A+ A-

Pár-kapcsolat

Anival 3 éve vagyunk együtt. Már régóta érlelődött bennünk, a kedvesemmel, hogy valamiképpen fel kellene frissíteni a szexuális életünket, mivel sajnos szürke kötelességé vált az elmúlt 1 évben. Ennek fő oka, hogy mindketten most kezdtünk el dolgozni, és a kemény munka után már egyikünkben sincs annyi vágy, hogy szenvedélyesen egymásnak essünk.
Egyik hétvégén úgy alakult, hogy Ani egy barátnőjével összefutott vásárlás közben. Annamari 24 éves vörös hajú, minimum 100-as mellbőséggel, egy az egyben Gianna Michaels klón. Őszintén szólva gyakran volt fantáziám főszereplője... de ne rohanjunk előre. Annamari és barátja Balázs régi ismerőseink voltak, habár az utóbbi időben nem futottunk össze; így szinte adta magát a felvetés Annamari részéről, hogy vagy mi vagy ők átmennek a másikhoz egy kis sörözésre.
Amikor Ani hazajött a hírrel nagyon izgatott lettem. Este szeretkezés közben fel is vetettem poénkodva, hogy milyen izgató lenne, ha most a másik szobában Balázsék kefélnének. Meglepetésemre Ani a következőt mondta:
- Képzeld el, hogy most Annamarit keféled - és megfordulva a farát mutatta nekem... csak bámultam
- Tegyél magadévá! Kefélj meg! Most én vagyok Annamari.
- Rendben kis vörös ördögöm, én meg most Balázs leszek és eszetlenül megbaszom a vörös kis puncidat! - Megfogtam kétoldalt formás csípőjét, és így nyomattam neki rendületlenül. Minden lökésnél a méhéig hatolva. A nagy csöcsei, felvéve a lökésem ütemét, himbálózott. Ani meg úgy nyögött, mint még soha. Ahogy így csattogtattam mindig megmozdult az ágy is.
- Gyere Balázs élvezz belém!!! Élvezz Annamaridba! - Én meg benyomtam neki tövig, és óriási erővel, több ütemben robbantam bele az én drága Anim méhének legmélyébe.
- Érzem a lövéseid, lődd belém, pumpáld belém az összest, ami benned van. Imádom ezt érezni. Nagyon akartam már ezt a lövést érezni! -
Én meg csak pumpáltam belé a golyóim összes tartalmát.
Aznap este eldöntöttük, hogy fantáziánkat meg kell valósítanunk.
Elérkezett a nap, és vártuk, hogy Annamariék jöjjenek. Ani egyrészes ruhában melltartó és bugyi nélkül, azalatt fazonra nyírt puncival várta a találkozást. A magam részéről nem vittem túlzásba, de igyekeztem kiöltözni én is.
Megszólalt a csengő - Megjöttünk - Szólt Balázs a kaputelefonban
Miután feljöttek elég döcögősen ment az este... kimerült a mesélésben, egy-két sör is lement, de úgy nem történt semmi. Felvetettem, hogy mit szólnának egy jó kis pókerhez.
Annamari szabadkozott, hogy ő bizony mindig veszít, mert nem figyeli a lapokat... stb; de Balázs benne volt. Így abban maradtunk, hogy nem pénzben játszunk, hanem, akinek elfogy a zsetonja, annak a chipleader ad egy feladatot. Ani rámosolygott, már tudta, hogy mire megy ki a játék. Balázsékat megtévesztve egy üveg pálinkát készítettem az asztal mellé.
Természetesen hamar elfogytak a lányok zsetonjai, és hol én, holy Balázs kérhetett valamit. Kezdetben egy-egy pohár tömény lenyakalása volt a feladat, majd puszik következtek. Megkéret mannamarit, hogy csókoljon bele a nyakamba. Annamari megszeppent szemekkel Balázsra nézett, aki csak mosolyogva bólogatott. Erre a csaj valami nagyon csintalan pillantással mellettem termett, ahogy odajött, kellemes izgató illat lengte körül és vagy egy percig csókolta-szívta a nyakamat... libabőrös lettem, és ott elfogyott a türelmem, átölelve magamhoz vontam és lesmároltam. Viszonozta, de rögtön be is fejeztük, mert megijedtünk a párjaink reakciójától.
Arra a meglepetésre azonban még se számítottam, ami a szemem elé tárult. Mialatt Annamarival lefoglaltuk magunkat, Ani Balázsra vetette magát és szinte letépve róla a ruhákat Ani könnyedén a szájába kapta Balázs szerszámát. Nagyszerű volt a rálátásom.
Balázs elhelyezkedett és lassan baszni kezdte Ani száját. Közben megfogta Balázs kezeit és irányította mellein, miközben a fasz ki - be járt a szájában.
Annamri ekkor visszafordult hozzám és ölelkezve csókolóztunk. Közben az én partnerem is egyre izgatottabbak lettünk. A farkam szinte már emelgette Annamarit, ahogy az ölemben ült. Megkockáztatva egy pofont, balkezemmel hátulról benyúltam szoknyája alatt a fenekéhez. Először megrázkódott, egy halk sikoly hagyta el ajkát, combjaival, fenekével kezemet beszorította. Egy pár másodperc mozdulatlanság után a szorításból engedni kezdett, sőt combjait kissé szétnyitotta. Így szabad hozzáférést engedett hátulról puncijához. Nem is tétlenkedtem. Középső ujjam egyből rátalált az apró kemény csiklóra. Ekkor ismét összeszorultak combjai. Ujjammal lejjebb kalandoztam. Körbetapogattam kisajkait, végigsimítottam csupasz, kissé borostás nagyajkait, végül a szaftos hüvelyében pihentem meg. A pofon elmaradt! Jobbkezével bíztatóan megsimogatta fejemet. Egymásra néztünk, a láttam mosolygó izgatott arcát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 16:48
Holvan a folytatás?
#3 listike 2014. 05. 8. csütörtök 19:33
Tetszett, de hol a folytatás?
#2 A57L 2014. 01. 4. szombat 04:40
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2009. 10. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?