A+ A-

Tanfolyam

Írta: DaisyinChains
Fordította: Pavlov (pavlov. urasag@gmail. com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e - mail - t... :>
2009. június - július
- Peter - búgta Isabella. - Kéne egy kis segítség ma az esti iskolás csoportomban. El tudsz jönni?
- Milyen tantárgy ez? - kérdezte Peter. Feltűnt neki, hogy a barna hajú szépség nem néz a szemébe.
- Hát egy egészségügyi tanfolyam, fogjuk rá - mondta Isabella, leült Peter asztalának szélére, és keresztbe tette a lábát. A férfi nem tudta végigstírölni, mert a nőn bokáig érő farmerszoknya volt. Isabella az asztal szélére húzta egyik lábát, és felnézett a falon lógó negyedéves grafikonra, hogy elkerülje Peter tekintetét.
- Miről van szó benne, tápanyagokról? - kérdezte Peter.
- Ó, hát igen, ételek is szóbakerülnek olykor... - mondta Isabella.
- Meg torna? - kérdezte Peter, és megfogta Isabella térdét, hogy megszüntesse a nő remegését.
- Hát igen, az is - nyugodott meg Isabella. Tenyerével maga mögé támaszkodottm és kinyújtózott, kidomborodó mellei elvonták Peter figyelmét egy kicsit. A férfi köhentett egyet, és folytatta a kérdezősködést.
- És a dohányzás veszélyeiről?
- Tulajdonképpen a drogokról is szó esett már, és erről is beszéltünk, igen - felelte Isabella, aztán lecsusszant az asztalról, és az ajtóhoz ment.
- És én mire kellek? - sóhajtotta Peter.
- Hát kéne egy önkéntes, akin demonstrálhatok pár dolgot. A srác, aki ilyenkor be szokott ugrani, most megbetegedett, nem tud eljönni, pedig a mai anyaghoz kifejezett szükség lenne egy férfira - hadarta nő végig egy szuszra.
- Demonstrálni? Kissé tudományosan hangzik. De ott leszek - mosolygott Peter, és rácsapott Isabella kerek fenekére. A nő idegesen felnevetett.
- Fél hétkor lesz a főiskolán, a Wilson - teremben.
Peter napja gyorsan telt. Egyfolytában azon gondolkozott, vajon mi vár rá este. Arra jutott ,hogy valószínűleg elsősegélynyújtásban kell majd segédkeznie, esetleg a Heimlich - fogást bemutatnia, és így összeérhetnek az ajkaik, vagy átölelheti a nőt. De az az ötlet is mulattatta, hogy esetleg a fuldokló áldozatot kell majd játszania.
Munka után hazament, evett, gyorsan lezuhanyozott, és a főiskolához ment. Pontban fél hétkor sétált be a terembe. Isabella a tanári asztalon ült, hosszú farmerszoknyája még mindig bokáig takarta a lábát, bordó színű blúza szépen kidomborította a mellét. A teremben tizenöt vonzó, kihívóan öltözött nő ült, mindegyikük Isabellát figyelte, tőle várták a bölcsesség szavait.
- Üdvözök mindenkit a Női szexualitás 101 című tárgyon - mondta Isabella. - Ma a férfi kielégítésének témáját fogjuk folytatni.
A nő felugrott, és lehúzta a kivetítő vásznát.
- A múlt héten átvettük az anatómiát csodás modellünkkel, Garrettel - húzta végig ujját a kivetített férfi fotóján. - És ott hagytuk abba, hogy hogyan lehet még vonzóbbá válni. Úgy volt, hogy Garrett is elmondja a megjegyzéseit ma este, de sajnos nem tudott eljönni. Megbetegedett. De a munkatársam, Peter örömmel ugrott be helyette.
Tizenöt szempár mérte végig a férfit, és tizenöt hang köszöntötte őt kórusban. Peter megköszörülte a torkát:
- Hát.. örülök, hogy itt lehetek.
- Peter - fordult hozzá Isabella. - Ezek a fiatal hölgyek azért öltöztek ilyen kihívóan, mert ez volt a házi feladatuk. Hogy csábítóan jöjjenek ide. Értékelnéd őket? Ennek alapján kapnak majd jegyet.
Peter nagyot nyelt, és az osztályhoz fordult. A nők felálltak. Mindegyiküken miniszoknya, szűk blúz, csillogó smink, és mindegyiküknek gyönyörű arca volt. Peter idegesen Isabellára pillantott, nem tudta, mit kéne most tegyen.
Isabella a hallgatók közé ment.
- Kezdjük mondjuk Ceciliával - lépett egy magas, vékony, rövid hajú nőhöz. - A mút héten megbeszéltük, hogyan kell a mellünket megmutatni a férfiaknak. A férfiak szeretik a melleket, igaz?
- Hát igen - válaszolta Peter, és Isabella kezét figyelte, ami Cecilia vállán csúszott egyre lejjebb.
- Nagyon jól nézel ki, Cecilia - nézett Isabella a nő szemébe. - Cecilia természetes bájjal rendelkezik, de ezen a héten a mellére erősítettünk rá. - Tenyere a nő mellére simult. - Tapintsd meg, Peter. Milyen érzés?
Mit akar ez a nő? gondolta Peter. De azért odanyúlt, és megfogta a lágy, kerek mellet.
- Szabad lesz? - kérdezte Isabella, és megvárta, hogy a nő bólintson, aztán kigombolta a nő blúzát. Szabaddá tette a fehér, szeplős vállakat, a karokat, és még a melltartót is kibontota. A két kis mellbimbó megkeményedett a szabad levegőn, a bámuló tekintetek előtt. - Nagyon szépek ezek a mellek, nem igaz, Peter?
A férfi gondolatban Isabella krémszínű bőréhez hasonlította. Isabella szemébe nézett, aztán Ceciliáéba.
- Gyönyörű mellek - jelentette ki csöndesen. - Bármelyik férfi örömmel venné a kezébe vagy a szájába őket.
A nő elvörösödött, kicsit kihúzta magát, és meglepődve nézte melleit. Peter büszke volt, hogy egy kis önbizalmat csepegtethetett a nő szívébe. Bókolt neki még egy kicsit, dicsérte a szemét, a haját, és a gyönyörű testét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2016. 01. 17. vasárnap 12:23
Tetszik.
#7 A57L 2014. 02. 1. szombat 04:49
Nem rossz.
#6 obszidian 2013. 04. 5. péntek 14:31
Egész jó.
#5 Pavlov 2009. 08. 16. vasárnap 16:52
Nekem tetszett a hangulata, persze kissé irreális, de jót szórakoztam rajta fordítás közben.
#4 yorka 2009. 08. 11. kedd 16:35
Persze, a sztori az marhaság, de azért izgalmas.
#3 Pontifex 2009. 08. 11. kedd 08:11
Egyetértek!
#2 jani 2009. 08. 11. kedd 07:22
Marhaság
#1 Törté-Net 2009. 08. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?