A+ A-

Nudizás

Robcsy írt nekem egy E - mailt, amiben leírta, milyen furcsák vagyunk.
Arra is kiváncsi volt, hogy hogy jutott eszünkbe nudizni, nem vagyunk - e félősek? Ez egy fura sztori. Itt szeretnék Robcsynak válaszolni. Szégyenlősek nem vagyunk, én az voltam, de Gabi nem. Ezt szeretném elmesélni.
A szituáció úgy nézett ki, hogy egy vasárnapi kikapcsolódásra indultunk 4 - esben Gabiék nyaralójába a Velencei - tóhoz. Mi ketten voltunk, illetve Gabi barátnője, Csilla és Csilla fickója, nem tudjuk, hogy hívták. Vasárnap délelőtt odaértünk, fürdés helyett gyorsan ebédeltünk. Nem is igazából fürdeni mentünk, inkább pihenni egyet. Ebéd után - iszonytató melegben - készülődtünk a fürdéshez. A nyaralóhoz tartozott egy kis napozóhely az út túloldalán a nyaralóval majdnem szemben, illetve körülötte nádas. Ide szabadon kivihettünk bármit, az a hely csak a miénk volt. Készülődéskor jöttek a bonyodalmak.
Gabi lemondóan konstatálta, hogy a fürdőruha a kapkodásban otthon maradt. Csilla is csak egyet hozott. Gabi - valószínüleg a hazai légkörnek köszönhetően - gyors elhatározásra jutott, amiről ekkor én még nem tudtam. Kerített egy pólót, de mást nem talált, mivel csak egy napra mentünk. Magunkra tekertük a törölközőinket, majd a nyaraló előtt gyülekezve elindultunk a vízpartra. Közben érdeklődtem afelől, hogy megtalálta - e a fürdőruhát. Döbbentem hallgatam, hogy nem, de majd csak lesz valahogy.
Leértünk a napozóra. Gabi itt hirtelen bejelentette mindenkinek, hogy rajta most nem lesz bugyi, csak az a póló. A póló szerinte mindent takarni fog, de ha a vízbe megy, azt is le szeretné vetni. Kérte a srácot, hogy amíg a vizbe nem ér, forduljon el. A srác zavarában nem tudott, mit mondani. Egy percnyi pakolás után indultunk is a vízbe. A srác elfordult, Gabi letekerte magáról a törölközőt, leterítette a földre, a pólót is villámi gyorsan ledobta, majd ment be a vízbe. Mikor derékig beért, szólt a srácnak, hogy megfordulhat és türelmét természetesen megköszönte.
Vittünk labdát is. Kicsit zavart, hogy Gabi mellei szabadon ugrálnak labdázás közben. Mikor ezt szóvá tettem, azt mondta, nincs más lehetősége. Igaza volt. Csodálatos mellei voltak. Labdáztunk a tuző napon, amíg szét nem áztunk. Ekkor ki kellett menni. Gabi maradt a végére. Kilépkedett, kezébe adtam a törölközőjét, amit magára tekert. Ez nem sokat takart, de egyik kezével a melleinél tartotta a törölközot, másikkal a lábai közé gyürte. A két lány megvitatta, mi legyen a napozással. A közös vélemény alapján Gabi kénytelen volt anyaszült meztelenül napozni a hasára feküdve. Nagyon óvatos kis terpeszben feküdt a törölközojén. Borotvált szeméremajkai kicsit kilátszottak a popsija bejárata alatt, de sokkal inkább meg voltunk szeppenve a helyzet kapcsán.
Miután Gabi észrevette, hogy Csilla barátja nagyon nézegeti, mosolyogva kikelt magából. A mondat valahogy így hangozhatott: "Nem szeretem, ha így bámulnak. Én nőnek születtem és büszke is vagyok erre. Nekem nincs fütyim, hanem puncim van, ami nem feláll, hanem nedves lesz. Ennyi az eltérés! Ez biológia!"
Ekkor a srác is - talán busszúból vagy kivagyiságból - elfordulva letolta a nadrágját, majd kezével takarózva megfordult. Csilla és én elszörnyülködve néztük őket. Miután Gabi és a srác végigmérték egymást, a srác leült gabival szemben, aki még mindig hason feküdt. A srác hátul a kezére támaszkodott, lábait felhúzta, szerszáma ott "lógott" a lába között. Gabi is felült és hasonló pozicióban leült a sráccal szemben. Lábait O is felhúzta, de lábai még össze voltak zárva. Gabi arcáról valami olyasmit tudtam leolvasni, hogy O nem az a szégyenlos fajta, nem ijed meg a kihívástól. Miután Gabi így kitárulkozott a srácon is valami megváltozott. Kicsit (?) fölállt neki.
Gabi külön kérésére elmondjuk, hogy nem akárhogy állt ám fel! A bor egy kicsit hátracsúszott, majd mikor a srác hiába húzta elore, nem akart ott maradni. Gabi mondta neki nevetve, hogy húzza inkább hátra. Óvatosan hátrahúzta és csupasz makkja ott meredezett az ég felé. És ami Gabinak már akkor is feltunt, iszonyatosan kemény lett a zacskója is, szemmel láthatóan. Zavart, hogy az én barátnőmre izgult fel, de már kiváncsi voltam, mi fog belőle kisülni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.63 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L
2017. 04. 12. szerda 02:37
Gyerekes írás. Válaszolok rá!
#2 deajk2008
2014. 05. 18. vasárnap 08:37
6p Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!