A hívatlan

Szavazás átlaga: 7.97 pont (72 szavazat)
Megjelenés: 2009. július 15.
Hossz: 11 794 karakter
Elolvasva: 8 431 alkalommal
A tükör előtt álltam, majdnem meztelen, vízpárás testtel, egy törölközővel körbetekerve. A hajam így nem a megszokott aranybarna volt, hanem kócos, sötét tincsekből csepegett a víz a vállaimra. Még volt egy órám, péntek este egy felkapott szórakozóhelyre készültem.
De nem vizsgáltam sokáig halvány barnás bőrömet, ledobtam a törölközőt, és meztelenül kerestem a gardróbszekrényben a ruháimat. Pár perc múlva visszatértem a tükör elé, elkezdtem felöltözni. 18 éves vagyok, a alakom nagyjából ezt mutatja. Kis, feszes cicik, nem túl széles csípő, vékony derék... Lehetne mit változtatni rajta, de eddig minden barátom szerette a testem. Most nem... egyedül voltam már fél éve. Részben ez is az oka annak, hogy most bulizni indultam, hátha akad pár helyes pasi, akiknek talán még a kapa sem lóg ki a szájukból...
Majdnem kész voltam. Felhúztam az egyik legrövidebb minimet, alá csipkés, fekete harisnyát. Talán kicsit túllőttem a célon... De még tetéztem egy mélyen kivágott tűzvörös felsővel és kész. A számat kezdtem el nagy gonddal kifesteni, de amikor közelebb hajoltam a tükörhöz, láttam hogy a hátam mögött az ajtó lassan becsukódik, már csak félig volt nyitva. De én becsukva hagytam...
Ledobtam a rúzsos tégelyt és dühösen
k
alf
ic
alf
alf
rt
alf
ettem
a folyosóra. Már megint...
– Dani! Ha még egyszer megtudom hogy az agyalágyult haverjaid benyitogatnak hozzám, nagyon megbánod!
A témát lezártnak tekintettem, és hasonló zajjal és sebességgel visszamentem a szobámba, hangosan becsapva az ajtót. Nem ez az első eset... Dani az öcsém, 15 éves, és hasonló korú fiúkat cipel a házba, csak hogy hülyéskedjenek egymással, és engem idegesítsenek.
Persze most egy pisszenést se lehetett hallani, visszamenekültek a kis szarosok az öcsém szobájába...
Inkább folytattam a sminkelést, újra a tükör elé hajoltam, gondosan kentem föl az amúgy nem különösen látványos ajkaimra a vörös rúzst. Kiegyenesedtem, és hirtelen felsikoltottam. Egy hangos koppanás hasított a csendbe, megperdültem és egy kerek fémdoboz gurult felém a fapadlón. Egy szempillantás, és felfedte magát a zaj okozója... Az ajtóm ismét nyitva áll, és pár lépésnyire tőle egy korombeli srác dőlt neki a szoba falának hanyagul.
– A frászt hoztad rám. – korholtam kipirosodott arccal, és felvettem az elgurult fémdobozt. Visszatettem a helyére, az ajtó mellett álló kis asztalra, aztán ráérősen végigmértem a srácot, aki még mindig vigyorogva nézegetett, mintha nem épp az előbb tört volna rám.
– Te van Kriszti, ugye? – Ez a csábítónak szánt vigyor úgylátszik letörölhetetlen volt, és még meg is toldotta egy felsőbbséges mozdulattal, ahogy hátradobta a szeme elő hulló hajtincseit.
– Te pedig az öcsém haverja...
– Péter.
Bólintott, és elrugaszkodva a faltól felém fordult. Igazán ritka hogy ennyivel idősebb fiúk szóba álljanak az öcsivel. Péter nálam kicsit magasabb, szőkés haját talán még vasalja is, de biztosan műgonddal formára nyírja, arca alapján fiatalabbnak tűnt nálam.
A dühöm a betörőm miatt lassan elpárolgott. Még egy kacér mosolyt is megengedtem magamnak, aztán mintha ott sem lenne, folytattam a sminkelést, nem is kérdezve, hogy tulajdonképpen mit akar.
