A+ A-

Finom

- Szóval... szerinte te unalmas vagy, kishitű és ostoba?
Rám vigyorgott. Bólintottam.
- Most komolyan, te egy ilyen fickó után sírsz?
Vállat vontam. Nem utána sírtam, a közösen épített életünk után, a céljaink után, mindaz után, amit elveszítettem, nagyon gyorsan és fájdalmasan. Előző nap délután kimondták a válást.
- Nem érted te ezt - motyogtam. Belefuttatta öt ujját a hajamba, felemelte a tincseket és figyelte, ahogy a napfény átragyog rajtuk.
- Tényleg nem értem. Csak egy hülye lehet, aki téged elhagy.
- A szex nem minden - fordultam hasra.
- Na, azért nem mindegy, milyen szexről beszélünk - közelebb hajolt, belecsókolt a nyakamba, aztán finoman tovább haladt a vállam felé. - Azt hiszem kamaszkoromban élveztem ennyire utoljára a dolgot.
- Régen nem voltál nővel?
Egy darabig hallgatott. Sok minden volt, amiről ritkán beszélt, a magánélete is ezek közé tartozott. De most nem a megszokott baráti társaságban voltunk, hanem kettesben, az ágyában, alattunk a gyűrött lepedővel.
- Naa, azért nem olyan régen. Mondjuk, már nem adok annyira a mennyiségre, a minőség jobban érdekel. Hiába, öregszem.
- Jaja, fel is tűnt, milyen öreges a tempód.
- Ezt most vond vissza! - húzta el a szavakat.
- Különben?
- Különben kénytelen leszek bizonyítani, hogy fiatalos hév fűt.
- Ma már elégszer bizonyítottál.
- Tényleg?
Finoman rám gördült, keményedő férfiasságát a fenekem két félgömbje közé helyezte. Felsóhajtottam, előrébb húzódtam, hogy a megfelelő bejáratnál kopogtathasson, aztán gyengéden hátrébb nyomultam. Feltérdelt, a hasam alá karolt, és térdre emelt, miközben belém csusszant, tenyereivel szorosan fogta a csípőmet, minden egyes lökésnél erőteljesen magára húzott. Könyökeimre támaszkodtam, hogy még mélyebben érezhessem. Ujjai egyszerre értek a csiklómra az enyémmel. Halkan felnevetett, aztán a tenyerem alá bújtatta az övét. Megfogtam, és vezettem. Már tudta, mi jó nekem, ujjai sebesen siklottak a kis csuklyán, újra és újra kibuktatva majd elrejtve a gyöngyömet. Reszkettem és ziháltam, de mindig csak megkerülte, sosem érintette igazán. Csalódottságomban felkiáltottam.
- Sssh...! - megfordított, egyik lábamat a vállára, másikat a derekára helyezte. - Ne légy türelmetlen! - ujjai visszatértek, miközben másik keze a mellemre siklott. Összerándult a hüvelyem, ahogy finom hangoló mozdulatokkal izgatta a bimbómat. - Óh... kérlek...! - suttogtam. Éreztem, ahogy hangomra még feszesebbé válik bennem a pénisze. Rászorítottam, most már szándékosan.
- Mit kérsz?
- Kérlek... ne hagyd abba, még..., ó, istenem!
Első orgazmusom elmúltával ujjai finomabb simogatásra váltottak. Értett hozzá, hogyan izgasson ismét fel. Mindkét lábamat összefogva oldalra hajlította őket, fenekemet, mellemet simogatta. Kiszolgáltatottnak éreztem magam ebben a pózban, jobban kedvemre való volt, ha én lovagolhattam meg őt. Finoman eltoltam magamról, hogy pózt válthassak.
- Pihenj egy kicsit.
Lekényszerítettem az ágyra, és fölébe kerültem. Végigsimogattam a melleimmel a testét és a nemi szervét. Párnát gyűrt a feje alá, hogy gyönyörködhessen a látványban. Végigrajzoltam vele egy csíkot a melleimtől a nyakamon keresztül a számig. Hallhatóan nyelt egyet. Nem vettem a számba, csak végigsimítottam rajta az ajkaimmal. Csalódott sóhaj volt a válasz.
- Ne légy türelmetlen. - kuncogtam. Nyelvemmel gyorsan, laposan végignyaltam. Legszívesebben megettem volna, annyira imádtam.
- Alakul. - szuszogta.
- Nem pimaszkodik odafenn - néztem fel rá, miközben lassan a számba engedtem. Összekapcsolódott a tekintetünk, kimeredt szemmel nézte, ahogyan kényeztetem. Játszottam vele, ízlelgettem, mint egy finom falatot, nyelvem mindenhol felkutatta, ajkaimmal és nyelvemmel is simogatva, elnyelve. Végül nem bírta tovább, lehunyta a szemeit, és zihálni kezdett.
- Nagyon jó vagy, bébi... mindjárt elmegyek!
Belemarkolt a hajamba, hogy gyorsabb tempóra kényszerítsen. Lelöktem a kezét, már mondtam neki korábban, hogy nem szeretem az ilyet. Kivettem a számból és gyorsan végignyaltam az ujjaimat. A hüvelykemet a fék vonalára helyeztem, a többit egyre gyorsuló ütemben végighullámoztattam rajta, átbuktatva a makkon, simogatva a peremét, másik kezemmel tenyerembe rejtve a golyóit, nyelvemmel finom nyelvcsapásokat közbeiktatva, lecsúsztatva a gátjáig. Kiabálva élvezett el.
Sokáig csak pihegni tudott, végül cigarettáért tapogatva kinyúlt az éjjeliszekrényre. Végignézett magán, a hasán folydogáló kis patakocskákon.
- Ezt sosem úszom meg - morogta morcosan, de azért vigyorgott.
- Zavar? - csodálkozástól nagyra nyíló szemekkel néztem rá, aztán nyelvemmel gyorsan letakarítottam.
- Hmmm... na jó... bár ezek után nem értem, miért nem élvezhetek a szádba?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon54 2017. 10. 3. kedd 12:50
Nagyon de nagyon szép írás.
#9 Andreas6 2017. 06. 18. vasárnap 13:42
Csatlakozom Zsuzsikához. Mostanában egyetlen ilyen jó író sincs itt.
#8 zsuzsika 2015. 01. 9. péntek 20:43
Nagyon jó. Kár,hogy az író befejezte pályafutását.
#7 listike 2014. 06. 21. szombat 05:53
Nagyon jó volt.
#6 papi 2013. 08. 30. péntek 09:26
Nem rossz
#5 tiborg 2010. 02. 17. szerda 08:00
Elbeszeleseid meglepoen finomak,de megis erotikusak. Ha tudod tartani a nivot fel fogsz kerulni a legjobb 10 iro koze,szerintem meg talan top iro is lehetsz!!(jelenleg nincs nagy konkurencia)
#4 v-ir-a 2009. 12. 26. szombat 23:44
sztem nagyon jó írás, van benne humor...csak így tovább
#3 Pontifex 2009. 06. 29. hétfő 17:00
Ez igazán jó!!!Stílus,tartalom...rendben!Folytasd!(De csak akkor,ha nem rontod a színvonalat!)
#2 Pontifex 2009. 06. 29. hétfő 17:00
Ez igazán jó!!!Stílus,tartalom...rendben!Folytasd!(De csak akkor,ha nem rontod a színvonalat!)
#1 Törté-Net 2009. 06. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?