A+ A-

A látogatás - Elke

(Szemelvény "Az őrségváltás" című regényből, ahol ez az epizód így nem önthetett formát, tehát ezért így ott nem is található.)
- 1 -
- Mázlista vagy - mondta Margo a barátnőjének. - Irigyellek érte.
- Irigyelhetsz is - felelte Elke. Nyújtózott egyet a heverőn, közben könyökével megbökte a mellette ülő lány vállát.
Margo elkapta a feje fölött kalimpáló csuklót, és a vállára kanyarintotta Elke jobbkarját. A két lány baráti ölelésben üldögél tovább, úgy beszélgettek.
- Én is örömmel mennék helyetted Budapestre, onnan meg a Plattenseehez, egy kis fürdőzésre.
- Azt mondta anyám, hogy a kollégájának, ahol pár napig majd lakni fogunk, van egy tizenhét éves fia.
Margo tréfásan csücsörített egyet ajkaival, és cuppantott a levegőbe.
- Aztán nehogy tönkre tedd a játékszert azon a kisfiún!
Elke felnevetett.
- Egy keménytökű tizenhét éves magyar legény játékszerét nem könnyű tönkre tenni.
- Honnan tudod? Volt már dolgod tizenhét éves magyar fiúval?
- Nekem még nem, de Hildának igen.
Margo ismerte Hildát, Elke unokanővérét. Igen vérmes lány volt, és hetente másik fickót fogyasztott el. Egy alkalommal hármasban mentek moziba, és mire véget ért a film, Hilda már ki is készítette a mellé vetődött fiút, akit addig csak látásból ismert a szomszéd utcából.
- Képzelem, miket mesélt neked az unokanővéred.
- Képzelheted is! - Elke balkeze becsusszant a combjai közé, a vékony szoknya anyagát begyűrve a combjai közé.
- Látom, még most is gerjedsz rá - Margo és Elke között nem volt ritka, hogy egymás segítségére voltak, amikor szexre éhes tinédzserek módjára a másik nemről beszélgettek. Ezek a csevegések néha annyira felizgatták őket, hogy nem tudtak meglenni a saját testüknek okozott örömök nélkül, aztán előfordult az is, hogy a nagyobb élvezet végett egymást is kényeztették egy kicsit. Tehát Elkének nem okozott túl nagy meglepetést, amikor barátnője ujjai ráfonódtak a sajátjára, és úgy követték a kezét a szétnyíló combok közötti völgy meglátogatására.
- Majd kipróbálom, hogy ő is tud-e olyan ügyesen játszani az ölemmel, mint te.
- Nem vagy ügyetlen te sem - búgta Margo, és áttette barátnője kezét a saját ölébe, de mivel nem akarta, hogy Elke öle kihűljön, gyorsan visszamélyesztette ujjait a lány két combja közé, és gyengéden belemarkolt a testébe. Elke felsóhajtott, és megemelte ölét, hogy jobban belemélyedhessenek a mozgékony ujjak.
Alextől várta ezt már régóta Elke, de a fiú gyáva nyúl módjára menekült előle. Már hetek óta kuncsorog utána, randevúkat kér, de még mindig csak alig ért hozzá. Most Margo ujjaitól kaphatta meg azokat a gyönyöröket, amelyekkel Alexnek kellett volna szolgálnia ennyi idő után. Pedig mennyire igyekezett, hogy a fiúba bátorságot öntsön, de hiába. Esti sétáikon csókolózás közben érezte, hogy a fiú sem közömbös iránta, hasának nyomódó teste kemény és hatalmas volt, de hiába, ha Alex nem tudta, mit kezdjen az ő vágyaival. Fel s le szánkázott lágyékával a fiú szerszáma felett, kínálta a testét másmódon is, és a gyáva fickó mégsem mert kezdeményezni.
A legjobban akkor dühödött meg a tehetetlen kölyök viselkedésétől egy ilyen estén, amikor azt érezte csókolózás és dörgölődés közben, hogy a fiú hangos lihegések között szinte eszét veszti a gyönyörtől, aztán egy nyögés után elernyed, és végképp passzívvá válik.
Most hiánypótlásként Elke nem hagyta viszonzatlanul barátnője igyekezetét. Egy gyors mozdulattal felrántotta a hasáig a szoknyáját, hogy Margonak ne kelljen a ruhát kerülgetnie, aztán figyelmével a barátnője felé fordult.
Kigombolta a rövidnadrágot a lány kemény hasán, és alányúlt. Margo is igyekezett könnyíteni neki, mint azt az imént ő is megtette, és felemelte a fenekét a matracról, hogy a nadrág átbukhasson a popsija alatt a combjai felé.
Elke nem elégedett meg ennyivel, amikor lenn volt a nadrág, a bugyit is igyekezett barátnője fehér bőre fölött lejjebb gyömöszölni.
- Vesd le te is - lihegte Margo, és egy pillanatra felugorva lemeztelenítette magát derékon alul.
