A+ A-

Egy új szerelem

A férfi kocsijával behajtott a kertvárosi társasház udvarába. Este volt már. Az utcai lámpák fénye és az udvari lámpa világított. Felsóhajtott, már elhozta minden holmiját, ez volt az utolsó forduló. Megkönnyebbülve nézett fel a lakásablakra. Most már itt fog élni. A lakása melletti erkélyen nyílt az ajtó. Egy nő lépett ki a friss levegőre. Nekitámaszkodott a korlátnak és céltalanul körbenézett. Milyen gyönyörű!-gondolta a férfi. Látszott vizes a haja, most zuhanyozhatott -és a szemét nem tudta levenni a lányról.
A lány hirtelen megfordult, és felsikoltott. A férfi csak azt látta, hogy egy kesztyűs kéz megragadja a lány karját és befelé húzza, a támadó arcát maszk takarta. Ne tétovázott, azonnal hívta a rendőrséget, majd az emeletre rohant. Kettesével szedte a lépcsőket, így hamar felért a 2. emeletre. Az ajtó résnyire nyitva volt, gondolkodás nélkül belépett,és a támadó felé lépett. A támadót meglepte ez a fordulat, meglepetésében nem védekezett így a férfi ökle állon találta. Az álarcos férfi elterült a földön. A lány ijedten kuporgott egy sarokban. Két kezét a feje köré tette, így guggolt a padlón. Hangosan zokogott. A férfi hozzálépett, és felhúzta magához. A lány a nyakába kapaszkodott, és úgy sírt tovább. Sziréna hangját egyre közelebbről hallották, majd futó lépések hangjai törték meg a folyosó csendjét. Két egyenruhás lépett a lakásba.
Mi történt asszonyom?- kérdezte a magasabbik. A lány összevissza beszélt, a hangja remegett még az átélt események miatt. A férfi bátorítóan megfogta a kezét, és az arcából kisimított egy hajtincset. Mondjon el mindent! - bátorította. A lány nagyot sóhajtott, és elkezdett beszélni. Kiderült, hogy a támadó nem más, mint a lány volt barátja. Nem bírta elviselni a szakítást, és ezért támadta meg. Közben az exbarát éledezni kezdett. Bilincs kattant a csuklóján és már elvezette az egyik rendőr. A másik rendőr még pár kérdést feltett, aztán elköszönt, és elment. A férfi tanácstalanul nézett körül. A nappali még viselte a támadás nyomait. A lány körülnézett, és újból sírva fakadt. A férfi átölelte, magához szorította. Nagyon tetszett neki a lány. Így maradtak, amíg a lány megnyugodott, majd kissé zavartan elengedte a férfit. Hátralépett, megtörölte az arcát, és zavart mosollyal ránézett a férfira. Egymás szemeiben elmerültek pár percig. Megszűnt körülöttük a világ, egy hatalmas durranásra eszméltek fel. A huzat becsapta az erkélyajtót. Felnevettek. Engedje meg, hogy bemutatkozzam- szólalt meg a férfi, kicsit rekedten. Bence vagyok. Dóri- felelte a lány. Újra egymás tekintetét keresték, Dóri kézfogásra nyújtotta a kezét. Bence mosolyogva fogadta. Milyen pici keze van- gondolta, és kézfogás helyett finom csókot lehelt Dóri kézfejére. A lányt meglepte ez a finom mozdulat. Még senki nem volt ennyire figyelmes vele. Bence nem akarta elengedni a lány kezét. Lágyan simogatni kezdte hüvelykujjával a lány kézfejét. Dóri megborzongott az érintéstől. Mi van velem?- villant át az agyán a kérdés. Elhúzta kezét, majd elkezdett pakolni. Bence zsebre tette az egyik kezét, a másikkal pedig a tarkóját vakarta. Nehezen hagyta volna magára a lányt. Én vagyok az új lakó- mondta hirtelen Dórinak. Dóri elmosolyodott. Ezt meg kell ünnepelni- mondta, és a konyha felé tartott. A nyitott hűtőnél állt, amikor Bence utána ment, és Dóri háta mögött megállt. Beszívta a lány illatát, a lány tarkójánál érezte a férfi leheletét. A hűtőből egy finom vörösbort vett elő, majd két poharat tett az asztalra. Remegett a keze, ahogy töltötte az italt. Bence figyelmét nem kerülte el, és elhatározta, hogy ma éjjelre nem hagyja magára a lányt. Koccintottak, majd ittak egy két kortyot a borból. Bementek a nappaliba, leültek a kanapéra, beszélgettek mindenféléről. Észre sem vették, hogy már éjfél körül jár. Dóri sajnálta volna, ha Bence magára hagyja, és azon gondolkodott, hogy megkéri, a férfit maradjon vele reggelig. Bence megelőzte.
Ránézett a lányra, majd kijelentette, hogy nem hagyhatja magára ezek után. Dóri megnyugodott. Csak annyit engedj meg, hogy átmenjek lezuhanyozni és átöltözni. Fél óra múlva itt leszek nálad- kérte Bence. Átment a lakásába, és mint egy őrült úgy vetkőzött. Sietett minél előbb a lánynál akart lenni. Szerette volna megcsókolni, szeretette volna mindenhol érinteni. Tusolás közben is rátörtek ezek a gondolatok. Mire farka erőteljesen duzzadni kezdett. A meleg víz folyt le a testén, és azon elmélkedett, hogyan fogja türtőztetnie magát. Kívánta már a lányt nagyon. Nem értette mi történt vele, hisz épp egy fájdalmas szakításon volt túl. A menyasszonyát együtt találta egy vadidegennel az ágyukban. Ahogy ezt a képet látta maga előtt, gyomra összerándult, és egy könnycsepp csordult ki a szeméből. Elzárta a vizet, megtörölközött, és egy laza nadrágot és egy pólót vett fel. Visszament Dórihoz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon54 2017. 09. 7. csütörtök 03:21
Ehez csak annyittudok hozzáfűzni hogy 10 pont.
#10 listike 2014. 03. 3. hétfő 06:30
Nagyon szép.
#9 Peter Hun 2013. 12. 7. szombat 06:46
Jó kis egymásra találós történet!
#8 A57L 2013. 10. 18. péntek 05:23
Nagyon jó.
#7 papi 2013. 07. 15. hétfő 12:18
Nem rossz
#6 v-ir-a 2013. 04. 14. vasárnap 21:40
köszönöm szépen smile
#5 gaborthefirst 2013. 04. 13. szombat 16:39
Elnézésedet kérem, erős felizgultságomban félrenyomtam ... nyes Természetesen 10 pont.
#4 gaborthefirst 2013. 04. 13. szombat 16:33
Elvarázsoló! Kedves, érzéki, romantikus de nem giccses. Szépen kidolgozott, ízléses, kiváló írás. Gyönyörű! Imádom!!! smile :-*
... azt nem tudni, hogy Dórinak is feszes kis cicijei vannak? Olyan ami pont belefér a tenyérbe? wink

#tiborg: a véleményed egyben a szegénységi bizonyítváyod ...
#3 tiborg 2011. 03. 19. szombat 05:46
Kituno,szepen megirt tortenet, de a vege csak almodban tortenik.....10
#2 nobody 2009. 10. 7. szerda 22:44
Szerintem jó történet, gratula! :)
#1 Törté-Net 2009. 10. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?