A+ A-

Csak öten!

Furcsa dolog a barátság-ennyit mondanék kezdés képen.
Ezen a nyáron egy nagyon forró napon a legjobb a barátommal mentőötletként elhatároztuk, hogy leugrunk a Tisza-partra hűsölni néhány csajjal. Szerencsékre nagyon sok leány ismerősünk volt, mert egyszerűen imádtak minket. Talán nem is a külsőnk miatt, hanem amiatt, hogy mindig mindenkit meg tudtunk nevettetni főleg együtt, nem volt senki aki nem mosolygott volna még a legrosszabb vicceken is köszönhetően az előadásmódunknak. Már ha messziről megláttak nevettek, mert eszméletlen hülyeségeket találtunk ki órák alatt, kezdve a párbeszédeken, az egyes emberi stílusokig, mindent belefoglaltunk egy humoros keretbe. Tehát mindenki ismert minket.
Hosszú tervezgetés után, öten tervezgettük, hogy elmegyünk és eltöltünk két fergeteges napot a Tiszán. Futkostunk egymás után, hogy mindenünk meglegyen, ugyanis nem volt senki olyan gazdag közülünk, hogy ne kelljen semmit vinnünk. Egy hétfői napon három gyönyörű lánnyal és mi ketten a barátommal nekivágtunk az útnak. Már jól ismertük az útvonalat mert már napokat voltunk lent akkor öt lány + mi ketten felállásban. Valahogy most máshogy indult az egész pedig volt velünk olyan is aki már korábban is volt velünk. Mikor felszálltunk következett az egy órai buszozás amelyen szokás szerint történetek és viccek mesélése zajlott nem kis röhögések közepette, figyeltek a buszon még a 70 éves mamák is és ők is mosolyogtak az előadásunkon. Ahogy a figyeltem a lányokat észrevettem, hogy mindegyikük szemében ott csillog a huncutság, hogy így fogalmazzak. Sok minden megfordul ilyenkor az ember fejében.
Mikor odaértünk a házhoz már hullák voltunk a kánikulától, ráadásul még 45 percet kellett várnunk a ház tulajdonosára ugyanis béreltük. Nem volt tervünk mit csinálunk, majd ami lesz gondoltuk. Három szoba volt: kettő 4 személyes és egy kétszemélyes. Emeletes ház volt fent két szoba, lent zuhanyzó, konyha, ebédlő, spájz és egy szoba. Volt tévénk is, fontos szerepe lesz. Kicsomagoltunk, kb. egy hétre való cuccot vittünk akkor így gondoltuk, mert iszonyú nehezek voltak a csomagjaink innivaló+kaja és ruha. Mikor már otthonossá tettük luxuslakásunkat (nagyon jó volt a többihez képest), egyértelműen leszaladtunk a partra hűsölni. Már az átvedlés is jól zajlott a lányok előttünk öltöztek, nem voltak szégyenlősek, nem zavartuk őket, persze minket sem zavart. Enyhén izgatottak lettünk három csinos lány meztelen látványától, azt sem tudtam kire nézzek. Tudták ők jól, hogy őket nézzük, de szándékosan is lassan csinálták, közben erotikusan mosolyogva ránk. Mire leküzdöttem "feszültségemet" elindultunk. Nagyon meleg volt, úgyhogy jól esett a hideg víz.
Nagyon jó testük volt a lányoknak, és még hozzá izgató fürdőruháikban, nem is ártott meg a hideg víz lejjebb fekvő testrészemnek. Hülyéskedtünk, szórakoztattuk egymást, közben próbálva minél többet simogatni a lányokat, nem tiltakoztak különösebben, szinte ők dörgölőztek.. El is ment a nap rendesen, már hűvös volt a mikor mentünk fel a partról ebből kifolyólag átkaroltuk a lányokat, hogy mégse fázzanak Fent vacsiztunk, közben megbeszéltük, hogy este lemegyünk egy kicsit szórakozni, túl sok pénzünk volt még első nap tehát nem volt szabad megromlani hagyni a zsebünkben. Most nem előttünk öltöztek a lányok, mi ketten lent maradtunk a barátommal megbeszélni, hogy mi is legyen mindenki menjen egyedül vagy mégis csak maradjunk együtt. Egyértelmű volt a válasz számunkra. Sejtettük mi lesz. Lent egy zenegép lett a pénzünk ellensége, amely cserébe megtáncoltatott minket, nem kis jókedvet csinálva. Mikor már elég fáradtak voltunk lementünk a partra levegőzni. Éjszaka volt, 11 óra körül lehetett.
Nagyon barátkozó volt az egész csapat, ennek köszönhetően lent a parton megismerkedtünk egy társasággal, aki éppen születésnapot ünnepelt. Nem állhattuk meg, hogy ne fogyasszunk egy kis jókedvet hozó italt. Nem ittunk sokat csak már mindenem mosolyogtunk, nem mintha előtte nem ezt tettük volna csak már egymásra mosolyogtunk nem szokványos módon. Elindultunk felfelé a házhoz, hogy tévézünk, mert elég fáradtak voltunk már az egész naptól. Valamelyik csatornán, már nem emlékszem de egy erotikus film ment.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.2 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2018. 01. 20. szombat 09:29
Jó közepes. Valami hiányzik belőle.
#5 vakon53 2016. 02. 21. vasárnap 09:34
Nagyon de nagyon jó történet!

10 Pont!
#4 papi 2014. 02. 20. csütörtök 17:54
Nem rossz
#3 v-ir-a 2012. 01. 15. vasárnap 21:20
kicsit rövid, de ötletes smile
#2 man 2009. 08. 31. hétfő 10:04
Harmatgyenge!
#1 Törté-Net 2009. 08. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?