Elke ültében bújt ki a szoknyájából, aztán ő is lerántotta magáról a bugyit, ám ekkor már ezt is kevésnek találta. Anélkül húzta át a fején a blúzát, hogy kigombolta volna. Az ingecske elakadt a feje búbjánál, mire türelmetlenül rántott egyet rajta. Két gomb kinyílt, egy harmadik leszakadt, aztán a többi engedelmesen megadta magát, és a blúz már repült is valahová a szoba sarka felé.
Margo blúza alatt nem volt melltartó, mikor kibújt belőle, alóla mindjárt kibuggyant két kis melle. Nem voltak nagy mellei, de a bimbók ettől függetlenül keményen ágaskodtak a domborulatból, s harciasan meredtek kicsit oldalra, kicsit előre, mint két kemény borsszem. Nyúlt volna a saját mellei felé, hogy megszorongassa, megmasszírozgassa, de Elke megelőzte. Ennek az volt az ára, hogy a saját melltartóját, nem vette le, annak eltávolítását Margora bízta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.41 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 papi 2014. 07. 3. csütörtök 22:19
Nagyin tetszik.
#13 Bikmakkocska 2013. 09. 16. hétfő 16:59
Elég jó.
#12 A57L 2013. 08. 24. szombat 04:44
Nagyon jó.
#11 sihupapi 2009. 12. 2. szerda 01:12
Üdv REMETE. Jó ujra találkozni.
#10 Remete D. László 2009. 10. 20. kedd 15:57
Kedves pisti47!
Igazán nem szeretném a fantáziádat alábecsülni, de nem lennék nagyon boldog, ha ki tudnád találni, miről szól. Ezért, ha van kedved írd le ide, hogy mégis mire tippelsz. esetleg, ha nincs ínyedre a nyilvánosság, elküldheted a remeted.laszlo@freemail.hu-ra
Üdv. Remete.
#9 pisti47 2009. 10. 20. kedd 13:49
Mint mondtam előzőleg, a szereplőidet nagyon lehet szeretni, esetleg szívből utálni. Közben az olvasó nagyon jól szórakozik és várja a folytatásokat. Jöjjön az Őrségváltás is. (Kíváncsi vagyok, ugyanarra gondolok-e, mint amiről majd szólni fog a regény) Üdvözlettel pisti47
#8 Caligula 2009. 10. 20. kedd 10:54
Húúúúúú!Ez indulatból született és borzalmas fogalmazás volt - na igen,ha az ember nem olvassa át egyszer sem,amit elkövetett!Elnézést érte!
#7 Caligula 2009. 10. 20. kedd 10:52
Na végre!Éppen itt volt az ideje a nem erotikus kategória megjelenésének - igaz,már most megjelentek lelki szemeim előtt,az ez ügyben megjelenő "tutulások". Persze nem kötelező mindenkinek,mindent olvasni!
#6 Remete D. László 2009. 10. 20. kedd 10:20
Kedves Olvasóim!
Köszönöm a figyelmet!
Nem ígérhetek sok folytatást a történethez, de még egyet igen. Mint azt a cím alatti sorokból láthatjátok, ez csak egy kedvcsináló Az őrségváltás című regényhez, amely nem erotikus témájú. A honlap
szerkesztői arra bíztattak, hogy töltsem fel a regényt, mert elképzelhető, hogy lesz olyan új rovat is a Tröté-net oldali között, ahol helyet kaphat. Ha ez megvalósul, találkozhattok a teljes írással is. Akit érdekel, talán jól szórakozik majd azon is.
Üdv mindenkinek!
Remete.
#5 sarmos 2009. 10. 20. kedd 07:58
nagyon jo...
#4 pisti47 2009. 10. 20. kedd 06:09
Ezt a kellemes meglepetést! Kiválóan örülök. Ha kedd, akkor Belgium helyett kedd és Remete. Jó lenne. A szereplőidet meg lehet szeretni, hús-vér emberek, nem pedig dugógépek vagy orkok. Ha Caligulának is köze van annak, hogy "tollat ragadtál" akkor neki is köszi.
#3 Caligula 2009. 10. 20. kedd 02:17
Kedves Remete!Örömmel találkozom újra soraiddal.Remélem egy picurkát, talán az én megszólalásom is hozzájárult (ld."Szexpressztábor-pengeváltás")ahhoz,hogy újra jelentkeztél.
Hogy' állsz,az akkor említett,"non erotic" művel? Segített ez az kis "ventiláció"?Remélem!
#2 Olvasó 2009. 10. 20. kedd 01:42
Hm... van egy hatalmas baja ennek a történetnek..
Az,hogy a "-vége-" helyett nem az van írva,hogy "-folyt.köv.-" :)
Jó volt újra egy színvonalas "Remete-írást" olvasni (remélem hamarosan kapunk újabb történetet is tőled).:)
#1 Törté-Net 2009. 10. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?