Édes hármas 3. rész - 2 in 1

Szavazás átlaga: 7.62 pont (130 szavazat)
Megjelenés: 2001. július 13.
Hossz: 21 827 karakter
Elolvasva: 23 238 alkalommal
Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Elgyengülve botorkálok a konyha felé, hogy valami innivalót keressek
k
alf
ín
alf
szomjúságom csillapítandó. Ha most belépne az ajtón a 3 fiú valamelyike, akik együtt laknak most velünk ebben a háromszor 2 ágyas faházikónkban, lenne mit néznie, mert teljesen meztelen vagyok, ráadásul zilált hajam, kipirosodott boröm, s nem utolsósorban a comjaimon folydogáló ragacsos fehér folyadék rögtön elárulná, hogy mivel töltöttem eddig az idom, de most nem érdekel, bárki látna is meg. Még mindig tompa az agyam, egyelore képtelen feldolgozni a történteket.
Végre elérem a hutot, és lehajolva szétnézek, hogy mit is ihatnék. Már – már kivenném a kólásüveget, amikor meglátom, hogy tej is van. Megragadom hát a tartóját, és épp kiemelném, amikor lépéseket hallok magam mögött, aztán egy kéz finoman végigsimít a fenekemen. Megdermedek úgy, ahogy vagyok, lehajolva. Az eddigiek alapján már azt se tartom kizártnak, hogy így, itt a hutoajtó elott akarja folytatni a simogató kéz gazdája, amit nem is oly rég hagytunk abba.
– Ez volt az elso így? – kérdezi Gabi.
– Ez – nyögöm. O tovább simogatja még mindig zsibongó hátsófelem, de már érzem, nem akarja folytatni, csak egy kicsit megnyugtatóan becézgeti azt a területet, amit az elobb olyan vadul megdolgozott.
– De nem okoztam fájdalmat, ugye? – érdeklodik tovább.
– Nem – válaszolom, és oszinte vagyok. S hogy ezt el is higgye, hozzáteszem:
– Eleinte feszített egy kicsit, de még az is jólesett.
Az utolsó szavakat már csak suttogom, annyira ki van száradva a torkom, ezért hát nem törodöm tovább Gáborral, kiveszem a tejet, és becsukom a huto ajtaját. Érzem a súlyáról, hogy csak félig lehet tele a tejeszacskó, s mert azt úgyis megiszom most rögtön, el sem kezdek tiszta poharat keresni (tudom, hogy ez egyébként is elég reménytelen keresés lenne), hanem rögtön a számhoz emelem a zacskót. Persze így nem tudok olyan gyorsan inni, ahogy szeretnék, és rögtön félre is nyelek, csurog is végig a tej a mellemem, hogy aztán a hasamon át eltünjön a szorzetem surujében, míg én kiköhögöm magam. Gabi azonban igazi lovag, s míg én visszanyerem a lélegzetem, elöblít nekem egy poharat, aztán – mivel az én kezem még mindig reszket egy kicsit (s csak én tudom, hogy nem az elobbi köhögéstol, hanem a kimeríto szeretkezéstol) – elveszi tolem a tejet és o tölt. Az elso pohárral még egy hajtásra kiiszom, a második adag már nem olyan sürgos. Lehuppanok a székre, mert a lábaim még mindig nem akarnak megtartani, és két korty között fejemet az asztal széléhez támasztva próbálom összeszedni a gondolataim. Gabi néz egy darabig mosolyogva, aztán sarkon fordulva magamra hagy. Érzi, hogy most szükségem van egy kis idore, míg napirendre térek a történtek fölött.

Azt sem tudom igazán, hogy kezdodött. Már több mint két hónapja, hogy Aurél (vagy ahogy mostanában átvettem Gabitól: Ari) átölelt a konyhájukban, hogy a végén az ágyban kössünk ki. Azóta is nagyon kedves és figyelmes, rendszeresen és szenvedélyesen szeretkezik velem, de egy szót sem szól arról, hogy mit érez irántam, vagy hogy mit vár el tolem. Eleinte nem is tudtam igazán megmagyarázni, hogy mi okozza bennem a bizonytalanságot a kapcsolatunkat illetoen, de amióta egy hete megkezdodött a nyaralásunk, rájöttem.

