Én, a testvérem meg a leskelődök - Ismerkedés a perverzekkel

Szavazás átlaga: 6.85 pont (78 szavazat)
Megjelenés: 2009. október 9.
Hossz: 21 572 karakter
Elolvasva: 33 217 alkalommal
Alig végeztünk a vásárlással
c
alf
alf
rg
alf
öt
alf
t
Heni mobilja. Péter volt az és szólt hogy másfél óránk van és itt egy kuncsaft, és mindkettőnkre szükség van.
Megérkeztünk és Péter elmondta mik az igények. Bementünk a szobába és átöltöztünk
Sokat nevettünk, mert mindketten úgy néztünk ki mint valami 5. osztályos tanuló.
Heni megnyugtatott hogy ez a szerepjáték nem lesz olyan durva mint tegnap de ki kell elégíteni a férfi minden kívánságát, és tanár úrnak kell szólítani, És ha kérdezi te 19 vagy és mindig naiv, ártatlan pofit vágjak. Péter egy íróasztalt rakott össze és mikor végzett odakészített két széket és felállított egy kis táblát.
Megjött a "Tanár úr"
Heni félrehívta és egy borítékot vett át tőle.
Érdekes volt a szitu, mert mikor meglátott a tanár úr a szeme sarkából engem figyelt és érezhetően méregetett.
Bementünk a szobába és az osztály vigyázz után utasított minket hogy leülhetünk.
Először Henit vette elő és a házija után érdeklődött.
Heni mondta hogy nincsen kész és a tanár úr büntetésből a térdére fektette és a bugyiját félrehúzva elkezdte újazni. Mikor már cuppogott a nedvességtől a puncija a helyére parancsolta hogy később fojtatja majd a dorgálást.
A kis táblához ment hogy diktálni fog, de mivel nem volt tollunk így büntetésként térdre parancsolt. Odalépett Henihez hogy vegye ki a tollát és nyálazza be. Heni elkezdte szopni, és nem tudom mi ütött belém, ha bár elégé nevetni való volt a szitu, elkuncogtam magam.
Erre a tanár úr megkérdezte mi olyan nevetséges.
Szólt hogy álljak fel. Mikor felálltam utasított hogy hajoljak be, mert büntetést érdemlek.
Átkarolt hátulról és megfogta a mellemet.
Rá vert a fenekemre és elkezdte mondani, hogy a büntetést nem azért kapom, mert szemtelen voltam hanem mert nem az iskolai egyen ruházat van rajtam.
Szólt hogy azonnal vegyem le, mikor levettem elkezdett hátulról simogatni és rányomott az asztalra. Hallottam hogy felhúzott egy gumit és a puncim bejáratához tette és gyengéden belém hatolt. Nagyon kellemes volt ahogy csinálta de egyre gyorsabbá vált és mivel nem volt kényelmes neki sem felültetett az asztalra és elölről kezdett pumpálni.
Már javában élvezett mikor rászólt Henire hogy térdeljen alánk, és szopogassa a golyóit.
Éreztem hogy nem sok kell a tanár úrnak és így is lett teste megfeszült és mielőtt elélvezett volna kirántotta belőlem és lehúzta a gumit. Abban a pillanatban ráélvezett egy bőséges adagot a puncimra.
Henit tarkójánál megfogva rányomta, hogy nyalja le.
Átjött az asztal másik oldalára hogy most tollbamondás lesz.
Benyomta a számba és elkezdte a mellemet simogatni. Egy kis idő múlva végigsimította a hasfalamat és elkezdett három újjal újazni.
Heni még mindig ott térdelt és kihúzva újait szétfeszítette az ajkakat. Odaszólt Heninek most ujjazd te.
Heni egyre több ujjal volt bennem és a tanár úr újra utasította négy ujjal és nyald! Heni szófogadóan megtette. E közben Ő elkezdte levenni a ruháit.
Mikor meztelen volt felfeküdt az ágyra és szólt hogy mennyünk oda. Heninek intett hogy most Ő jön és felhúzott egy gumit. Heni áttérdelt rajt és félrehúzva a bugyiját, és már el s tüntette magában. Heni ütemesen mozgott a tanár úron. A férfi megfogva a blúza szélét kettérántotta a leszaggatva a gombokat. Közelebb térdelve hozzájuk a tanár úr felnyúlva megfogta a tarkómat és odanyomta Heni és Ő közé.