Neki nem esett nehezére áthidalni az én távolságtartásomat, lassan mellém lépett, és ahogy az előbb a falnak, most a szekrényemnek döntötte a hátát.
– Bulizni indulsz?
– Amint látod.. – Nem lehettem vele közvetlen, nehogy már azt higgye, belibben a szobámba, és hasra vetem magam előtte. Pedig helyes srác, tetszett kidolgozott válla, karjai, amiket divatos póló takart.
Kezdett kicsit feszélyezni a helyzet, és főleg hogy Péter képtelen észrevenni, hogy a szívesen venném, ha lekopna. Ehelyett tudtam hogy élvezettel méreget, anélkül, hogy odanéztem volna.
– Csinos vagy ebben a szoknyában.
Kérdőn felé pillantottam, és láttam hogy kéjvággyal telt szemekkel majd felfalja a harisnyába bújtatott lábaim látványát. Jólesett a figyelem, de úgy tettem, mintha észre sem venném.
– Honnan ismered Danit?
– Hosszú. Ismerős ismerőse. De belevaló kissrác, néha egészen olyan, mintha egy haverommal lennék. Mindenáron a bandánkba akar tartozni...
Nem is figyeltem igazán rá amit mond, lefoglalt a szempilláim kifestése. Az viszont már felkeltette a figyelmemet amikor közelről éreztem a leheletét a fülemen, annyira közel hajolt, hangja mély, lüktető búgássá szelídült.
– ... de mindenben jobb, ha az ember kicsit idősebb, tapasztaltabb. Főleg ha nőről van szó...
Hát így tekint rám, mint valami finom, de öreg borra.
Nem volt időm ezen gondolkozni, még forróbbnak éreztem a levegőt a nyakamnál, ahogy közelebb hajolt, és bőrömön megéreztem ajkainak érintését. Nem tehetek róla, nem bírtam ellenállni, illata egészen elbódított, és törzsemet mintha lángnyelv nyalná végig, megremegtem.
Nem fordultam felé, csak ledermedve vártam a folytatást, de nem bíztam benne.
És jött is. Puha ajka már határozottabban nyomódott a bőrömre, érezhette a vér vad dübörgését az ereimben. Kidugta picit a nyelvét, belekóstolt a kulcscsontom fölötti kis mélyedésbe, élvezettel futatta végig egészen a tarkómig.
De ennyi volt a bevezetés, hiába rázott a hideg a hirtelen jött érzésektől, véget ért az érintés, csak hogy szenvedéllyel telített tettek vehessék át a helyét. Már én se álltam ellen, egész testemmel felé fordultam, ujjaimat a tarkójára téve húztam magam felé, éheztem forró csókjára. Jött is amire vártam, orrán át hangosan szuszogva nyomta száját az enyémre, hogy nyelvével birtokba vegye, közben erős kezeivel átölelte a derekamat, ujjait kicsit a puha húsba vájva simogatta a fenekemet és a derekamat, mintha már évek alatt összecsiszolódott pár lennénk.
Mikor ujjai már a két puha félgömb alján jártak, rászorított, és megemelt, másik kezével a derekával szorosan tartva. Hozzásimultam a testéhez, a hasamon éreztem, ahogy férfiassága keményedve követeli a kielégülést. De az még messze volt. Karjaiban tartva az ágyhoz vitt, én pedig csüngtem az ajkain, nyelvemet lassan körbejártatva rajta. Vádlim a takaróval fedett ágynak ütődött, Péter óvatosan végigfektetett rajta mint egy
g
alf
ye
alf
rm
alf
ek
alf
et
, lassan kiengedett a karjaiból. Ösztönösen nehezen tudtam csak elengedni,, de nem kellett sokat várnom a testére. Leült mellém, én pedig azonnal fel is támaszkodtam a könyökömre, és csókjára vártam. Nem jött. Szájával most a megkezdett utat folytatta, végigcsókolta a nyakamat, egészen a szegycsontomig, mélyen beszívva a parfümöm fűszeres illatát. A felsőm dekoltázsa gátat szabott a meztelen bőr csókolgatásának, de ujjait megéreztem a hasamon, lassan csúsztak be ruha alá. Éreztem, ahogy robbanásig forr benne a vágy, ahogy tenyere a melltartóba bújtatott cicimre simul, és nem bírt tovább magával. Abbahagyta a csókolgatást, és mindkét kezével kezdte rólam lehúzni egyre vaduló mozdulatokkal a ruhát. Nekem sem volt már ellenemre, mellbimbóim megkeményedve várták a kényeztetést, bugyim pedig már lassan kezdett átázni a túlfűtött szex ígéretétől.