Tizen vagyunk itt együtt, 6 fiú és velem együtt 4 lány Ariék baráti társaságából. Csilla és Jutka, meg Kata a barátjával Zsolttal, egy másik faházban laknak, itt meg én Arival az egyik szobában, a másik kettoben pedig Gabi, Péter, Zoli és Máté. Kata nemrég jött össze Zsolttal, s nagyon dúl a szerelem köztük, jobbára ki se mozdulnak a szobájukból, s ha mégis, akkor is inkább kettesben mászkálnak.
Bezzeg Ari nem így viselkedik. Amióta megjöttünk szinte rám se néz. Hol úszik, hol meg focizik, röplabdázik, vagy csak egyszeruen fejelgetnek a másik 3 sráccal. Mert Gabi kivételével a többi fiú is láthatólag kizárólag sporttal akarja eltölteni a szabadságát. Persze megértem oket, hisz mindannyian az egész évet egy íróasztal mögött ülve töltik, és a hétköznapokban nem sok ido jut a mozgásra. Most kitombolják magukat.
Mi lányok eleinte próbáltunk velük együtt játszani, de aztán meguntuk. Csilláék összebarátkoztak egy itt nyaraló külföldi társasággal, és azóta szorgalmasan gyakorolják az ottani fiúkkal a nyelvet (s tán nem csak az angolt : – )), alig látjuk oket. Így egyetlen társaságom Gabi maradt.
S o igen kellemes társaságnak bizonyult. Eddig is jóban voltunk, de sosem volt alkalmunk ilyen hosszan beszélgetni, mint most, hogy más dolgunk sincs, mint heverni a napon, és várni, hogy a többiek befejezzék az éppen esedékes meccsüket. A hosszú beszélgetések alatt kiderült, hogy Gabi meg én sok dologban rokonlelkek vagyunk. o nem olyan férfias jelenség mint Ari, vékony, kicsit lányos kinézetu, s lelkében is noies egy kicsit. Érzékenyebb, beszédesebb, jobban odafigyel az apróságokra. És ez tetszik nekem. Ari gyakran szótlan, befeléforduló. Ahogy teltek a napok rájöttem, Ari egyszeruen nem is úgy bánik velem, mintha a barátnoje lennék, hanem csak mint egy lánybarátja. Nem érzi szükségét annak, hogy a közelemben legyen, és látszólag nem zavarja az sem, hogy én mostanában állandóan Gáborral vagyok együtt. Amikor elmentem Gabival sétálni, bejárni a környéket, még csak meg se kérdezte, merre jártunk.
oszintén szólva elhanyagoltnak érzem magam, és csalódottságomban egyre gyakrabban merülök el Gabi szép kék szemeinek, félhosszú szoke hajának, félénk mosolyainak látványában. És láthatólag o is kedvtelve nézeget engem, beszélgetés közben mostanában mindig egyre közelebb húzódott hozzám, néha meg is érintett egy – egy pillanatra. Tegnap már egész nap azt éreztem sugározni a szemébol, hogy csak a bátorságot gyujti, hogy odahajoljon hozzám, és megcsókoljon.

Igaz, hogy Arival egy szobában alszunk, de külön ágyban, és az elso este kivételével nem is szeretkeztünk. o mindig sokáig szokott
s
alf
ör
alf
öz
alf
ni
és beszélgetni esténként a többiekkel csupa fiús témáról, de azért én mindig megvártam ébren. Jutalmul kaptam is mindig egy jóéjt – puszit, de semmi többet. Jelét se adta, hogy akarna valamit, s valami azt súgta a viselkedésében, hogy jobb, ha most én sem kezdeményezek. Pedig az egész napos semmittevések után esténként nagyon vágyom egy kis összebújásra. És tegnap, amikor már ott szuszogott a szomszédos ágyban, én meg álmatlanul és kielégületlenül bámultam a plafont, feltettem magamnak a kérdést, hogy megérdemli – e, és egyáltalán: igényli – e, hogy ne bátorítsam a viselkedésemmel Gabit arra a csókra?