Elkezdtem csókolgatni, és a nyelvemmel játszadozni mikor egy matatást éreztem a puncimnál.
A tanár úr elkezdett ujjazni, úgy hogy a hüvelyk ujja a fenekemet birizgálta. Heni egyre gyorsabban, ütemesebben kezdett mozogni rajta, és erre a tanár úr átvette a kezével az ütemet. Egyre keményebben és mélyebben mártotta belém az ujjait, ami egyáltalán nem hagyott hidegen. Testem remegni kezdett és nem bírtam tovább nagy nyögésekkel és rángásokkal élveztem el, és hamarosan mindketten követtek.
Mikor a férfi felöltözött Heni félre hívta, hogy szeretne beszélni vele. Nem igazán hallottam miről volt szó de mikor elment a férfi, Péter bejött hozzánk és elégedetten a kezembe adott egy borítékot, amiben 15000-Ft. volt. Nagyon meglepődtem, ezt Mindketten észrevették. Heni közelebb lépve átölelt, és a fülembe súgta, hogy megérdemled.
Másnap tizenegyre kellett át mennem. Mikor megérkeztem Heni már előkészített nekem egy fekete combharisnyát fekete csipke tangát és hozzávaló melltartót.
Felvettem és kimenve a nappaliba Péter azzal fogadott, hogy egy extra óra van megrendelve, ami azt jelenti, hogy a férfi egy óra teljes körű kiszolgálást vár, persze gumival.
Megjött a férfi, egész rendes volt. Nem volt durva, sőt kifejezetten jó volt vele. Gyengéd volt és figyelmes, igaz meg is haltam volna, ha keményen csinálja, mert nagyon vastag volt a farka.
Mikor elment, Heni bejött és szólt hogy mennyek zuhanyozni, mert rendbe kell tennie a szobát, mert jönnek hozzá. Kijőve a fürdőből bementem a nappaliba és leültem Heni mellé, aki gyengéden átölelt és elkezdett kérdezgetni a testvéremről.
Elmondta, hogy szeretne megismerkedni vele és bevallotta, hogy vonzza a tapasztalatlansága, mert szeret játszani, tanítgatni, főleg, azért mert ilyenkor ő irányít.
Beszélgetésünket egy csengő szakította félbe. Heni ajtót nyitva elvonult vendégével.

Mikor hazaértem Zoli meztelenül várt az ágyon fekve.
Ahogy megláttam rögtön izgalomba hozott a látvány és éreztem, hogy elönt a forróság.
Az ágy elé lépve lassan elkezdtem vetkőzni.
Mér csak a bugyi volt rajtam, és feltérdelve Zoli megpróbált megfogni, és magára rántani.
Játékosan a hátára löktem és mondtam neki, hogy most én vagyok a főnök.
Éreztem, hogy nincs szükség előjátékra, mert még mindig ki voltam tágulva, és fel is izgatott hogy Zoli hagyja, hogy irányítom.
Lehúztam magamról a bugyimat és feltérdelve az ágyra ráigazítottam magam Zoli farkára.
Teljesen rajta voltam de alig éreztem, lehet úgy is mondani lötyögött bennem.
Egyre gyorsabban kezdtem rajta mozogni, de mikor láttam az arcán, hogy milyen jó neki az elfeledtette velem az előző csalódottságomat és próbáltam átadni magam az élvezetnek.
Zoli elkezdte morzsolgatni a bimbóimat, és akkor éreztem, hogy nincs tovább, ahogy már neki sem volt. Testünk egyszerre feszült meg minden izmunk görcsberándult és remegve zuhantam a mellkasára. Egy ideig mozdulatlanul feküdtem rajta és pár csók után mielőtt elaludtunk volna bementünk a szobánkba.
Napjaim hasonlóan teltek. Délelőtt átmentem Péterhez, és ha nem valami idegen volt bennem, akkor Péter, vagy mindkettő. Délután haza és egy kis játék Zolival.

Anyám a másik héten, hétvégén elutazott vidékre temetésre így alkalomnyílt, Heni ábrándozására. Mikor bejelentettem hogy a barátnőm hétvégén itt aludna édesanyám még örült is neki.
