A+ A-

Nimfo nejem és barátaink 1. rész

Barátnöm Judit, 21 éves magas fejlett testü közepes mellü barnahaju lány. Rendszeresen szexeltünk, naponta többször is igényelte hogy kitöltsem a combjai közti ürt és bele engedjem magam. Egy nap, miközben épp vadul rángattam a farkamon, azt nyögte: Kivánom a barátodat, Pétert!
Akkor nem tulajdonitottam nagy fontosságot a dolognak, de késöbb rákérdeztem hogy komolyan gondolta-e?
Egyböl és határozottan rávágta hogy: igen, nagyonis komolyan. Tudta tölem még régröl hogy Péter is nagyon kivánja Öt. Leültünk beszélgetni erröl a dologról kicsit bövebben:
- Hogyan képzelted ezt? Hogy majd felváltva járunk téged megbaszni?
- Nem dehogy. Csak pár alkalommal szeretném érezni magamban, kipróbálni milyen vele a szex. Föleg mert mesélted mekkora fasza van. A méhszájammal akarom csókolgatni a faszát. Nem izgatna téged látni ezt?
Addig fel sem merült bennem hogy nézhetném is. Egyszeriböl érdekelni kezdett a dolog. Hallottam már ilyesmiröl hogy a férj megbaszatta a feleségét idegenekkel, barátokkal és nagyon izgató volt. Gondoltam hát, jó lenne kipróbálni. De hogy én is nyerjek valamit a dolgon, ezt válaszoltam:
- Rendben. Megbeszélem vele, de biztos vagyok hogy igent fog mondani mivel nagyon kiván már régóta. Viszont lenne egy kérésem. Vedd rá a barátnödet, Andreát hogy baszassa meg magát velem párszor.
Itt hadd tegyek egy kitéröt. Andreát ugy ismertem meg hogy Judittal fogadtunk hogy nem mer csókolozni egyik barátnöjével elöttem. Egyik reggel felhivott és kért hogy menjek át hozzá. Bevitt a hálószobájába ahol bemutatta nekem Andreát aki elözö éjjel ott aludt nála. Andrea egyszál hálóingben volt, ami eléggé ki volt vágva, többet mutatott mint amit eltakart, és eléggé átlátszó is volt. Hatalmas mellei voltak jókora mellbimbókkal amik szinte kipattantak a hálóingjéböl amint felállt az ágyról hogy bemutatkozzon.
Andrea 18 éves kb 163-165cm magas hullámos hosszú barna haju és barna szemü lány, csinos combokkal.
Mikor felállt az ágyról, lepödtem meg csak igazán. Nem volt rajta bugyi és a hálóingje nemhogy eltakarta volna a punciját hanem elöl rövidebb volt hogy teljes betekintést nyujtson. Puncija akárcsak a Judité teljesen kopasz volt. Akaratlanul is odanéztem, mire Ö csak elmosolyodott és megkérdezte: Tetszik amit látsz? Judit is hasonló hálóingben volt bugyi nélkül ezért zavaromban odanéztem az Ö puncijára de Andrea a kezét az arcomra tette és fejemet visszairányitotta a melleire amik addigra ki lettek emelve a hálóingje takaró védelméböl. Azt mondta: Nézd csak meg öket, tudom hogy minden pasit izgatnak a melleim. Nyugodtan bámulhatsz mig Judittal csókolózunk az ágyon.
Azzal felfeküdt az ágyra, széttette lábait betekintést engedve az addig ismeretlen helyekre is, Judit mellé feküdt, és felhuzta a combjait. Csókolni kezdte Andrea nyakát, ajkait.. aztán a melleit és a punciját is. Pár percig tartott ez a jelenet, de azt hittem rögtön szétdurran a farkam a gatyámban. Andrea viszonylag hamar elélvezett Judit kényeztetésétöl, és miközben hangosan nyögött, azt kiabálta:
Judit, nézni akarom a pasid faszát miközben elélvezek!
Judit csak rám nézet,és már le is toltam a nadrágomat, letoltam az alsógatyát és elöbukott belöle a faszom félig felhúzott börrel rajta. Andrea nézte a faszomat és vonaglani kezdett miközben görcsbe rándulva élvezett el. Pár pillanatik elernyedve feküdt az ágyon aztán lenyomta Juditot az ágyra és vadul csókolni kezdte miközben mutatóujja elöbb a Judit csiklóját kényeztette, majd benyult az addigra csupa nedvtöl csillogó puncijába. Judit hangosan nyögni kezdett. Andrea intett hogy jöjjek közelebb.
Akkor már mindegy volt mi következik mert ugysem birtam volna sokáig magamban tartani a rengeteg spermát.
Odaléptem hát Andrea mellé és verni keztem egyre vadabbul miközben a nagymellü Andrea ujjazta a nimfomániás barátnömet. Andrea egyszercsak kihuzta kezét a Judit lyukából és odatette a Judit kezét, majd a nedvet az ujjáról a farkam duzzadt és sötétvörösen fénylö fejére kente. Mondta hogy ez most meglepi lesz Juditnak is.. és élvezés elött bekapta a Judit nedveitöl fénylö farkamat és a szó szoros értelmében kiszivta a golyóim teljes tartalmát. Mikor befejezte, odahajolt Judit fölé, és a szájából beleengedte Judit szájába a spermámat.
Aztán vadul csókolózni kezdtek miközben Andrea 3 ujját felnyomta Juditba. Ettöl Judit rángatózva élvezett el...
Ennyit bevezetönek Andreáról
...
Egy Csütörtök délelött épp hazafelé vezettem mikor eszembe jutott, mi lenne ha ma lenne a nagy nap és meglepném Juditot és elhivnám Pétert?
Felhivtam tehát Pétert és elmondtam neki mire készülünk. Elöször azt mondta: Menj a francba! Minek szivatsz? Tudod hogy kivánom de nem hiszem hogy ilyesmire vágytok. Különben is a Te nöd.
Rövid 5 percembe tellett meggyözni hogy igenis komolyan gondoljuk, és Judit nagyonis akarja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 11. 5. vasárnap 21:26
Ennél sivárabbat nehéz lenne találni. Nem tetszett.
#6 A57L 2013. 12. 30. hétfő 04:10
Nem rossz.
#5 joozsi 2012. 09. 26. szerda 04:13
Ellopták a folytatást?
#4 man 2009. 09. 25. péntek 08:34
Elején még barátnőm, végén már nejem... lemaradtunk a lakziól.
#3 jani 2009. 09. 24. csütörtök 08:21
Hát ....
#2 asura 2009. 09. 24. csütörtök 01:12
Jöhet a folytatás.
#1 Törté-Net 2009. 09. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?