De a választ még ma reggel se tudtam, amikor reggel (az éjszakai töprengés miatt a többieknél jóval késobb ébredtem) a konyhaszekrénynél állva Gabi odalépett mögém, és megemelt, hogy elérjem a cukros dobozt, amiért ágaskodtam. A többiek már lenn voltak a parton, és miután Gabi visszaengedett a földre, még jó ideig ott tartotta a kezét a derekamon. Éreztem, ahogy a hátamhoz ér a mellkasa, a lehellete csiklandozza a tarkóm, és halványan, de érzékeltem a fenekemmel, hogy valami mocorog a nadrágjában. Nem tudtam elrejteni elole, hogy mennyire izgat ez a közelség, szapora légzésem elárulta, hogy mi zajlik le bennem. De végül mégis elléptem mellole, zavartan és szótlanul belemélyedtem a teakészítésbe. Akkor csalódottan sóhajtott egyet, és otthagyott. Én meg ottmaradtam, és nem tudtam, hogy helyesen döntöttem – e. Szíven ütött az a csalódott sóhaj. Hiszen o mindig olyan kedves volt hozzám, és az elmúlt hétben mindenképpen sokkal többet törodött velem, mint Aurél.

Aztán este a többi srác elment valami buliba, és hármasban maradtunk. Gabi meg Aurél hosszan beszélgettek valamit a teraszon, de amikor kimentem hozzájuk, elhallgattak. A noi ösztönöm megsúgta, hogy rólam volt szó, és hogy vitatkoztak. Megijedtem, nem tudtam, mi fog kisülni ebbol a dologból, és jobbnak láttam magukra hagyni oket. Inkább lezuhanyoztam és lefeküdtem, de persze aludni nem tudtam. Aztán Aurél is bejött hozzám már megmosakodva. Ledobta magáról a törölközot, és meztelenül mellém bújt. Átölelt, izmos mellkasára húzta a fejem és a hajamat simogatva halkan megkérdezte:
– Nagyon elhanyagoltalak mostanában igaz?
Rábólintottam a kérdésére.
– Ne haragudj – kérte, és puszit nyomott a fejem búbjára. Már emeltem volna felé az arcom, hogy a számra is adjon végre, amikor hirtelen nekem szegezte a kérdést:
– Ugye tudod, hogy nagyon tetszel Gabinak?
Megdermedtem, mert nem tudtam, mit válaszoljak, hogy hová fog vezetni ez a beszélgetés. De én mindig az oszinteség híve voltam, s lesz, ami lesz alapon, egy nagy sóhajjal belevágtam a beszélgetésbe, amirol tudtam, hogy meg kell lennie.
– Igen, egy ideje sejtem.
– És o is tetszik neked, igaz?
Tétováztam kicsit, aztán csak kimondtam:
– Igen, igaz.
De a következo mondata egyáltalán nem az volt, mint amire számítottam:
– Akkor miért hagyod szegényt sóvárogni utánad? – kérdezte lágyan, szeretettel.
Megdöbbenve néztem fel a mosolygó arcába:
– Te ezt nem bánnád?!
– Nem. Sot, örülnék neki. Én nagyon szeretem Gabit, jobban, mint azt te hiszed. Mi ketten mindig mindent megosztunk egymással. A boldogságunkat is. És te annyi boldogságot tudnál adni mindkettonknek.
– Én... én... nem is tudom...
Én még sose gondoltam arra, hogy... hogy két fiúval... párhuzamosan legyen kapcsolatom. Nem erkölcstelen ez egy kicsit?
– Jaj kicsi lány, nem az számít, hogy a többi ember szemében mi erkölcsös, és mi nem, hanem az, hogy TE mit szeretnél? Hogy mi az, amit a szíved súg? Tudod, sokáig én is nemet mondtam a vágyaimra, mert szégyellnivalónak tartottam oket. És közben szenvedtem. Aztán eljött az a pillanat, amikor már nem bírtam tovább, és megtettem azt, amit olyan régen szerettem volna. És akkor, ott, abban a pillanatban olyan boldog voltam, hogy teljesen elvesztette a jelentoségét, hogy bárki mit gondolhat rólam. Te se törodj hát azzal, hogy akár én, akár más mit gondol! A lényeg az, hogy te mit gondolsz! Oké?