Eljött a Péntek és anyám már kora reggel elutazott magunkra hagyva. Heni este hatra jött át, és ahogy Zoli meglátta nagy érdeklődéssel, fogadta. Zoli úgy tudta, hogy Heni 15 éves és szerintem el is hitte.
Rövid beszélgetés után Heni elővett egy üveg Martinit és Zoli rövidesen kész volt.
Zoli bevolt pörögve nem törődött semmivel de mikor ki akart hívni hogy könnyítsek rajta mondtam neki hogy fűzze be Henit. Meglepett nagyon a dolog, mert rávetette magát Henire és elkezdte letépni a toppját.
Megadva magát Heni kigombolta és ledobta magáról a farmerját mielőtt Zoli azt is eltépné, de a bugyival és a melltartóval nem volt ilyen szerencséje. Átvettem a kamerát feltettem a polcra úgy hogy minden látszódjon. És kimentem mintha nem tetszene a dolog. Heni megadta magát. Nem is tudott volna mit tenni. mert Zoli lenyomta az ágyra úgy hogy a lábait a nyakába tolta ás egy mozdulattal bevágta neki.
Heni felnyögött, mert váratlanul érte de néhány rántás után bíztatni kezdte.
Heni hamar élvezni kezdett és átvéve az irányítást átfordította Zolit a hátára, és elkezdett lovagolni rajta.
Legszívesebben én is csatlakoztam volna, de Heni nem akarta a kapcsolatunk miatt, nehogy bezavarjon.
Mikor elélveztek mindketten Zoli azonnal elaludt. Heni leszállt róla és nekem adott egy nyelves puszit.
Bementünk a szobámba és átölelt hátulról...
Szerintem, nem kell részleteznem mi történt utána.
Másnap Szombaton mielőtt felébredt volna Zoli mi már átmentünk és eltakarítottunk minden árulkodó jelet, mintha este semmi sem történt volna. Reggel Zoli felébredt nagyon fájt a feje a így könnyen megtudtuk győzni, hogy csak álmodta a tegnap estét.
Megreggeliztünk és átmentünk hozzájuk Péter vigyorogva szólt, hogy estére munkánk lesz, és házhoz kell menni.
Szerepjátékot kell játszani apuci kislányaként. Heni tudta kiről van szó és lelkileg elkezdett felkészíteni, hogy az ürge elég durva és nem kis méretekkel bír.
Mikor elmondta nem nyugtatott meg, sőt elég feszült lettem miatta.
Perverzitása, az hogy a lányaként kefél meg majd minket, de hogy pontosan még mit akar az ott fog kiderülni, mert majd ad egy "forgatókönyvet" hogy mit vár el.
Péter közbeszólt hogy ez az "ipse" komoly pénzt fizet, és nem szeretné, ha elégedetlen lenne. Heni fel húzta a szemöldökét és szólt hogy az lesz amit akar. Mikor megérkeztünk az ürge elkezdett méregetni és simogatni, ránézve Péterre megjegyezte: "Fiatal kis kurva" és elém fordulva belemarkolt a puncimba. Péterhez fordulva azt mondta, hogy kipróbál még a játék előtt. Alig fejezte be a mondatot rálökött a bőrgarnitúra háttámlájára, és mint egy megvadult bika gyűrte fel a kis szoknyámat és a bugyimat félrerántva elkezdte betuszkolni a farkát. Mikor bevágta én, felnyögtem. Hátulról átfogta a mellemet és a fülemhez hajolva, megkérdezte: "mi nem tetszik édesem? "
Én ere válaszolva csak azt mondtam neki nagyon nagy vagy nekem apuci. Erre még keményebben elkezdte rakni és egy állatias felbőgéssel belém élvezett.
Megpacskolta a fenekemet és mintha mi sem történt volna helyjel
k
alf
ín
alf
ál
alf
t
mindenkit.
Miután leöltünk elégedetten átadott egy papírt nekünk, amire fel volt írva az igényei, és hogy milyen sorrendbe szeretné.
Péternek átadott egy viszonylag vastag borítékot.
Péter belenézett és kiment otthagyva minket.
Mikor Heni is átolvasta a papírt szólt, hogy mennünk kellene átöltözni húgocskám, mert apuci megbüntet minket.
Erre a férfi Henire szólt, hogy te leszel a húgocska, és felém fordulva azt mondta én, pedig a rossz nővérke, és a történet abban fog változni, hogy nem kapom meg a büntetésem rögtön.