Hamarosan lekerült rólam a felső, és a melltartó kapcsa is engedett. Péter nem várta meg, hogy én kezdjem vetkőztetni, ledobta a padlóra pólóját. Nem volt időm sokat gyönyörködni kidolgozott testében, újra lehajolt hozzám, és így már meztelen felsőtesttel összesimulva csókolóztuk, keze pedig fáradhatatlanul görgette le a combomról a harisnyát, és a miniszoknyát tartó vékony öv csatjával babrált. Hálás voltam az odaadásáért, mert a bőrömre halmozott csókokat ott folytatta, ahol abbahagyta. Kényeztette a melleimet, száját egészen rányomva simogatta a felhevült almákat. Nyelvét kidugva izgatta a mellbimbóimat, és egy kis előkészítés után szájába vette őket, szívta. Most tört elő belőlem az első határozott sóhaj, hasizmom összerántotta az egész testemet. Végigfutott rajtam a forróság, hátrafeszítettem a fejemet és csak élvezni tudtam minden mozdulatát. Ügyködése során lekerült rólam a szoknya is, megsimogatta a hasamat, és érezve a vágyamat rögtön becsúsztatta ujjait a vágatomba.. Ujjpercei lassan siklottak végig a nedvektől csúszós húson, és hamar rátalált a csiklómra. Körözött rajta, izgatta, tapasztalt mozdulatokkal hajszolt az orgazmus felé. Lábaim már össze – összerándultak, csak kapkodtam a levegőt a gyönyörtől, amikor kivette ezét a puncimból, és a melleim izgatását is befejezte. Ahogy rámnézett, szemébe láttam a követelőző vágyakozást. Róla egészen el is feledkeztem.. Viszonozni akartam mindent, felültem az ágyban, és megkértem, hogy vegye le a nadrágját és az alsót. Fél perc sem telt bele, és meztelenül állt az ágyam mellett, csípőjét kicsit megbillentve a farkát az arcom elé tolta. A nagyjából átlagos méretű szerszám végén egy csepp nedv ült. Nem várakoztattam sokáig, ő is annyit tett eddig értem. Ujjaim a farka köré fonódtak, néhányat húztam rajta, lelassítva a gallérjánál, ahol a legérzékenyebb. Felnéztem a szemébe, és felesleges volt bármit is mondani, pontosan tudtam mit akar. Adtam néhány óvatos csókot a farka tövére, centinként haladva a vége felé. Megéreztem erős kezét a tarkómon, félreérthetetlenül közelebb húzta a fejemet. Benedvesítettem ajkaimat és becsúsztattam a lüktető szerszámot a számba. Hallottam, ahogy elégedetten nyög, ez még jobban beindított. Belenyaltam a vágatba a makkján, és jó mélyre beeresztettem a számba a farkát. Nyelvemmel simogattam, ahol csak értem, és gyorsuló ütemben szopni kezdtem. Pár perc után a tarkómnál fogva finoman hátrahúzta a fejemet és ellenvetést nem tűrően lenyomott az ágyra. Ösztönösen szétettem neki a lábam, és ő élve a lehetőséggel közzé feküdt, de nem hatolt belém, pedig már nagyon vágytam rá, hogy kitöltsön. Húzta, egészen pattanásig, csókolgatott, végignyalta a bőrömet. Éreztem hogy farka a hüvelyem bejáratához illeszkedik, néha pici beljebb csúszik, alaposan szétkenve mindenhol a nedveimet.
