A+ A-

Kényeztetés

Egy hete hordta a pénztárcájában a cetlit, minden nap elolvasta, de még nem hívta fel a telefonszámot. A múlt hét pénteken beült a barátnőivel egy bárba, és ott csúsztatott az asztalukra néhány egyforma cetlit egy jóképű pasi, félszeg, kisfiús mosollyal. Elolvasták, jót mosolyogtak, aztán valahogy egy papírdarab nála maradt. Még látta, hogy más asztaloknál is körbejár a srác, aztán kiment, csak a kirakaton át tűnt fel egy pillanatra, ahogy az utcán lépdel a kora tavaszi estében.
"Különleges masszázs csak hölgyeknek! Erotikus szauna-masszázs, szépségápolás testnek és léleknek. Kényeztesse el magát néhány órára! Hívjon fel: 06-20/4......"
Péntek reggel volt, a tükörbe nézett. 29 éves volt, még innen a bűvös harmincon, de már túl néhány csalódáson. 168 centiméteréhez kicsit nagynak tartotta a popsiját és kicsinek a mellét, de valószínűleg ez csak őt zavarta. A férfiaktól többször kapott elismerő pillantást, ha egy-egy merészebb ruhadarabot húzott fel az irodába. Közel egy éve nem volt tartós kapcsolata, és egy-két futó együttlétet leszámítva azóta hiányolta egy férfi fizikai kényeztetését.
Döntött: ma délelőtt felhívja ezt a számot. Ha nem lesz szimpatikus, akkor úgysem vág bele. Titkon azt remélte, hogy az a srác lesz a vonal túlsó végén, aki a cetlit osztogatta, de aztán elhessentette a gondolatot. Nem úgy nézett ki a pasi, mint aki ilyennel foglalkozna.
Mire beért az irodába, már el is felejtkezett a reggeli fogadalmáról. Aztán délelőtt a kávéautomatához közeledve elővette a pénztárcáját, és meglátta a cetlit. Még szerencse, hogy külön irodája van -igaz, hogy csak egy kis lyuk, de legalább nem hallja mindenki a telefonjait-, így némi izgalommal tárcsázta a számot.
- Igen, Tamás vagyok - kellemes, tempós férfihang fogadta a hívást
- Jó napot, a... masszázs iránt érdeklődnék -hangja elcsuklott, kicsit furcsán érezte magát. A férfi rutinos lehetett, mert nem rohanta le egyből.
- Tessék, miben segíthetek?
- Pontosan mit jelent ez a szauna-masszázs, meg testápolás?
- Szépségápolás, ha szabad kijavítanom - mosolygott a hang, és a lány máris elpirult. - Általában 2,5-3 óra, szaunázás, illatos felöntésekkel, a pihenőidőben pedig friss gyümölcsök, koktélok, esetleg pezsgő. A szauna hőmérséklete fokozatosan csökken, közben egész test masszírozása mézzel illetve különleges olajokkal. A masszőr csak Önnel foglalkozik, más nincs jelen, és mindketten végig ruha nélkül vannak. Különleges, felszabadult érzés, ellazulás. Semmi sem kötelező, de minden megtörténhet.
Hallatszott, hogy nem először mondja el, de lelkesen és férfias stílusban próbálta meggyőzni a nőt.
- És mindez mennyibe kerül? - tette fel az önkéntelen kérdést, hogy időt nyerjen.
- Mindössze 20.000,- Ft egy komplett masszázs, az első alkalommal 20 % kedvezménnyel.
Nem tűnt soknak, de igazából nem ez érdekelte. A férfi megérezte, hogy hezitál a nő.
- Nézze, jöjjön el, ha nem tetszik, bármikor hazamehet. De biztos vagyok benne, hogy nem fogja megbánni. Mondjuk ma délután? Hat óra? - Kicsit rámenős volt, de Adrien szerette a spontán dolgokat.
- Rendben, elmegyek. - Maga is meglepődött válaszán, ami szinte önkéntelenül csúszott ki a száján.
- Várom, Rózsa u. 17, egy kis családi ház. Csöngessen. Addig lazuljon el, a többit bízza rám. - Szinte "hallotta", ahogy kacsint a férfi, aztán letette.
Bár péntek volt, egy határidős munka bent marasztalta. Már öt óra elmúlt, mire az utolsó e-mailt is elküldte, nagyot sóhajtva dőlt hátra a székben. Ekkor jutott eszébe a telefon, a megbeszélt időpont. Az órájára nézett, és tudta, hogy éppen oda tudna érni, de hazamenni vagy valamit enni már nem lesz ideje. "Valami majd lesz"- gondolta kissé kimerülten, aztán lekapcsolta a gépet és leballagott az autójához. Hat óra előtt pár perccel fékezett a ház előtt. Takaros kis földszintes ház, felújítva. Becsöngetett, némi hezitálás után a laptopot a kocsiban hagyta, a csomagtartóban. Ahogy meglátta a házigazdát, furcsa érzés futott át rajta. A bárban látott srác volt, talán éppen túl a harmincon. Farmer és fehér pólóban jött elé. Bemutatkoztak, aztán bementek a házba.
- Egy italt? Vagy valamit enni?
- Éhes vagyok - vallotta be őszintén - és hazamenni sem volt időm a munka után.
Tamás néhány mozdulattal egy gyümölcskosarat varázsolt elé, s ő kivett egy banánt. Bár azt hallotta, hogy egy nő nem tud megenni egy banánt illedelmesen, de ő most ezt kívánta. Aztán néhány szem fügét majszolt el, közben semmiségekről csevegtek. Kapott egy alkoholmentes gyümölcskoktélt is, amit jólesően hajtott le. Várakozóan nézett Tamásra, aki vette a lapot.
- Gondolom, lezuhanyozol, addig előkészítek mindent.
A ház hátsó részében volt a szauna, egy nagyobb helység sarkában. A másik sarokban egy méretes zuhanykabin, ide vezette őt Tamás, aztán ott hagyta. A hangszórókból kellemes jazz szólt, tompa háttérvilágítás és a párologtatókból felszálló szantálfa illata alapozta meg a helység hangulatát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2018. 04. 11. szerda 05:55
Tetszett!Elviselnék egy kényeztető masszírozást!
#5 zsuzsika 2014. 11. 11. kedd 08:41
Jó.
#4 A57L 2013. 11. 3. vasárnap 05:49
Nagyon jó.
#3 papi 2013. 09. 28. szombat 08:41
Nem rossz.
#2 Ubesz 2009. 06. 11. csütörtök 14:00
18 ropiért? :D Nem rossz meló :D
#1 Törté-Net 2009. 05. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?