A forgatókönyvről annyit hogy én egy kurvás bulizós kislány vagyok, aki a bizije miatt nem mehet sehová, és mikor könyörgőre fogom apuci a számba rakja. Apuci
b
alf
er
alf
úg
egy kicsit, és mivel a vihartól megrémült állapotba húgom bejön a szobába megdugja őt is.
Elmentünk a fürdőbe átöltözni.
Heni odadobott agy fekete combharisnyát meg egy szinte átlátszó fehér toppot.
Ö felvett egy bugyit meg egy pólót.
Visszamentünk, Heni leült a bárpulthoz és elkezdődött a játék.
Lesütött fejjel mentem és mondtam, hogy el szeretnék menni, bulizni.
A férfi szerepe szerint apuci rögtön rávágta, hogy nem mehetek sehová. Én a térdemre borultam és könyörögni kezdtem.
Erre Ő közölte velem sokba lesz ez neked kislányom.
Én a szerepemnél maradva szánó-bánó tekintettel ránéztem és mondtam neki bármit megteszek, csak engedjen el.
Ő erre: "Rendben kicsikém akkor szopjál le"
Kivettem a nadrágjából és elkezdtem szopni. Egy kis ideig szoptam és szólt, hogy menyünk a szobába, de a folyosón megállítva felhúzta a szoknyámat és szólt, hogy a bugyit vegyem le és adjam oda. Mikor beléptünk a szobába rálökött az ágyra és belém nyomta.
Ép hogy bementünk a szobába csatlakozott Heni, azaz hugi.
Ártatlan arccal megkérdezte: "Ti mit csináltok? "
Erre apuci leugrott rólam és félrelökve engem, az ágyra rántotta Henit.
A hátára nyomta és a két combját szétfeszítve közé térdelt.
Heni erre megkérdezte: "mit csinálsz velem apuci? "
Feltolta a pólót és felém fordulva szólt hogy szopogassam a húgom mellét. Elkezdte marokra fogni a puncit, úgy hogy ujjai belemélyedtek a bugyi mellett.
Kihúzta kezét a punciból, megfogta a bugyi szélét és leszakította, közelebb térdelve elkezdte belé illeszteni.
Mikor már eltűnt a hegye elkezdte lassan rakni neki, míg nem teljesen el nem tűnt benne.
Egyre gyorsabban rakta Heninek, míg nem oroszlánordítással rántotta ki belőle és fejemet odahúzva nyomta a torkomra. Szűnni nem akarós spricceléssel élvezett én pedig alig tudtam nyelni a folyamot
Kihúzva a számból a hátára feküdt és elmentünk Henivel zuhanyozni.

Pár hét múlva hétköznap Péter újra elvitt ehhez a férfihez, de csak engem. Mikor a pénzt átvette ott hagyott magamra.
Helyjel
k
alf
ín
alf
ál
alf
t
a napaliba. Adott egy borítékot nekem is és mondta, hogy ezt azért kapom, mert szeretné, ha köztünk maradna, ami most jönni fog.
Felállt és megfogva a kezemet udvariasan felsegített, mikor elindultunk kezét a derekamra téve egy szobához vezetett.
Beléptünk egy nálam fiatalabb lány ült meztelenül az ágy szélén. A férfi átkarolt hátulról és a fülembe súgta, hogy Ő a kislánya Anita és együtt fogunk most játszani.
Nagyon helyes lány volt vékony testel és hosszú egyenes szálú barnás szőke hajjal.
A férfinek egyre hevesebben vert a szíve és éreztem hogy a farka egyre keményebb,
Megmarkolta a mellemet és elindult a másik keze lefelé.
Benyúlt a szoknyám alá és a bugyimhoz érve elkezdte simogatni a puncimat.
Engem is felizgatott. Szíve dobogásából éreztem, hogy nem sokára elpattan nála húr. Így is lett mert a puncimba markolva felemelt és az ágyra lökve belém vágta.
Anita mellénk térdelt és elkezdte simogatni az arcom. Erre még jobban begőzölve elkezdett pumpálni.
Anita megkérdezte az apjától, hogy őt miért nem így dugja.
Erre a válasz az volt: "mert túl kicsi még hozzá. "
Anita felháborodva rászólt hogy: "12 vagyok és eltudom, viselni és szeretném is. "
Ekkor megállt és mintha gondolkodott volna, ránézett Anitára.
