A+ A-

Végül is nyaralunk...

Tíz éve vagyunk házasok Andival. A szexuális életünk még mindig elég jó, mindketten 30 - asok vagyunk.
Mindketten egy különleges vágyat hordoztunk magunkban: befogadni harmadiknak egy férfit szeretkezésünkbe. Tudom, furcsán hangzik, de ha belegondolunk: nővel sokszor voltam már, egy férfit viszont még soha nem érintettem meg. És párom is ezt találja izgatónak. Szex közben sokat beszélgetünk erről, nagyon felizgat mindkettőnket.
Tavaly végre sikerült összehoznunk. Párizsban nyaraltunk.
A szálloda koktélbárja nagyszerű területnek tűnt arra, hogy becserkésszünk valakit. Végül is nyaralunk, nem? Andi feszes miniruhácskát vett fel, amely alaposan kiemelte asszonyos farát és méretes kebleit. Szőke rövid haja pedig arcának szépségét mutatta. Magára hagytam a bárpultnál, megegyezvén: majd egy fél óra múlva visszamegyek, hátha addig sikerül valakivel összejönnie. Nem kellett csalódnom páromban: sugárzó szexualitása megtette a magáét: mire visszatértem, már nem magányosan iszogatott. Mellette agy nagydarab fekete fiatalember, és már messziről látszott, hogy nem csak az ismerkedő - közelségben vannak, hanem erősen fűzi szívem hölgyét. Elfogott az izgalom és a reménykedés. A fiatalember szintén 30 - as lehetett, de ezen kívül nem sokban hasonlított hozzám, esetleg magasságban. Szürke öltönye boltozatos mellkast takart, alaposan ki lehetett gyúrva, sehol egy csepp felesleg rajta, ellentétben az én enyhe pocakommal, és átlagos testemmel. Fel volt már készítve, mert odaérkezésemet és bemutatkozásomat nem kísérte meglepetés, ellenkezőleg, kissé szemtelen módon Andi derekára tette a kezét, amolyan birtokló - módon. Annyira persze ez nem zavart, mi akartuk a játékot, de azért valami megmozdult bennem, ahogyan feleségem csillogó szemmel nézett a jóképű néger srácra. Ő is bemutatkozott, Henry - nek hívták, és üzletemberként tevékenykedett. Rendeltem még egy kört, és felhorgadó vággyal figyeltem, hogy keze már lejjebb csúszott, nejem szoknyácskája alá, aki ellenkezés hlyett széjjelebb csúsztatta a lábait, és kissé rekedten törte tovább az angolt. (Mivel franciául nem tudunk, csak franciázni...)
Külső szemlélő számára ők egy párnak tűntek, és én voltam az idegen, a gondolattól pedig erős vértolulás indult meg az altestem irányába. Szerencsére nem sokan voltak a bárban, így nem láthatták, ahogy Henry kivette kezét párom szoknyája alól, és vastag lucskos újját felkínálja Andinak, aki behunyt szemmel szopogatta le róla saját levét. Vadító pillanat volt, alig vártam, hogy már láthassam, ahogyan a néger srác dákóját kényezteti.
Sokat nem is szöszmötöltünk már, hanem elindultunk a lift felé hármasban. Bent pedig, miután elindultunk, elszabadultak a vágyak. Andream a nála egy fejjel magasabb férfi karjaiba vetette magát, és rekedten búgva csókolta a vastag ajkakat. Majd szétrobbant a gatyám.
Szenvedélyes párosuk a szobában nagy nehezen vetkőzve - botladozva eljutott a széles ágyig, míg végül mezítelenül, rám ügyet sem vetve ziháltak együtt. Gyönyörűek voltak, feleségem nagy mellein a mellbimbók az égnek meredten jelezték vad izgatottságát, széttárult csupasz puncija pedig csillogott a nedvektől. A ráfekvő. és őt csókoló Henry színizom teste, kőkemény fara is izgató látvány volt, de ahogyan félkemény péniszét is megláttam, összefutott a nyál a számban. Volt vagy 22 centi, mindemellé vastag volt, a makkja pedig nagy és ébenszínű volt. Heréi is ehhez illően méretesek voltak. Olyan volt, mint egy fekete félisten, nem csoda, hogy kedvesem teljesen elveszítette a kontrollját. Hát még, amikor Henry lejjebb csúszott, és csupa - lucsok punciját kezdte el nyalni, hosszú nyelvével, gyapjas fejét befúrva a hófehér combok közé. Nem bírtam tovább, és lehajigálva ruháimat odasiettem én is, és letérdelve az ágy mellé Andi arcát csókolgattam, miközben fülébe suttogtam mindenféle dícséretet, hogy milyen ügyes, és gyönyörűek együtt, tegyen meg mindent a férfinak, amit az csak akar. Én is bármit megtettem volna neki, formás - izmos sötét tomporát figyelve. Párom széttárta a lábát, amennyire csak lehet, hogy alkalmi partnere hozzáférjen szépséges szírmaihoz. Ziháltak mindketten őrült - módra, de magam sem voltam másképp. Aztán helyet cseréltek, és egyszeriben ott ágaskodott a pompás és hatalmas farok, amelyet Andreám vadul kényeztetni kezdett bő nyállal. Valószínűleg már azt sem tudta, hol van, csak leborult a fekete fallosz - bálvány elé, és tuszkolta a szájába , kéjes morgásokat kicsalva Henry ajkai közül. Szerettem volna besegíteni neki, megnyalogatni a szép hímvesszőt, és a duzzadó heréket a számba venni, de úgy éreztem, még nem jött el az én időm.
Még nem láttam ilyennek a feleségemet, elvadult és megszállott volt, majd farkánál fogva magára húzta a néger pasit, hogy égnek meredő lábai közét megtöltesse a nyálától nedves dákóval. Mindenféle komplikáció nélkül belecsusszant a sötét dárda, és szinte állatias hangokat adtak ki magukból, ahogyan betörte kedvesemet az ágyba és úgy dugta, mint egy gép.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.77 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2017. 10. 7. szombat 06:59
Nekem is volt már élményem egy párossal, de ott csak a nővel törődött mindkét fiú, nem volt semmi homokozás - amit fel kellett volna itt tüntetni a címkék között. Akkor ki sem nyitom. Undorodom.
#9 joozsi 2013. 12. 5. csütörtök 02:52
A fenének olvassátok, ha ilyen finnyásak vagytok?!
#8 papi 2013. 04. 9. kedd 08:20
Nem rossz.
#7 genius33 2013. 01. 23. szerda 06:41
Nekem is tetszett az írás.
#6 v-ir-a 2011. 01. 10. hétfő 23:26
nekem tetszett....szívesen részt vennék egy ilyen nyaralásban
#5 tiborg 2010. 09. 3. péntek 06:45
Gyenge Homo almodozas...
#4 tituszka 2009. 11. 3. kedd 08:57
El se olvastam teljesen, tényleg ocsmány, gusztustalan.
#3 pamaci 2009. 10. 30. péntek 06:27
Ez is ocsmány...
#2 Hétpettyes bogár 2009. 10. 30. péntek 01:26
Remélem akkor le is hány, én már most megtettem volna!
#1 Törté-Net 2009. 10. 30. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?