Édes hármas 5. rész - Tükörkép

Szavazás átlaga: 7.23 pont (109 szavazat)
Megjelenés: 2001. július 13.
Hossz: 9 666 karakter
Elolvasva: 15 120 alkalommal
Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Hideg vízzel mosom meg a karom, de mit sem ér a fo gondomra. Nem huti le bennem azt a lázas izgalmat, amit az elobbi látvány felébresztett, de ki nem elégített. Úgy ítélem meg, hogy a fiúk elég fáradtak most, és egy darabig egyedül leszek a fürdoszobában. Behunyom hát a szemem, és el kezdem saját kezuleg megvigasztalni árválkodó melleim, cirógatásra vágyó boröm, gyengéd masszírozásra vágyó ölem.
Lehunyt pilláim alatt képeket látok, az elobb látottakat színezi ki fantáziám, beleképzelem magam megint Gabi helyébe. Lassan kikapcsolja a külvilágot a tudatom, lemerülök lelkem, ösztöneim és ábrándjaim tengerébe, lágyan ringatom magam hullámain. Vízcsobogás zökkent ki az elzsongító állapotból, és Ari hangja:
– Gabi, gyere gyorsan! Elsosegélyre van szükség!
icsit szemrehányóan nézek fel Arira, amiért megzavart. De meg kell, hogy bocsássak neki, épp nagyon fontos muveletet végez: alaposan megtisztítja kedvenc testrészét, ami az elozményeket figyelembe véve, csak helyeselheto.
– Mi van? – bukkan fel az ajtó kerete mellett Gabi üstöke.
– A hölgynek
k
alf
ín
alf
elvonási tünetei vannak – int felém Ari huncut mosollyal. – Mit gondolsz, tudnál segíteni rajta?
– Szerintem igen – vigyorog rám Gabi, és odalép hozzám.
– Ugyanis... – húz magához a fenekemnél fogva,
– ... meglehetosen izgatja a fantáziám... – végigsimítja a szájával a nyakam,
– ... méghozzá elég rég óta... – a keze végigsiklik a mellemen, és lefelé csúszik a szeméremdombom irányába,
– ... hogy milyen érzés lehet ide bekerülni. – ujjai végigcirógatják a kisajkaim, aztán ketto bele is csúszik a hüvelyembe, mély és hangos sóhajt csalva ki belolem. De nem sokáig sóhajtozhatok, mert Gabi szája belémfojtja a szuszt. Amint megnyílnak az ajkaim a csókhoz, már rögtön érzem a nyelvét, ahogy keresi az enyémet, hogy aztán valami orületes simogatásba, és szinte ölelkezésbe kezdjen vele. Annyira elmerülök ebben az élvezetes tevékenységben, hogy szinte észre se veszem, közben mit muvelnek az ujjai. Pedig azok se pihennek, mert mire végre lélegzethez hagy jutni, már csupa lucsok vagyok a combom tövében is.
Gabi egy felfedezo típus, rögtön érdekelni kezdi annak a nedvességnek a minosége és származási helye. Letérdel elém, és elobb szemrevételezi a környék látnivalóit, majd az ajkait, de foleg azt az igen ügyes nyelvét használva, további vizsgálódásba kezd. Nem hagy ki egyetlen milliméternyi területet sem, szisztematikusan letapogatja az egész környéket, de azért úgy veszem észre, talál kedves helyeket is, ahova idorol idore visszatér. Szerintem a sóhajtozásom intenzitása alapján választja ki ezeket a kedvenc pontokat, mert érdekes módon ott köröz, simogat a nyelve a legtovább, ahol a legintenzívebben érzékelem a pici, zsibbasztó villámcsapásokat, amiket kivált az érintése.
Vizuális típus vagyok, és a látvány, ahogy ott térdel elottem szöszke fejét ölemre hajtva, még jobban felizgat. Ráadásul nem csak felülrol láthatom, hanem oldalról is. Merthogy bal oldalt épp ott van a csaknem a padlóig éro tükör, a mosdó és a kád között. Ari befejezte a mosakodást, s most fél fenékkel a mosdószekrény lapján ülve, mosolyogva néz bennünket. De nem sokáig láthatom ot, mert Gabi befejezi kutatómunkáját, felegyenesedik, és megfordít. Kezemet ráteszi a kád peremére, hogy abba kapaszkodjam, míg terpeszállásban, megdolve a fenekem fordítom felé. De most nem a hátsóm érdekli, hanem az eddig becézgetett testrészemet célozza be a férfiasságával. Nagyon nedves vagyok, könnyen becsúszik, és rögtön nekilát az osi ritmusú táncnak. Behunyt szemmel élvezem, hogy végre belülrol is érzem a simogatást.
