egy vadidegen embernek megengedje, hogy fogdossa.
A férfi nem nézett rá, de gyúrta Emese combját és egyre feljebb haladt, elérve bugyiját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 10. 2. szerda 04:24
Elég jó.
#2 asura 2009. 11. 18. szerda 15:54
Nagyon király, birom az ilyen megalázó történeteket. Várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2009. 11. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?