A+ A-

Veszélyes üzem az alvás

Korán férjhez mentem, és 23 évesen szültem. Később a házasság megromlott és 28 éves voltam, mikor elváltam. Nemsokára újból megházasodtam, férjem 10 évvel idősebb volt nálam, de nagyon szerettem és jól megvoltunk. Szerettem volna még egy gyereket, nagy nehezen belement a férjem is és így majdnem 38 voltam, mikor újból szültem. Tulajdonképpen a férjemmel mindenben jól megvoltunk, kivéve a szexet. Először semmi gond nem volt, én bármikor hajlandó voltam a szexre és érdekes módon, minél idősebb lettem, annál jobban kívántam. Örültem, ha a férjem akart engem és egyre többször kezdeményeztem én is. Bár a férjem nem volt igazán jó az ágyban, azért nem panaszkodtam, örültem, ha velem volt. Ezek az együttlétek azonban egyre ritkábbak lettek és egyre rövidebbek, egyhangúbbak. Mindent megpróbáltam, mindent kipróbáltam, egyedül a popószexbe nem mentem bele, de azon kívül kettesben minden mehetett. Szegény férjem egyre nehezebben végezte a dolgot, nem nagyon állt fel neki, csak ritkán és rövid ideig. A férjem egyszer bevetette a többes ötletet, ebbe azonban nem mentem bele.
Aztán terhes lettem és otthon maradtam, nem dolgozhattam. A terhesség alatt sok időm volt, és mivel a férjem nem igazán nyúlt hozzám, egyre többször maszturbáltam. Később az interneten szörföztem, pornóképeket, nagyfarkú fiúkat nézegettem, majd videókat töltöttem le. Persze ezek még jobban felkorbácsolták vágyaim és még többet maszturbáltam. A következő lépés a cset volt. Meglepődtem, hogy ilyen középkorú nő is mennyire érdekli a férfiakat, még a fiatalokat is. Persze hízelgett a dolog, így egyre többször cseteltem idegen pasikkal, akik persze élőben is akarták, de én nem engedtem. Volt egy pasi, akivel különösen sokat cseteltünk, nem zavarta hogy terhes vagyok, sőt minden különös helyzet izgatta. Elég perverz pasi volt, de nekem ez tetszett. Fiatalabb volt jóval, 30 éves és imádta a nem normál szexet. Tetszett neki, hogy idősebb vagyok és hogy terhes, persze találkozni akart, de maradtunk a levelezésnél, mondtam majd szülés után. Noszogatására képet küldtem neki a mellemről először. Én elég nagydarab nő vagyok, magas, nagymellű asszony. Nagyon tetszett neki a nagy cickóm és lassan elkérte a többi ,,részem" is. Végül eljutottunk oda, hogy egész testem megmutattam neki, cserébe ő is persze, izmos magam férfi, szép nagy farokkal. Aztán eljutottunk szülés előtt egy hónappal odáig, hogy bekapcsoltuk a kamerát és megnéztük egymást élőben. Teljesen felizgatta a nagy pocakom, és szinte naponta maszturbáltunk egymás előtt.
Aztán jött a szülés, majd hazajöttem és hetekig nem jutott eszembe a dolog. Gondoltam vége, befejeztük. Aztán történt valami, ami miatt megváltozott a dolog. 3 hónappal szülés után többször rajtakaptam a férjem, hogy éjjelente, mikor alszom, simogat, tapizik, ujjaz. Ez tetszett nekem, és boldogan ébredtem fel, örömmel borultam férjemre, hogy szexeljünk. De meglepetésemre ilyenkor vagy visszahúzódott vagy ímmel-ámmal szexelt. Nem értettem a dolgot, gondoltam majd kialakul. Nekem lassan visszatért a kedvem a szexhez, de nem bírtam dűlőre jutni vele.
Volt egy barátja neki, aki többször járt nálunk, sportot néztek, iszogattak szolidan jól megvoltak. Egy ilyen alkalommal este megszoptattam a gyereket (ilyenkor már éjjel nem szopott) és kimentem hozzájuk beszélgetni. Valami furcsa volt a levegőbe, de nem jöttem rá mi. Ittam pár pohárral, de hirtelen óriási fáradtság tört rám, alig bírtam elbúcsúzni tőlük, kimenteni magam, átöltöztem hálóingbe, bezuhantam az ágyba és már aludtam is. Arra tértem magamhoz, hogy reggel van, a férjem már elment dolgozni és szegény gyerek sír. Gyorsan felkeltem az ágyból, fájt a fejem, de nem ez döbbentett meg. A lepedő foltos volt alattam és lábam köze is fura volt. Megnéztem, ondócsíkok voltak szőrömben, combomon és egészébe véve úgy néztem ki mint egy nemrég elélvezett nő. Megdöbbenésemre viszont nagyon sajgott a fenekem. Semmit sem értettem, de mennem kellett etetni a gyereket. Miközben szopott zavaros fejjel gondolkoztam mi történhetett. Csak egyre gondolhattam, a férjem éjjel megkívánt és most annyira fáradt voltam, hogy nem ébredtem fel és biztosan így tett magáévá. Megkönnyebbültem, hisz örültem annak, hogy a férjem végre aktív megint, még ha én nem is éreztem semmit. Csak azt nem értettem, mi a fenéért fáj a fenekem.
Este nem szóltam a férjemnek, ha ő így szereti, hát legyen. Aztán eltelt egy hét és a haverja megint eljött este. Megszoptattam, mint múltkor és éppen ki akartam menni hozzájuk, mikor észrevettem, hogy a hálószobában az ágyra irányítva egy kamera van beállítva. Eszembe jutott a múltkori éjszaka és leesett a tantusz. A kis perverz férjem, nemhogy akkor mászik rám, mikor alszik, de még fel is akarja venni. Még el is érzékenyültem, na végre csak kíván engem. Gondoltam, ma nem alszom el semmiképpen. Lezuhanyoztam beparfümöztem magam, hogy a drága férjemnek tetszek. Aztán eszembe jutott, hogy mi van, ha nem ébredek fel megint.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.29 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 norbert1969
2018. 11. 29. csütörtök 06:53
Ez nagyon jó! Válaszolok rá!
#9 sipospista
2017. 03. 28. kedd 19:55
Ohaaa.joo Válaszolok rá!
#8 sikamika
2015. 06. 23. kedd 22:39
tetszett. Válaszolok rá!
#7 sikamika
2015. 06. 23. kedd 22:39
tetszett. Válaszolok rá!
#6 A57L
2014. 11. 1. szombat 11:45
Nagyon jók a történeteid. Válaszolok rá!
#5 papi
2014. 04. 27. vasárnap 07:37
Igaza van giotin-nak Válaszolok rá!
#4 giotin
2009. 06. 14. vasárnap 14:41
Ha a férj faszit vitt a feleségének mikor aludt, akkor a feleségnek meg ribit kellett volna vinni nem 1Pétert! Válaszolok rá!
#3 banurr
2009. 06. 13. szombat 03:31
Szia Verocs!
Rég írtál, nem volt ihlet? Válaszolok rá!
#2 Manticore
2009. 06. 12. péntek 11:09
kissé lohaszó! :-( (mármint személyes vélemény, nem kell az írónak magára vennie a dolgot, nekem nem jött be!) Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2009. 06. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!