De semmi sem tökéletes: most meg elölrol, a csiklóm felol sugárzik a hiányérzet. Gabi keze a csípomet szorítja gyengéden, annál fogva húz fel s le magán. Hanem aztán csak ráhajlik az elore döntött hátamra, és a kezei is nekiindulnak, hogy simogatásaikkal tegyék teljessé a gyönyöröm. Jut belolük a csiklómnak, a szeméremdombomnak, és mindkét mellemet is átfogja alulról egy – egy meleg férfitenyér.
Hoppá! Nem sok ez így egy kicsit?! Kinyitom a szemem, és belenézek oldalt a tükörbe, hogy feloldjam a rejtélyt. Nem nehéz. A melleimet cirógató kezek Gabihoz tartoznak, de puncim környékén lévo már Arié. Ott térdel a másik oldalon, és simogat bennünket. Mert igazságosan elosztotta a rendelkezésre álló két kezét közöttünk: jutott egy Gabi fenekére is. Az csúszik le olykor – olykor a heréire is, hogy még vadabb ritmusra ösztökélje a bennem elmerült kedvest. Ari felé fordítom a fejem, hogy lássam: csak besegít, vagy már nem csak a kezei állnak rendelkezésünkre. Még nem az igazi, de az a csoda, hogy a nemrég történt két orgazmusa után még tud egyáltalán produkálni valamit.
Meglátja, hogy figyelem, gyöngéden elmosolyodik, és a száját is beveti, csak hogy még jobban érezzem magam. Finoman csókol, játékosan puszilgatja a számat, aztán az arcom többi részét, beleértve a fülcimpámat is. Végül a nyakam hajlatába simít bele a szájával, tudja, hogy ott nagyon érzékeny vagyok. Ez az érintés az, ami a folyamatosan erosödo izgalmam és gyönyöröm olyan vad lüktetéssé változtatja, ami után már csak elernyedés jöhet.
Míg én pihegek, a fiúk találnak magunknak más élvezetet. Megint csak a tükörbol látom, ahogy smárolnak egymással. Hosszan izgatják egymást a nyelvükkel, de meg is van az eredménye: Gabi ösztönösen újra mozogni kezd bennem, és Ari is láthatólag felkészült egy újabb menetre. Még nem tudom, mi jár a fejükben, de láthatólag megint szerep jut benne a fenekemnek is, mert miután abbahagyják a csókolózást, Ari azt kezdi el simogatni, míg Gabi tovább folytatja a megunhatatlan ki – be mozgást. De csak a bejáratot simogatja most a makkjával, nem hatol belém igazán. Ezzel aztán jól be is gerjeszt megint, felfokozott izgalmamban ellazulnak a fenékizmaim, és nedvesedek hátul is, mert Ari keze krém nélkül is simán becsúszik, hogy aztán az ottléte még vadabb extázisba repítsen.
Amikor aztán már tényleg reszketek a kívánástól, Gabi kicsúszik belolem, és Ari lép mögém, hogy felcserélje az ujját a farkára. Azért érezni, hogy ez már nem az elso neki ma: most nem olyan nagy, és nem is olyan kemény, mint szokott lenni. De azért így is épp elég jól kitölti a fenekem, és megint megtapasztalom, hogy mennyivel intenzívebben és egész hosszában tudom így érezni ot, mint ha elol csináljuk. Megint nem kell sok ido, ezt a felfokozott érzést nem lehet sokáig elviselni csúcs nélkül. Hihetetlen, hogy elol is lüktetek, holott hozzám se ér ott semmi. Ráadásul így sokkal erosebbnek érzem a hüvelyem összehúzódásait is.