Anita szó nélkül a hátára feküdt és térdeit felhúzta a nyakáig.
Kihúzta belőlem és letérdelve az ágy szélére, lejjebb húzta, és a puncijához igazította.
Nagyon lassan és óvatosan nyomta, egyre mélyebbre, míg Anita felnyögött
Anita odaszólt kérlelve, hogy nyomja végre be.
Az apja tovább nyomta, míg nem teljesen eltűnt benne. Mozdulatlanul megállt, és kihúzva egy picit újra benyomta.
Egyre gyorsabban és gyorsabban kezdte pumpálni. Míg, nem megrángott és ezzel televerte Anitát.
Anita elégedetlenül szólt oda apjának: "Hogy miért kímélsz annyira? " Erre az apja felállt és kiment.
Én szóhoz sem jutottam, az eseményektől.
Anita törte meg a csendet a kérdéseivel.
Én nem tudtam és nem is akartam válaszolni rájuk, mert Heni a lelkemre kötötte, hogy soha ne áruljak el magamról semmit, mert abból csak gond lehet.
Elterelve a beszélgetés témáját megkérdeztem, hogy akkor most mit csinálunk?
Anita felém fordulva megsimogatta mellemet és megkérdezte, hogy szopogathatja e..
Én válaszul csak annyit mondtam, hogy azt csinálsz velem, amit csak akarsz és a hátamra dőltem. Anita feltérdelt mellém az ágyra és mohón elkezdte szopogatni a mellbimbómat.
A bal kezével gyúrogatta mellemet a jobb, pedig felfedező útra elindult. A puncimhoz érve elkezdte benyomogatni ujjait. Egy kis ideig csinálta, és mikor látta hogy nagyon élvezem, elkezdte benyomni a kis kézfejét.
Az egész testem átvette a ritmust és észrevettem, hogy az ajtóba ott áll az apja merev farokkal. Lassan megindult felénk és az égy széléhez érve megragadta Anita derekát és lejjebb rántva belé hatolt.
Anita felnyögött, de nem törődött vele egyre nagyobb erővel és gyorsabban kefélte. Anita nagyokat nyögött alatta síró hangon könnyes szemekkel tűrte, míg apja állatias ordítással bele nem élvezett újra és rádőlt Anita hátára.
Anita hangja törte megint meg a csendet, azzal hogy az apjára szólt, hogy nagyon nehéz.
Ekkor lefordult róla és szólt, hogy segítsek kimosni Anita punciját.
Mikor bementünk a fürdőbe beálltam vele a zuhany alá. Megnyitottam a csapot és letérdeltem elé.
A kis puncija hatalmasra volt tágulva, ajkai vörösen izzottak és combja oldalán is tiszta sperma volt. Feldugtam két ujjam és szétnyitva vele ajkait, elkezdtem a vízsugárral mosni.
Minél jobban érintette a vízsugár a kis puncit annál jobban remegett teste, és mikor ki-be járattam ujjamat benne felnyögött. Megkapaszkodott bennem és teste elkezdett görcsösen rángatózni és egy halk síkoly kíséretével elélvezett.
Visszamentünk a szobába Anita egy csókot adott az apjának és lefeküdt mellé.
Én megszeppenve megkérdeztem, hogy van e szükség rám, erre a férfi szólt, hogy jó lenne, ha tisztára szopnám.
Elé térdelve elkezdtem, de hamar menetre kész volt és elkezdte görcsösen mozgatni a számban. míg el nem élvezett telepumpálva a számat.
Hazafelé menet Péter elkezdte simogatni a combom belsejét és dicsérgetni, hogy nagyon meg van velem elégedve, és ha így fojtatom Heni összes állandó kuncsaftja engem fog választani.
Ez engem persze egyáltalán nem boldogított.
Hazaérve ketten maradtam Zolival, ami azért is volt jó, mert egész nap felizgatott állapotban töltöttem de nem kaptam semmi kielégülést. Zoli nagy izgalommal fogadott már csak azért is mivel végre először állt rendelkezésre az egész éjszaka.
Nem csalódtam benne, megadtunk egymás testének minden kényeztetést és végre először úgy ébredtem, hogy ott volt mellettem valaki, akikhez hozzá bújhattam.
Ez mindent megért.