– Gyere belém. – Nyögtem könyörgően egy ilyen apró mozdulatánál. Csak hümmögött valamit, nem felelt, de néhány másodperc után egy erőteljes mozdulattal belém vágta. Hangosan felnyögtem, összerándultam a kéjtől. Annyi ideje nem járt már bennem férfi, szinte az újdonság erejével hatott, ahogy kitöltött, szétfeszítette a hüvelyemet, a méhszájamat érintette a vége.
Ő csak elhalóan nyöszörgött, arcát a nyakamba temette, néha megszívta a bőrömet. A hosszú előjáték annyira felkorbácsolta a vágyait, hogy most ösztönös, szinte
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
os
mozdulatokkal kezdett bennem mozogni. Olyan erővel, hogy néha még fájt is, de ez a fájdalom olyan édes volt, keveredett a feszítő érzéssel, és hogy farka töve minden mozdulatnál a csiklómat ingerelte. Gyorsított, és én is rásegítettem kicsit a mozgásában. Egy idő után csípőm már magától rándult, mégjobban ráfeszült a kívánt szerszámra. Az izmaim megfeszültek, és már nyögni se volt erőm, csak tagolatlanul nyöszörögni, hümmögni, szinte fuldokolni a visszatartott kiáltástól.
Végül már visszatartanom se kellett, összerándult az egész testem, forróság és leírhatatlan gyönyör öntött el hullámokban, minden lökésnél a tetőfokára hágott. Már nem érdekelt, hogy ki hallhat, kiáltottam, nyögtem, könyörögtem, hogy folytassa. Éreztem ahogy forróság önti el a bensőmet, de ez már az ő élvezetének gyümölcse volt, nálam kissé halkabban, egyik kezével a mellemet szorítva élvezett belém. Aztán velünk együtt lassan a világ is lecsendesült, a tomboló kéj helyét a paplan puhasága, a meleg nyár balzsamos illata vette át. Péter még rajtam feküdt egy darabig, ki sem húzta, csak pihentünk így összefonódva. A mellemet markoló keze elernyedt, simogatássá szelídültek lanyha mozdulatai a bőrömön, belecsókolt a nyakamba. Egész éjszaka így maradtunk, persze leszállt rólam egy idő után. Nem volt ez valami egetrengető szerelem előjele, de akarva – akaratlanul is kialakult egy kapocs, ami éjszakára összefűzött bennünket. Jólesett egymás karjában pihenni, csókokat váltani, aztán reggel mosollyal, csókkal búcsúzni, és talán sose látni többet egymást.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.97 pont (72 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 5. 09:32
#14
Ő is megvolt.
1
a
A57L
2019. május 11. 04:24
#13
Szépen megírt sztori.
1
t
t.555
2017. december 2. 00:27
#12
Kitűnő 10 pont!
1
vakon53
2016. március 24. 17:29
#10
Nagyon jó! Folytasd!
1
l
listike
2014. február 17. 19:35
#9
Jó volt.
1
v-ir-a
2009. július 26. 23:04
#7
huu, nagyon élveztem az olvasást, már régen olvastam ilyen izgalmas storyt
én is várom az esetleges folytatást:)
1
sztbali
2009. július 21. 14:36
#6
Nagyon jó! Folytasd!
1
zoltanlori
2009. július 15. 14:58
#5
Valóban jó, szépen leírtd a szeretkezés pillanatait. Ráadásul jól használtad a fokozatosség elvét is. Szóval teszik. Örülnék a folytatásnak.
1
zoltanlori
2009. július 15. 14:58
#4
Valóban jó, szépen leírtd a szeretkezés pillanatait. Ráadásul jól használtad a fokozatosség elvét is. Szóval teszik. Örülnék a folytatásnak.
1
Sophie
2009. július 15. 05:35
#3
Szerintem is eszmeletlen jo.
1
Ubesz
2009. július 15. 01:37
#2
Ez elég zsír lett ám!
1
T
Törté-Net
2009. július 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1