– Oké. – sóhajtom, és még szorosabban odabújok hozzá. Értésére akarom adni, hogy hagyjuk most ezt a témát, nem akarok gondolni rá. Ido kell, hogy megemésszem ezt az egészet.
Ari nem is beszél tovább hozzám, de talán a hozzábújásomat értelmezi félre (pedig most tényleg nem a szexen jár az eszem, ahhoz túl zavart vagyok), de a keze lecsúszik a hajamról, amit eddig simogatott, és intimebb testrészek felé veszi az irányt, a szája pedig az enyémet keresi.
Kicsit tétovázom, tényleg nem bizserget most a vágy, de hagyom, hogy megcsókoljon, és olyan finom, és gyengéd a szája, hogy kisöpri belolem a feszültséget, elzsongít és elbágyaszt. Hagyom hát, hogy gyöngéden becézgessen a keze és a szája, s kisvártatva már belülrol is simogat, de nem a kezével. Lassan, lágyan szeretkezünk, mintegy félálomban ringatózunk együtt, most nincs kitöro izgalom és szenvedély, de így is nagyon jó. S egyre jobb, míg aztán, meglepoen hamar úgy érzem, nem is kell, nem is lehet jobb. Az orgazmusom is olyan csendes, mint maga a szeretkezésünk, de most elég is ennyi.
Összeszoktunk már annyira Arival, hogy értse a jelzéseim, és megálljon a mozgásban ilyenkor. Hagy egy kicsit pihenni, aztán a hátára fordul, hogy most én legyek felül. Eddig jobbára csak o dolgozott meg az én örömömért, jogosnak érzem, hogy most én tegyek meg mindent az övéért. Felegyenesedem kicsit, mert tudom, hogy szereti nézni, ahogy lovagolok rajta, és én is szeretem nézni az arcát, amin visszatükrözodik az élvezet, amit szerzek neki.
De most furcsa, kaján mosoly van az arcán, és a keze szorosan fogja a csípom, nem enged moccanni se. Értetlenül meredek rá egy pillanatig, aztán hirtelen rájövök, hogy már nem vagyunk kettesben a szobában. Halk nesz hallatszik a hátam mögül a homályból, aztán érzem, hogy odatérdel mögém valaki. Nem kell hátrafordulnom, tudom, hogy Gábor az, de fogalmam sincs, mikor jöhetett be. Az ajtónyitást hallanom kellett volna.
– Mondtam, hogy nem fogja észrevenni! – nevet Ari.
– Hogy csináltátok?! – hápogom, mert rájövök, hogy a két fiú összeesküdött ellenem. Ari még mindig nevet, aztán elmagyarázza:
– Úgy tettem, mintha véletlenül beütöttem volna a kezem a falba, a koppantással jeleztem Gabinak, hogy jöjjön. Te meg nem is figyeltél oda. Aztán elkezdtem úgy simogatni az arcod, hogy eltakarjam a füled, az egyikbe bele is nyaltam, amikor hallottam, hogy nyitja az ajtót. Aztán meg elég sötét van, o csendben volt, te meg úgyis mással voltál elfoglalva.

Egy darabig hallgatunk, és én belegondolok, hogy az elobb Gabi végignézte az egész ölelkezésünket. Tényleg elég sötét van a szoba fal feloli részében, ahol o volt, de mellettünk itt az ablak, a függöny csak félig van behúzva, és bevilágít a kinti lámpa fénye – szóval elég sokat láthatott belolünk. És most itt ülök a szeretom meredezo farkán, o pedig itt térdel mögöttem. Megint érzem a leheletét a tarkómon, a kezeit a meztelen csípomön, és igen, érzem a hímvesszojét is, ahogy hozzámér. Akárcsak reggel. De most Gabi is meztelen, és egyre közelebb húzódik hozzám. A makkja pont a fenekem közébe nyomódik, és én megremegek az érintésétol. Gabi a félelem vagy a nemakarás jelének fogja ezt föl, és rögtön abbahagyja a közeledést.
– Elmenjek? – kérdezi.
Még tétovázom, mert tényleg félek egy kicsit. Sose voltam ilyen szituációban, de vannak elképzeléseim, hogy mi történhet velem, ha beleegyezem.