Csak annyi csalódásom volt hogy a reggeli sexet nem kaptam meg tőle, mert este annyira lefárasztottam szegénykét hogy semmi kedve és ereje nem volt.
Hiába kezdtem próbálkozni nem értem nála el semmit csak annyit, hogy átfordult a másik oldalára és aludt tovább.
Mérgemben és csalódottságomba lezuhanyoztam, felöltöztem és átmentem Henihez.
Henivel aznap elmentünk vásárolni. Jártuk a boltokat, és ha valami tetszett megvettük.
Mikor betévedtünk egy alkalmi ruházati boltba Heni kinézett nekem egy gyönyörű de igencsak feltűnő vörös ruhát. Nekem is nagyon tetszett és kényelmes is volt, ha bár elég kihívó volt, mert szinte mindenem kilátszott belőle. Ő is kinézett magának egy hasonlóruhát csak hófehér színben. Annyira fehér volt az anyaga hogy szinte teljesen átlátszott a mellbimbója. Egy ideig nézegette magát, és mivel nagyon jól állt neki meg is vette.
Másnap Péter szólt hogy próbáljam elkérni magamat hétvégére, mert elmegyünk Henivel egy buliba.
Édesanyámnak nagyon színpatikus volt Heni így gond nélkül elengedett vele bulizni.
Eljött a hétvége szombat este. A kocsiban közölte Péter hogy hét férfi rendelt meg minket. Kb. egy félórás út után megérkeztünk egy gyönyörűházhoz. Heni is meg volt egy picit rémülve, mert mikor bementünk nem hét pasi várt minket, hanem tizenegy.
Péter szólt hogy ez így nem ennyibe fog kerülni, és ekkor a házigazda engem méregetve szólt hogy háromszor annyi van a zsebébe. Péter elvette a pénzt és kiment az előszobába.
Heni a kezembe adott egy pohár
t
alf
öm
alf
én
alf
yt
hogy húzzam le. Hamar feloldódott a hangulatom és táncolni kezdtem.
Mikor Henire néztem őt épp akkor bujtatták ki ruhájából és fektették hátára a kanapén..
A házigazda mögém állva megfogta a melleimet, és a fülembe súgta, hogy nagyon szexi vagyok, és az ágyékát hozzám nyomta.
Elkezdte gyúrni a melleimet és széthúzta egy picit a ruhám dekoltázsát. Melleim kibuggyantak a ruhából és felkiáltott hogy ezt nézzétek fiúk.
Meztelen pasik vettek körül és mindegyik elkezdett simogatni. Ekkor a férfi a fülembe súgta, hogy ideje elkezdeni. Közelebb léptünk az asztalhoz megfogták két oldalról a combomat és a vállaimat, felemeltek és a hasamra fektetve széthúztak
Megfogta egyikük a fejemet és belenyomtak egy faszt a számba. Ekkor valami hideget éreztem a puncimnál és elkezdte valaki belém kenni. Éreztem, hogy egyre jobban csúszik a puncim. Valaki belém nyomta tövig és elkezdődött a dolog. Felváltva szoptattak és keféltek. Henivel sem bántak kesztyűs kézzel, mert mikor átnéztem az egyik pasi válla felett észrevettem, hogy ketten tömik, egyik alulról a másik felülről seggbe és felváltva szoptatták.
Nem tudom mennyi idő telt el és hány pasas volt bennem, hányszor de már egyre jobban égett a puncim.
Átforgattak a hasamról a hátamra és tovább gyúrtak.
Mikor elkezdtek újból szoptatni szóltak, hogy ne nyeljek le egy cseppet se. És megindult az első folyam, a második és így tovább. Néha lyukat tévesztettek de még mindig nem fájt annyira, mint ahogy Heninek fájhatott, mert hangján lehetett hallani hogy már sír a fájdalomtól.
Majd elhánytam magam, mert az arcomról és a számból csurgott a cucc.
Henit egyedül hagyták és mikor velem is végeztek hangosan kántálták hogy nyeljem le.
Én megpróbáltam de alig hogy lenyeltem visszakívánkozott minden. A szám elé tettem mindkét kezem és félrelökve mindenkit kiszaladtam a kerti medence széléhez. Megmostam az arcomat és megfordulva mindenki nevetett.
Sosem éreztem magam még ennyire
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ottnak

Bejött Péter és szólt hogy segítsek Heninek.
