A+ A-

Egy igaz történet 2. rész

Ezek után az éjszakám szörnyen telt. Teljesen fel voltam dúlva és izgatottságom, mit sem akart lankadni. Hajnal tájban azonban, egy nem várt fordulat következett. Károly barátom bújt be a szobámba. Tesó, alszol? Kérdéssel. Nem. Válaszoltam. Mit szólnál, ha meglesnénk az anyut alvás közben? Kérdezte barátom, egy cinkos mosoly kíséretében. Minden vágyam! Szaladt ki a válasz a számon. Akkor gyere! Károly már szaladt is előre, én pedig egy kicsit a pamut pizsamámat igazgatva követtem. Károly szép lassan, óvatosan nyomva le a nagy aranyozott ajtókilincset, besurrant az anyja szobájába. Én a nyitva hagyott ajtóban megálltam. Nagyon izgatott a helyzet, hogy láthatom ezt a csodálatos nőt, de rendkívül zavarban is voltam attól, ha észrevenne. Ahogy benéztem, az isteni nő a nagy franciaágyon feküdt hanyatt. Teljesen meztelenül, egy vékony selyem lepedővel takarva el egy kis részt magából. Ami abból ált, hogy a hasán keresztül gyűrötten keresztbe volt vetve. Így a melle és a szétterpesztett hosszú combjai és persze a teljesen borotvált puncija is teljes mértékben látható volt. Ahogy lélegzett alvás közben mellei szép lassan pulzáltak fel-le. Annyira izgató volt a látvány, hogy farkam újra kő keménnyé meredt. Csak néztem, néztem ezt az isteni nőt, ahogy alszik és szép lassan lüktet a teste. Akkor néztem csak kicsit félre és azt láttam nagy meglepetésemre, hogy Károly barátom az anyja ágyánál állva veri a farkát, miközben szép lassan húzza le róla a takarót. Nekem sem kellet több én is kivettem a kemény farkamat a nadrágomból és bementem a szobába. Én barátom mellé álltam és én is elkezdtem rázni a farkam. Közben barátom anyja aludt tovább, mit sem véve észre az eseményekből. Károly barátom szinte önkívületben volt.
- Gyönyörű melle van az anyámnak! Nem? Kérdezte teljesen eltorzult arccal.
- Igen, nagyon izgató! Válaszoltam.
- Úgy szeretném megfogni és szopogatni! Lihegte barátom.
Ekkor, nem bírva magával a bal mellét megmarkolta és a bimbókat őrült módon szívni kezdte! Ekkor azonban, az anyja hirtelen felébredt. Kinyitotta a szemét és egyenesen rám nézett, miközben a fia szopta tovább a mellét! Én annyira megdöbbentem, hogy csak álltam ott a kemény farkammal a kezemben. Az ijedtségtől mozdulni sem bírtam. Ekkor még váratlanabb fordulat következett be! Ez az isteni nő szép finoman elkezdte a mellét szopogató fia fejét kéjesen simogatni. Ekkor jutott el az agyamig a teljes felismerés, hogy ezek ezt már csinálták és engem akartak a kis játékukba bevenni.
- A másik mellem még szabad!
Mondta barátom anyja kéjesen, miközben bal kezével simogatta tovább fia fejét.
Zavarom mit sem csitult, de ez a helyzet és persze a Nő annyira izgatott, hogy fejemet elvesztve, mint egy éhes oroszlán buktam rá a gyönyörű szabadon maradt mellre. Csak szívtam és nyaltam és csókoltam! Közben barátom is ugyan ezt téve nyalta és csókolta anyja mellét. A farkam azt hittem azonnal eldurran, már verni is alig mertem, minél inkább ki akartam élvezni a helyzetet. A barátom anyja kéjes nyögésekkel adta tudtunkra, hogy tetszik neki működésünk.
- Ahhhh, ez az kis éhes tigriseim nyalogassátok anyuci mellét! Lihegte! Azt akarom, hogy harapjátok kis rosszcsontok! Merült bele egyre jobban. Ma este két kis rosszcsont fiam van, akik minden kívánságomat teljesíteni fogják! Mondta kéjes hangon!
Kicsit meglepő volt a határozott fordulat, de annyira a kéjmámorban úsztam, hogy ezzel mit sem törődtem, illetve még inkább izgatott! Most néztem csak fel barátomra, aki még mindig anyja mellének a nyalásával volt elfoglalva. Ekkor váratlanul barátom anyja el lökött magáról minket.
- Kis mocsok perverz állatok!!! Kiáltotta! Meg akarjátok baszni a saját anyátokat! Folytatta! Annyira meglepődtem, hogy szinte lemerevedtem.
Térdeljetek az ágy lábához! Folytatta.
Ekkor ránéztem barátomra, akin a meglepődés halvány jele sem látszott, szép lassan és komótosan csinálta, amit az anyja parancsolt ránk. Ekkor kezdtem megérteni, hogy ez is a kis perverz játék része. Ettől kicsit megnyugodtam és álló farokkal az ágy lábához a barátom mellé térdeltem. Barátom anyja pedig felállt az ágyra, teljesen mesztelenül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.44 pont (97 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zoltan611230 2018. 04. 17. kedd 08:32
Ja.. semmi folytatás....hazudós.
#12 papi 2014. 02. 10. hétfő 06:05
Nem rossz
#11 Bitam 2011. 10. 21. péntek 13:36
nekem tetszett ! folytasd
#10 zsuzsika 2010. 02. 9. kedd 17:44
- pont nincs?
#9 virgoncka 2009. 05. 12. kedd 10:44
A folytatás helyett inkább menj el sakkozni.
Lehet, hogy azt se tudsz, de legalább azt nem kell olvasnunk.
#8 Anonymus 2009. 05. 7. csütörtök 20:25
"Jön a folytatás!" Inkább ne
#7 azavalaki 2009. 05. 7. csütörtök 17:56
Jó, és folytasd!
Szívesen leveleznék hasonló témában. Címem:azavalaki2@freemail.hu
#6 2009. 05. 7. csütörtök 17:03
szar
#5 incifinci 2009. 05. 7. csütörtök 12:34
Az előző részt eleve nem is olvastam, ezt sem kellett volna.
#4 gyuri0926 2009. 05. 7. csütörtök 07:34
Isten ments nehogy folytasd !
#3 pisti47 2009. 05. 7. csütörtök 04:51
Még szerencse, hogy rövid volt.
#2 sihupapa 2009. 05. 7. csütörtök 01:27
gagyi
#1 Törté-Net 2009. 05. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?