– Maradj – suttogom végül. De bizonytalan a hangom, és Gabi nyugtatólag simogatni kezdi a hátam:
– Ne félj, vigyázunk rád, és nem csinálunk olyat, amit nem akarsz. Csak szólnod kell, ha valami nincs kedvedre. Rendben lesz így?
– Rendben – lehelem.
És akkor elkezdodik valami hihetetlen, valami sosemvolt érzés, ahogy egyszerre négy kéz becézgeti és simogatja minden porcikám, elol – hátul. Gabi végigcsókolgatja a nyakam, a vállam, aztán mellém kerül, és a mellemet kezdi el kényeztetni a szájával. Ari közben lassan, finoman elkezd mozogni bennem, és ezzel engem is mozgásra sarkall. Aztán Gabi felemeli a mellemrol az arcát, néz egy pillanatig, majd végre ráhajol a számra azért a csókért, amire annyit várt.
Leírhatatlan az érzés, hogy mással csókolózom, és másvalaki hímtagja döfköd egyre gyorsabban bennem. Végigborzongatja a testem az izgalom, és nem sok választ el egy újabb orgazmustól. És ebben a felizgatott állapotban Gabi keze rácsúszik a fenekemre. Eddig nem voltam biztos benne, hogy most egymás után, vagy egyszerre akarnak-e szeretkezni velem, de ahogy az ujja körbesimogatja a hátsó lukam, már tudom, mire megy ki a játék.
Nem mondom, régóta kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet így szeretkezni, de sose jutottam addig, hogy ki is akarjam próbálni. Azt már tudom, hogy nagyon fel lehet izgatni azzal, ha valaki a fenekem simogatja, máig se felejtettem el, hogy milyen hatással volt rám, amikor egyszer Ari szeretkezés közben be is dugta az ujját, de magára az érzésre már nem emlékszem, olyan váratlanul és hirtelen történt. Azt meg, hogy milyen lehet egy igazi anális szeretkezés, el se tudom képzelni. Mindenesetre elhatározom, hogy amíg nem fáj, addig hagyom, tegyen velem, amit akar ez a két fiú. Bízom bennük, hogy tényleg vigyáznak majd rám. S miután ezt így szépen eldöntöttem, átadom magam a kéjes és izgalmas érzéseknek.

Ari megállás nélkül mozog bennem, és közben a csiklóm simogatja, míg Gabi a mellemet és a fenekem, miközben hosszan csókolózunk. Aztán elenged engem, a hátam mögé ül megint, és eloredönt, rá Arira. Most o veszi át a mellem simogatását és az o szája, az o nyelve keresi a párját az enyémben. Így fekszem rajta felhúzott lábakkal, és ritmikusan mozgok rajta, mikor valami hideg és nedves ér a fenekemhez. Nem tudom, hol tartotta eddig Gabi a krémet, amivel most beken, de momentán nem is érdekel. Mert mindennél fontosabb, hogy a belémcsúszó ujja nem csak könnyedén és fájdalommentesen hatol belém, de olyan érzést okoz, hogy levego után kapok.
– Ez jó – suttogom döbbenten. – Ez nagyon jó!
És ahogy kihúzza belolem az ujját, remegve várom, hogy újra érezzem, ahogy megint belémhatol. Lényegében ugyanazt érzem, mint mikor a felizgatott, kiéhezett pinámba végre behatolnak, csak most ezerszer intenzívebben, és izgatóbban. És nem csak a bejárat környékén, hanem teljes hosszában érzem az ujját. Ahogy elkezdi lassan ki – be mozgatni bennem, felfogom, hogy két teljesen különbözo érzés tölt el, ahogy kicsúszik belolem, és ahogy újra belémhatol, de mindkét érzés nagyon – nagyon jó. Az egyik a beteljesülés, a betöltöttség, a másik a megkönnyebbülés érzése, és nem tudnám eldönteni, hogy melyik a jobb. De így, váltakozva, valami észveszejto hatása van! Nem is kell hozzá, csak 2 – 3 mozdulat, és máris robbanásszeruen, lihegve elélvezek. Érzem, ahogy lüktet az egész altestem, a fenekem is, de utána mégsem érzek kielégülést, hanem még inkább izgatott vagyok, újra akarom érezni ezt a fantasztikus élményt.

