A+ A-

Túrázunk

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Túrázunk. Hatalmas hátizsákokkal, sátorral, ketten. Elered az eső, de nagyon igazán. Amit kinéztünk tisztást, ott képtelenség sátrat verni az esőtől. Szerencsére van a közelben egy turistaház. Odamegyünk. Majdnem teltház van, nincs szabad szoba, csak kettőnknek. Ezen egy kicsit bosszankodunk, de nincs más választásunk. Betesznek egy háromágyasba, ahol már van valaki. Csurom vizesek vagyunk. Te kedvtelésből néhány percenként a hajadról rám rázod a vizet, pedig tudod, hogy nem vagyok igazán oda érte. (A sztori kedvéért.) S még nevetsz is a mérgemen. Egészen a szobáig kergetnélek, ha nem lenne rajtam a mázsás zsák. A szobában már szinte minden talpalatnyi helyen vizes ruhák vannak teregetve. Úgy látszik lakótársunk is elázott egy kissé. Vigasztalásul viszont jó meleg van bent. Egy alak a kályha mellett kucorog egy pokrócba csavarva. jöttünkre feláll és bemutatkozik. Valami Timinek hívják, nem jegyeztem meg. Rövid szőke haja össze - vissza borzolva áll a fején. Szerencsére nem festett legalább, jegyzem meg magamnak. Válláról lecsúszott a pokróc, amit megpróbál visszaigazítani. Elég ügyetlenül csinálja. Talán nincs rajta melltartó? Visszaül a kályhához, mezítlábas talpait felteszi rá. A víztől ráncos ujjacskáin kékre van lakkozva a köröm. "Gyertek ti is ide!" Még egy pillantást vetek formás vádlijára, de aztán inkább arra koncentrálok, hogy vizes cuccomtól megszabaduljak. "Elmegyünk fürödni." "Balra van a fürdő, tök jó meleg víz van."
A zuhany alatt végig arra gondolok, milyen jó lenne Veled együtt fürödni, de most nem akartad vállalni a kockázatot. A múltkor is majdnem kitettek e miatt egy másik turistaházból. Ezt most nem lenne jó. Merevedésem van, ahogy Rád gondolok. Igen nehéz így mosakodni. Sokáig állok a víz alatt, hogy egy kicsit átmelegedjek. S sajnálkozom, hogy szobatársat kaptunk. Egész úton erotikus álmaidról beszéltél, teljesen begerjesztettél. Talán jó mélyen alszik.Lendületből benyitok. Aztán visszahőkölök egy kicsit: tán kopogni kellett volna, de bent nincs semmi "látnivaló". Illetve Te pakolgatsz a hátizsákodban félig eltűnve, valami száraz ruha után kutatva. Mögéd lépek, kicsit felhajtom a testedre takart törölközőt. Imádom, ha nincs Rajtad bugyi, de most már valahonnan kerítettél egyet. ez egy kicsit lehorgaszt. Aztán egyből emelkedni kezd a mutató, ahogy fenekeddel lassan, de mégis ritmusosan hozzám dörgölődzöl. Úgy látszik, nem Te sem felejtetted el, amiről napközben beszéltél. Átkarollak, a melleidet keresem a törölközőn át. Szeretem, amikor a súlyuk a kezembe simul.
- Nyugodtan csináljátok csak, engem nem zavar. - halljuk meg Timi hangját a kályha mellől, akiről teljesen megfelejtkeztünk. Ránézek. Kikerekedett szemekkel bámulja a furcsa sátort a törölközőmön. A lábai egy kissé szétnyíltak. Ha arrébb lépnék egy kicsit, megnézhetném, hogy bugyit is elfelejtett - e felvenni, nemcsak melltartót...
- Kíváncsi vagy rá? - nézek le ágaskodó farkam felé.
- Iiiigen. - jön a halk, szégyenlős válasz.
- Gyere!
Feláll, odajön hozzám. Elém térdel. Óvatosan szétnyitja a törölközőt, ami ezáltal lehullik a földre. Most már szabad teret engedve minden porcikámnak. Timi elkezdi simogatni a farkam. Egyre jobban felszabadul a megilletettségből. Gyakorlott mozdulatokkal húzogatja a bőrt fel, s alá. Te mögé lépsz, elkezded lehámozni róla a takarót, s magadról a törölközőt. Előbukkannak ici - pici mellei. Hát ezért nem húz melltartót. Pont ellentéte a Tiédnek. Kicsi, világos bimbóudvarok. S Te tudod, hogy ez mennyire begerjeszt engem. Hát még az, hogy Timi már nem a kezét használja. Egyre erősebben szívogatja a makkom. Néha teljesen eltűnik a szájában a szerszámom. Hogy ezt hogy csinálja. Baromira jól, az biztos. Te hátulról elkezded simogatni a melleit. A bimbói megkeményednek, kiugranak. Szinte eltűnik az udvar. Látom Téged sem hagy hidegen a szituáció. Ahogy melleidet a hátának nyomod, szinte barázdákat vájnak a Te sötét vörös ugyancsak kiálló bimbóid.
- Vedd csak elő a selyemkendőt - kérlek meg. - De most ne engem!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.62 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 01. 7. csütörtök 22:36
8 Pont!
#3 zsuzsika 2015. 01. 10. szombat 08:20
Nekem nem jött be.
#2 A57L 2014. 02. 7. péntek 05:15
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?