A+ A-

Az első együtt töltött éjszaka

Kellemes nyári délután volt, a lány izgatottan készülődött az első személyes találkájára kedvesével. Régóta ismerték egymást, rengeteget beszélgettek, főleg msn - en, de eddig még nem találkoztak. Rettenetesen izgult, hogy milyen lesz a fiú, hogy fognak viselkedni, hisz mindketten elég visszahúzódóak, ha zavarban vannak, de eldöntötte, hogy nem hagyja, hogy ez elrontsa a hétvégéjüket. Igen, már az első találkozójukra egy egész hétvégét terveztek. Bíztak egymásban annyira, hogy tudták, minden jól alakul, és remekül fogják érezni magukat együtt, így nem akarták elaprózni a dolgot, hogy egyből el is kelljen válniuk, mihelyst találkoztak.
A lány egész nap a hétvégére készült, megpróbálta minél inkább lekötni magát az előkészületekkel. Nem akart előre túl ideges lenni, ráér azzal a találkozásig. Bevásárolt, előkészített néhány hozzávalót, mert a főzőtudományával is el akarta kápráztatni a fiút, hisz a férfihoz a gyomrán át vezet az út. Rendet rakott, takarított, délután már minden csillogott - villogott. Akkor úgy döntött vesz egy nyugtató fürdőt, utána pedig rendbe szedi magát is, hisz hat órára kell lemennie a vasútállomásra a fiú elé. A langyos vízben kellemesen ellazult, végre kikapcsolt egy kicsit, nem aggódott semmiért. Majd kénytelen kelletlen kikászálódott a kádból, már a víz is kezdett kihűlni, ami szintén a kikelést siettette. Az első dolga az volt, hogy selymes testápolóval az egész testét bekente. Majd megszárította a haját, és elkészítette a frizuráját. Enyhén kisminkelte magát, főleg a szemét hangsúlyozva, majd a ruhásszekrényhez ballagott, hogy valamilyen egyszerű és mégis elegáns ruhát válasszon magának. Végül egy lenge, nyárias összeállítást választott, egy fehér enyhén csillámló nadrágot, és egy kicsit merészebb, kivágottabb világoskék felsőt. Szerette a kéket, ami jól is illett szőke hajához. Végre elkészült, ideje is volt, hisz hamarosan indul a busza, amit el kell érnie, hogy időben lent legyen az állomáson. Még gyorsan egy keveset magára fújt a kedvenc parfümjéből, ami édeskés illatfelhőként lengte körül. Feltette a napszemüvegét, elindította a zenelejátszót, hogy ne unatkozzon lefelé utazva az állomásra, és elindult.
Ezernyi módon elképzelte már a találkozást és a hétvégét, mégis újra izgulni kezdett. Pont időben érkezett, akkor mondták be, hogy a vonat mindjárt befut. Addigra már szinte a torkában dobogott a szíve. Megjött a szerelvény, és emberek sokasága özönlött le róla, ő pedig ide - oda járatta tekintetét az utasok között. Egy barna hajú, barna szemű srácot keresett, de nem látta sehol. Épp megfordult, amikor egy megnyerő mosollyal találta szemben magát, felismerve kedvesét ő is szélesen elmosolyodott, és két apró puszit adott annak arcára közel ajkaihoz. Hazafelé nem sokat beszélgettek, csak általánosságokról inkább, hogy milyen volt a fiú útja, ki hogy van. Otthon a lány körbevezette az ő kis birodalmában vendégét. Nem volt oka szégyenkezni, minden egyszerű és ízléses volt, nem szerette a túl csicsás és rikító dolgokat. A lakás tökéletesen illett az egyéniségéhez, otthonos és barátságos volt.
Egy üveg bor társaságában letelepedtek a nappaliban egymással szemben. Az ital oldotta a feszültséget és a gátlásaikat, közben halk zene szólt, és végre elkezdtek beszélgetni miközben a pillantásuk egy percre sem szakadt el a másikétól. Pár órás beszélgetés után észrevették, hogy elszaladt az idő, így közösen elkészítették, majd elfogyasztották a vacsorát. Közben tovább borozgattak, és épp a desszertnél tartottak, mikor a fiú egy váratlan ötlettől vezérelve felkérte a lányt egy táncra. Épp egy lassú számot játszottak, amire a srác magához vonta a lányt átölelve a derekát, ő pedig nem tiltakozott, sőt inkább még jobban hozzábújt, és a vállára hajtotta a fejét. A lány fantasztikusan érezte magát, a bor mámora, a fiú érintése és kedvessége mindent elfeledtetett vele. Elmosolyodott, és felpillantott a fiúra, erre annak csillogó tekintetével találta szemben magát, vágy tükröződött azokban a szemekben. Ez volt az a perc, mikor végleg elveszett. Már mindketten másmilyen desszertre vágytak, mint eddig. A fiú egyik kezével végigsimított a lány arcán, majd álla alá tette a kezét, így is megakadályozva annak menekvését, habár neki ez már rég az eszébe se jutott. Sőt már alig várta, hogy ajkaik végre egymásra találjanak. De a fiú nem akarta elkapkodni, ki akarta élvezni első csókjuk minden pillanatát. Eleinte szinte alig érintve a lány ajkait apró csókokkal illette, majd egyre szenvedélyesebbek lettek. Végül teljesen birtokba vette azt, körbenyalta a lány ajkait, mire bebocsátást nyert, és bebarangolta szája minden zugát. Hol finoman dörzsölgette ajkaival a lány alsó ajkát, hol pedig váratlanul beleharapott, mint valami érett gyümölcsbe. Közben kezeik is felfedezőútra indultak egymás testén.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 10. 5. vasárnap 06:51
Jó.
#4 A57L 2014. 06. 8. vasárnap 05:51
Nagyon jó írás.
#3 genius33 2013. 02. 8. péntek 22:17
Hmm ez igen, ezt már szeretem nyes
#2 v-ir-a 2011. 01. 4. kedd 20:57
azta de jóóóóóó....nagyon nagyon izgató 10 pont jár simán..
#1 Törté-Net 2009. 05. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?