Gabi azonban megelégeli a krémezést, egy határozott mozdulattal lehúz Ari farkáról, szorosan mögém simul, két kézzel széthúzza farpofáim, és már nyomul is belém a férfiasságával. Nagyobb, sokkal nagyobb, mint az ujja, de nincs idom megijedni tole, mert olyan síkos, hogy mire felocsúdom, már benn is van a makkja. S bár feszít rendesen, de nem fáj igazán.
– Sóhajts egy nagyot – utasít Gabi.
Ezt nem értem, de engedelmeskedem. Aztán rájövök az értelmére, mert miközben fújom ki a levegot érzem, hogy akaratlanul is lazítok a fenékizmaimon, és már nem érzem a feszítést. Utasítás nélkül is sóhajtok megint, de aztán abbahagyom, mert rájövök, hogy anélkül is el tudom ereszteni magam. És Gabi megérezve, hogy már csökken az ellenállás, lassan belémnyomja a farkát félig, majd megáll egy pillanatra, hogy szokjam a méretét, aztán visszahúzódik egy darabon. A következore már mélyebben belémhatol, és fokozatosan, gyorsuló ütemben, végül teljesen elemerülve bennem baszni kezd. Eleinte még érzem a feszítést, de egyre lazább a fenekem, és már csak a kéjes érzés marad, ahogy ki – be mozog bennem a farka. Megint nem kell sok, hogy lüktetve elmenjek, s most is nagyon intenzív az orgazmusom, de most sem elégít ki.
Gabi megáll egy pillanatra ugyan, de a "még, még" sóhajtásomra újra kezdi. De nem sokáig. Megáll megint, kihúzza magát teljesen, aztán a hátára fekszik és magára húz. Beigazítom ot a fenekembe, most már könnyedén bemegy, aztán a Gabi teste mellett letámasztott alkaromra és a talpamra nehezedve kinyomom magam annyira, hogy mozogni tudjak rajta. Persze elég fárasztó ez így, de Gabi is segít a kezével, és különben is megéri az az erofeszítés, mert hullámokban tör rám a gyönyör, ahogy most már a magam ritmusa szerint mozoghatok. De elolrol egyre inkább üresnek érzem magam, mert már nincs alattam Ari teste, mint az elobb, hogy hozzá szorítva, dörzsölve a csiklómat külön örömökhöz jussak. Jaj, pedig úgy szeretnék most oda elore is valamit magamba! Nem mondom ki hangosan, de Ari vagy kitalálja, hogy mit akarok, vagy egyébként is úgy érzi, hogy nem bírja tovább a szerszáma, hogy nélkülem árválkodjon. Fölénk kerül, és lassan belémnyomul. Muszáj sikítanom, olyan édes ez a beteljesülés. Gabi bennem lévo farkának köszönhetoen szukebb vagyok elol, s ezért sokkal intenzívebben érzem Arit is magamban, mint egyébként. De a két fiúnak is újdonság lehet az élmény, mert liheg, reszket mind a ketto, és hangosan nyög. Aztán szavakba is öntik az érzéseik.
– Jaj, ez nagyon jó, téged is érezlek benne! Ez fantasztikus! Jaj istenem, ez kibaszott jó! – vagy valami hasonlót hadarnak egymás szavába vágva.

Eloször csak lassan, szinkronban mozdulnak bennem, de pár pillanat is elég, hogy olyan izgatottakká váljanak, hogy érzem, sokkal gyorsabban, hevesebben szeretnék folytatni. De nekem nem túl kényelmes ez a testhelyzet, és mocorogni kezdek.
