A+ A-

Forró tavasz

A kora délutáni nap betűzött a félig leeresztett roló résein át, kirajzolva Gregory arcának finom csontjait, bronzos fényeket csillantva a fiú sűrű, sötét hajában. Szeme félig csukva volt, leeresztett pillái eltakarták fekete szemét, hosszú ujjai között elmélázva forgatta tollát, ahogy a tanár lassan, megfontoltan hömpölygő szavaira koncentrált.
Mr. Moore Byronról és Shelley - ről mesélt, kalandos, botrányok sorát kavaró életük elemeit ecsetelte, de az esze egészen máshol járt. Szeme újra és újra a hátsó padban ülő fiúra tévedt, akarata ellenére vonzotta Gregory szépen metszett kamaszarca, szinte lányosan pirosló ajka, homlokba hulló, fényes, sötét fürtjei, nyúlánk, izmos teste. A fiú szórakozottan forgatta ujjai között a tollat, és a fiatal tanár lelki szemei előtt megjelent egy kép, ahogy ezek a keskeny, fehér ujjak valami mást simogatnak, ami hosszú és kemény, és Mr. Moore legnagyobb zavarára érezte, hogy merevedni kezd.
Gyorsan elfordult, mély levegőt vett, és bűnös tájakra kószáló gondolatait erőnek erejével visszaterelte kedvelt költőihez. Ahogy elfordult, nem vette észre, hogy Gregory szempillái megrebbennek, fekete szeme a tanárra villan, arcán pedig megjelenik egy elégedett, nagyon szexis kis mosoly.
Gregory nem volt ostoba, és vak sem. Már hónapokkal korábban észrevette, milyen tekintettel néz rá a fiatal tanár, és pontosan tudta és értette a tekintet mögött rejlő gondolatokat és érzéseket - mert ő maga is hasonlókkal küzdött. Irwin - gondolataiban mindig a keresztnevén szólította Mr. Moore - t, és az apró, elfogadhatatlan tiszteletlenség csak fokozta a tiltott vágyak keltette gyönyört - huszonhét évével a legfiatalabb tanáruk volt, és vitathatatlanul nagyon vonzó a maga elegáns, visszafogott módján. Karcsú volt és finom mozgású, inkább laza, mint energikus, világos vörösesbarna haját hátrafésülve viselte, fémkeretes szemüvege mögött hűvösen, okosan csillant szelíd, szürkés - zöld szeme.
A fiúnak minden tetszett a férfiban, a gondosan kötött nyakkendőjétől kezdve a dallamos, lassú beszédén át a finom, fehér bőréig. Az első pillanattól kezdve, hogy Mr. Moore belépett az osztályukba, hogy átvegye a végzős évfolyam irodalom - óráit, Gregory kívánta őt.
Az óra végét jelző csengő váratlanul szólalt meg, mondat közepén vágta el a tanár szavait. Mr. Moore egy pillanatra zavarba jött, teljesen megfeledkezett arról, hogy az órának vége is lehet. Az osztály felé fordult, és tekintete összeakadt Gregory rászegeződő pillantásával. A fiú arcán átvillant egy gyors, féloldalas mosoly, amitől a tanár egy pillanatra nagyon száraznak érezte a torkát, de gyorsan elkapta a tekintetét, és inkább a nagydarab, izzadékony George - ot nézte, miközben gyorsan elhadarta, hogy az óra elején említett esszét következő hétre kéri, a szokott hosszal és formátumban. Fogalma sem volt róla, hogy diákjai hallottak vagy értettek - e valamit az elhangzottakból, mert mindenki talpon volt, pakolt, rendezgetett és beszélt, de az igazat megvallva nem érdekelte, mert tudta, hogy a négy év alatt összeszokott tanulócsoportok úgyis együtt fogják megírni a kiadott feladatot.
Mr. Moore olyan gyorsan tűnt el a teremből, mintha teleportált volna. Gregory csalódottan nézett utána, arra számított, hogy a fiatal tanár az asztalánál marad, és megvárja, míg minden diák elhagyja a termet. Néhány fiú mindig megállt az asztalnál, és feltett pár kérdést, Gregory is ezt tervezte, de Mr. Moore menekülésszerű távozása keresztülhúzta a terveit.
Az osztályterem lassan kiürült, de Gregory nem sietett. Miközben a könyveit rendezgette (teljesen feleslegesen) a táskájában, azon járt az agya, hogy hogyan lehetne a leghatékonyabban megkörnyékezni a fiatal tanárt. Amit Mr. Moore nem sejthetett, az az volt, hogy Gregory nem volt teljesen tapasztalatlan a szex terén. A nyáron a tengerparton nyaralt a szüleivel, és a kis szállodában egy hétig velük egyszerre tartózkodott egy vonzó, harmincas férfi, akivel a fiú gyorsan közelebbi kapcsolatba került. Tényleges dugásra ugyan nem került sor, de sok másra igen: Gregoryt azonnal elöntötte a forróság, ahogy felidézte, milyen érzés volt, amikor a férfi erős keze a péniszét simogatta, előbb a nadrágon át, majd a sliccén benyúlva. Élénken élt benne a férfi mohú szája és ügyes nyelve által keltett érzés, az orgazmus intenzitása, de ahogy lehunyta a szemét, már nem Philipet képzelte maga előtt térdelni, hanem Mr. Moore - t.
Nagyot nyelt, ahogy a vér az ágyékába tolult, és pénisze kényelmetlenül megmerevedett a szűk farmerban. Felkapta a táskáját és az ajtóhoz sietett. A folyosón éppen senki nem járt, az osztályok többségében véget ért az utolsó óra, minden diák lélekszakadva sietett kifelé a melengető tavaszi napsütésbe. Gregory azonban a legközelebbi mosdó felé sietett. Álló dákóval mégsem nyargalhatott ki a kapun.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.95 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2015. 06. 27. szombat 03:33
Ez tetszett.
#2 v-ir-a 2010. 11. 25. csütörtök 20:56
10 pont
#1 Törté-Net 2009. 04. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?