A drága Ari nagyon tudja már mit szeretek ilyenkor legjobban: ha megáll a mozgásban, és csak lágyan simogat ott, ahol épp ér. Most is megáll, de a simogató keze megremeg, aztán megkapaszkodik a vállamnál. És forró sóhaját is érzi a boröm, ahogy rámhajol. Csodálkoznék rajta, ha máris elment volna! Egy újabb pillantás a tükörbe, aztán megértek mindent: egy meredezo, vastag hímtag épp most készül eltunni az o fenekében is. A felajzott testrész gazdája tágra nyílt szemmel bámulja, ahogy lassan eltunik abban a szuk lyukban, majd újra elokerül. Ari bezzeg nem néz semmit. Oldalt fordítva fejét, arcát rásimítja a hátamra, és minden idegszálával befelé figyel. Arra az érzésre koncentrál, hogy egyszerre élheti át a testi szerelem színjátékának aktív és passzív szerepét is. Persze, sok aktivitást most nem mutat, de megteszem helyette én: elkezdek mozogni meredezo farkán. Igyekszem úgy idozíteni, hogy mikor Gabi beléhatol, akkor én lehúzódjak róla; így aztán folyamatosan fenntartjuk elol – hátul a gyönyör élményét neki. Nem is bírja ki csendesen ezt az élvezetet, egyre hangosabb, izgalomtól futött kis kiáltások szakadnak ki belole. Amikor aztán elér egy pontot, megragadja a csípom, és maga veszi kézbe a ritmus irányítását. Fordít egyet az ütemen, és most szinkronban hatol o belém, és Gabi obelé. Aztán egy, az addigiaknál még hangosabb kiáltással adja tudtunkra, hogy elért a csúcsra. Gabi keze is rákulcsolódik a derekamra, annál fogva húz maga felé, hogy míg o maga is a leheto legjobban egyesül a barátjával, addig Ari is teljesen elmerülhessen bennem, mialatt belémpumpálja forró magját. Hagy még kis idot neki, hogy lecsillapodjon, de aztán kíméletlenül eltávolítja magunk közül Arit, hogy most már az o farka kerüljön oda, ahol az elobb még Aurélé volt.
Van egy olyan érzésem, hogy direkt felizgatja a tudat, hogy most épp a másik fiú spermájától síkos az a bejárat, amit hevesen ostromol, de nem sokat foglalkozom vele; már Ari is épp eléggé felizgatott az elobb, Gabi mostani szenvedélyes ritmusa pedig teljesen kiszakít civilizált énembol: visszhangzik a fürdoszoba a lázas sikolyaimtól. Aztán egyszer csak nem futja már, csak halk nyöszörgésre, ahogy reszketve megint átélem a heves lüktetések édes élményét. Nem tudom, hogy Gabi direkt idozítette így, vagy az én spontán izom – összehúzódásaim váltották ki, de o se tartja tovább vissza magát. Érzem, ahogy több eros rándulással megtölti a fenekem.
Remeg a lábam, Gabi is kikészülhetett, mert hamar elenged. Ari még mindig ott piheg a földre csúszva mellettünk, lehanyatlunk mellé az ölébe. Eros karjaival átfog bennünket, és megnyugtatóan, lágyan ringatni kezd. Aztán mosolyogva odaszól Gabinak:
– Ugye mondtam, hogy kell nekünk még valaki? És van-e jobb, mint ez az édes kicsi lány?

Én felnézek, a tükörben megint meglátom a hármasunkat, és errol eszembe villan egy régi emlék. Pici koromban nagyon szerettem a tükör elott állni, és mindenféléket fantáziálni. Azt képzeltem, hogy van két fiú barátom, akik a tükör mögött laknak, de idonként odajönnek, hogy beszélgethessek velük.
Lehet, hogy most találtam rájuk újra?
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.23 pont (109 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2021. december 26. 03:28
#20
Közepes sorozatnak tartom.
1
veteran
2021. december 26. 01:26
#19
Mindenek ellenére jó sorozat.
1
Andreas6
2020. december 5. 12:24
#18
Undorodom a meleg pasasoktól.
1
én55
2020. szeptember 3. 17:30
#17
Sajnos a pasis dolog elrontotta.
1
z
zoltan611230
2020. augusztus 25. 06:20
#16
Nagyon jó a vége is.
1
feherkalman1
2019. december 12. 07:04
#15
Még mindig nem tetszenek a melegek.
1
t
t.555
2017. október 13. 04:31
#13
Szuper!
1
a
A57L
2017. április 13. 03:32
#12
Kemény,jó írás.
1
v-ir-a
2013. július 20. 22:36
#10
ez a sorozat 10 pontos az összes része....
1
tutajos46
2013. július 14. 07:50
#9
Hibátlan.
1
N.
2007. augusztus 16. 00:46
#8
még mindig a kedvencem :)
1
Gesztenye
2007. június 23. 11:42
#7
Nagyon OK, nagyon.
1
biharos
2007. június 22. 14:19
#6
Bár heteró vagyok, nagyon jó az írás, gratula. De azért nem lett kedvem a saját fajtámhoz.....
10 pont
1
eve
2007. június 2. 12:52
#5
Nagyon jóóó!!:)))
1
Gesztenye
2007. június 2. 12:15
#4
Nagy kár, hogy vége van!
1
puni
2006. december 8. 15:07
#3
nagyon jo az egesz sorozat!!!:)))
1
alin
2006. június 23. 00:05
#2
Ugy ahogyan van nagyon izgató, örömetokoztál vele,köszi!
1
T
Törté-Net
2002. január 17. 18:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1