Érzik ok is, hogy nem jó így, és együtt oldalra fordulunk. És akkor aztán vadul elkezdenek kefélni mindketten. Ha nem lennék magam is teljesen felizgulva és ellazulva, most bizonyára fájna, ahogy eroteljesen dögönyözik a bensom a faszukkal, így viszont csak azt érzem, hogy kitüzedesik a boröm az egész testemen, és, hogy most olyan orgazmus közeledik, ami végre meghozza a kielégülést. De még messze van. A fiúk most már csak magukra figyelnek, meg arra, hogy minél inkább egyszerre mélyedjenek el bennem. Az egyik kezükkel az ágyon támaszkodnak, a másikkal meg... hm, hát egymás fenekét fogják, simogatják, markolásszák vadul. Szerintem vagy észre sem veszik, hogy mit fognak, vagy nem érdekli oket, csak az, hogy így jobban tudják tartani az összhangot, és mélyebben mozoghatnak bennem. De én nem állom, hogy most nincs rajtam egy simogató kéz sem, magamhoz ölelem Arit, és szenvedélyesen beleharapok a nyakába. A fogam nem akarom belemélyeszteni, csak a szám szélével szorítom, és az ujjaim markolnak bele a borébe. Így várom meg, hogy az a bennem mozgó, az izgalomtól kokeménnyé vált két csodálatos húsdorong elrepítsen egy orületes magasságba, ahol nincs már más, csak a szívem vad dobogása, és egy megdermedt, elol – hátul lükteto pillanat. Aztán egy nagy sóhajjal elernyedek, és valami félálomban érzem, hogy újra kezdodik bennem a mozgás. De csak elol. És ott se sokáig. Ari belém élvez, pihen egy kicsit, aztán kihúzza magát és átengedi a testem a barátjának. Gabi hasrafordít és a pihenoje után újra vadul elkezd baszni, de már nagyon hangosan nyög közben. Aztán felkiált és eros lüktetésekkel a belembe üríti a magját. Így marad még bennem, érzem, hogy még mindig kemény az óriásivá duzzadt fasza, és már attól tartok, hogy újra kezdi ezt a kíméletlen döngölést, amikor sóhajt egy nagyot, és elkezd elernyedni. Vár még egy kicsit, aztán kihúzza magát, és elterül mellettem.

Fekszünk így szótlanul, és én érzem, hogy remeg a lábam ettol a hosszú és vad szeretkezéstol. Elol – hátul tüzes kemencének érzem magam még mindig belül, kívül pedig csupa lucsok vagyok. És száraz a szám. Olyannyira szomjas vagyok, hogy egy ido után gyengeség ide vagy oda, felkelek és botorkálva elindulok a konyha felé.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.62 pont (130 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2021. december 26. 01:11
#20
Jól sikerült szendvics.
1
én55
2020. szeptember 2. 11:37
#19
Szépen megírt történet.
1
z
zoltan611230
2020. augusztus 24. 05:27
#18
Szendvics készítés jól sikerült.
1
feherkalman1
2019. december 11. 08:27
#17
Egy jó szendvicshez szükség van a belevalóra.
1
Bizse42
2018. november 8. 22:04
#16
Nagyon szépen és izgalmasan, érzékién, leírt hármaska. Jó volt....
1
cscsu50
2018. november 8. 12:16
#15
Tényleg nagyon jó partban megdugva!
1
feherkalman1
2017. december 11. 11:11
#14
Szerencse hogy ennyire élvezted, és a pasik szépen eltervezték hogy partban leszel megdugva.
1
t
t.555
2017. október 13. 04:30
#13
Tényleg nagyon jó!
1
z
zsomberos
2016. július 16. 12:55
#12
Szuper. Nagyon tetszett
1
p
papi
2014. április 19. 00:39
#10
Tetszik
1
a
A57L
2013. október 12. 04:09
#9
Nem rossz.
1
tutajos46
2013. július 14. 07:42
#8
Nagyon jó sorozat.
1
tutajos46
2012. december 25. 08:26
#7
Jó a csaj!
1
galahad
2008. július 5. 14:23
#6
Végre egy kultúrált, választékos, nő részéről is élvezett történet. Nagy hiány van ilyenekből, 10 pont!
1
biharos
2007. június 22. 13:57
#5
Jó !!! 10 + 1 pont
1
eve
2007. június 2. 10:34
#4
Felizgatott!!:))10 pont
1
alin
2006. június 22. 19:06
#3
Az hogy Isteni nem kifejezés több annál sokkal több!
1
liana
2005. március 20. 17:22
#2
Isteni:)
1
T
Törté-Net
2002. január 17. 18:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1