Mikor hazaértünk alig tudtunk járni annyira fájt minden lukunk. Henit Péter kézbe vitte a kocsitól a liftig, lifttől az ágyig.
Én sem kívántam a szexet de Heni rá sem tudott gondolni, amit nem is csodáltam mart nagyon megrakták szegényt.
Másnap Péter megkérdezte, hogy én hogy vagyok, mert nekem kellene Heni helyett beugranom jövő héten.
Én válaszul csak annyit mondtam, hogy én sem vagyok 100%-os de amit tudok, megteszek.
Erre adott egy nagy puszit és mondta, hogy amit lehet, lemond.
Teltek a hetek, és ha lehet mondani elmúltak a mézes hetek, jött a suli.
Nem sokat változott a napi program, mert suli után Heni segített tanulni. Hétvégére lett szervezve leginkább azok a programok, amik engem érintettek.
Tanulmányi eredményem nem romlott, hanem inkább javult ezért anyámtól még több szabadságot kaptam.

Fojt. Köv. :
Én a testvérem meg a leskelődök – a kezdet
Én a testvérem meg a leskelődök – Ismerkedés a perverzekkel
Én a testvérem meg a leskelődök – A lebukás
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.85 pont (78 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
z
zoltan611230
2021. január 28. 02:03
#21
Kicsit sok...
1
cscsu50
2019. július 16. 21:44
#20
igazad van #18 Andreas6
1
t
t.555
2017. október 16. 07:48
#19
Perverz, 10 pont!
1
Andreas6
2017. augusztus 9. 14:30
#18
Csak MENNY, és tiéd lesz a MENJEK országa! A történet sem tetszett, de ilyen helyesírással meg végképp nem...
1
C
Clown85
2014. július 25. 10:57
#16
Szép
1
p
papi
2014. január 7. 05:00
#15
Egész jó
1
a
A57L
2013. október 25. 04:34
#14
Nem rossz.
1
B
Bikmakkocska
2013. május 6. 12:28
#13
Nagyon perverz! Túl sok!
1
a Viktor
2010. július 14. 11:33
#12
Qbica, te biztosan tosgyokeres maszopos vagy, ha neked meg ennyi perverzio sem eleg....
1
Fuxy
2009. november 5. 20:04
#11
Nagyon jó :)
1
Kitti
2009. október 12. 11:17
#10
Kedves Qbica!
Akkor kérlek mindenképp olvazsd el a harmadik részt mert biztos tetszeni fog!!!
1
Qbica
2009. október 12. 10:59
#9
Nekem tetszett, bár picit több perverzió is beleférne. Pl egy kis pisiszex.. :-)
1
Trubica
2009. október 10. 21:56
#8
A történet jó, nekem tetszik. A tetőpontot egy kicsit bővebben kifejthetted volna. Várom a folytatást!
1
Zoli bácsi
2009. október 10. 18:20
#7
Kedves Kitti!
Nem bántottál meg és én sem akartalak. Egyszerűen csak nem, tudtam elképzelni milyen irányt, vesz a történet. De most hogy megírtad hogy tartod a vonalat, így már alig várom a folytatást.

1
Kitti
2009. október 9. 19:45
#6
Kedves Zoli bácsi!
Értem a tréfát! Kurvás beütésű lány- börtön.
Nem szeretnélek megbántani, de nem csinálok, történetemből valamiféle börtön gruppent.
Ahogy látható mindkét részben érvényesül a családi történet is. Ezt a hatást szeretném tovább vinni a harmadik részben egy kis csattanóval lezárva a végén.
1
Zoli bácsi
2009. október 9. 14:51
#5
Nem mindennapi gruppen történet az, biztos. Az utolsó részre kíváncsi leszek, mert izgalmasan hangzik a címe.
Kíváncsiságból megkérdezném, hogy merre viszed a történetet a börtön felé?
1
Mercedes bend
2009. október 9. 10:30
#4
Nem elég ez a förmedvény,de még fenyegetsz is? Az utolsó négy sorra gondoltam!
1
sztbali
2009. október 9. 09:30
#3
Nekem tetszik, de a kidolgozáson lehetne javítani.
10p.
1
Hétpettyes bogár
2009. október 9. 00:19
#2
Tévedtem! Lehetett alulmúlni az első részt!
1