A+ A-

Éva új munkahelye 1. rész

Péntek este volt, és lázasan készülődtünk Éva kolleganőjének házibulijára. Ma töltötte be a negyvenediket. A meghívás kicsit váratlanul ért, ugyanis Éva csak három hete dolgozik a titkárságon, de máris meghívták a bulira.
Sok figyelmet nem szenteltünk a dolognak, inkább csipkedtük magunkat, mert már így is késésben voltunk. Igaz, vendégségből késni muszály, de sokat nem akartunk késni, egy kicsit idegenek vagyunk, hogy ránk várjanak.
- Éva, és mit viszünk ajándékba? - kérdeztem váratlanul, ugyis nekem kell átadnom az ajándékot, akkor már tudjam, hogy egyáltalán mi az.
-Márti szigorúan figyelmeztett, hogy csak piát vigyünk, és semmi ajándék. - válaszolta Éva kurtán, mialatt harisnyáját kecsesen húzta formás kis lábára. Éva nagyon szeretett harisnyában járni, ha harisnyanadrágot viselt, akkor sosem vett fel bugyit. Ilyenkor ha vendégségben vagy valami idegen helyen voltunk, előszeretettel húztam fel szoknyáját, csak egy röpke pillanatra, hogy a fürkésző szemek gyors pillántása elkaphassa a harisnya alatt feszülő fenekek formáját.
Egyszer egy színházban az első sorban ültünk, és a fent említett szituáció volt kilátásban. Éva finoman széttette a lábát, pont annyira, hogy egy kicsit is be lehessen látni, de nem úgy, hogy bármiféle szándékosság észrevehető lett volna. Mondanom sem kell, hogy aki észrevette majd leesett a színpadról. Halálra röhögtük magunkat az előadás után. Mire Éva elkészült én már rég a kocsiban ültem, és a rádiót halgatva vártam rá. Mikor megjelent az ajtónál, kiugrottam a kocsiból, hogy ajtót nyissak neki, s cserkésző szemekkel figyeltem, hogy teszi be formás kis lábait a kocsiba.
Késve érkeztünk egy nagy ház elé, és elképedve vettük észre, hogy miénk lesz a harmadik kocsi a ház előtt, akkor nem is késtünk el annyira, de akkor lepődtünk meg igazán, amikor a házigazda örömmel konstatálta, hogy végre megérkeztünk, és elkezdhetjük a vacsorát. A velünk együtt négy pár volt jelen a hallban, ahol egyenként bemutattak mindenkinek. Az ünnepelt, Márti nagyon csini, szexis ruhát viselt, ami kebleit ki kilebbentette. A másik két pár is szimpatikusnak tűnt, főleg Gabi, aki olyan blúzt viselt ami nagyon bő volt rá, és ráadásul a dekoltás is elég mély volt, így gond nélkül be lehetett látni, az apró probléma csak a blúz színéhez illeszkedő meltartó volt.
Párokban beszélgettünk egymással, és elég jó tempóban fogyott az ital. Évának nem kell sok és már láttam is rajta, hogy neki meg van a kellő hangulat. Vihorászás, vállra borulás stb.. Ő Gabi férjével beszélgetett, én meg Gabival. Már a második kör konyakot hoztam Gabinak, de gond nélkül elfogadta. Beszélt mindenről, főleg a munkájáról, de semmi extra. Fél szemmel figyeltem Évát s láttam rajta az a huncutságot, amit a pia okoz nála. Ilyenkor azt szeretem benne, hogy leveti gátlásait, és ha hazaérünk akkorát dugunk, mint a ház. Ilyenkor mindenben benne van, kezdve az anális szextől a különböző játékokig, minden. Gabi csak mondta a magáét, amikor mintha azt a szót hallottam volna, hogy baszás. Hirtelen a nőre néztem, és vártam a következő mondatot, végre valami jó téma.
De Gabi csak várt és várt és bambám bámult rám.
- Na, te nem félted Évát?
- Miért is? - kérdeztem
- Na, nem figyelsz? A főnök nekem rendszeresen ajánlatot tesz, és tegnap a fiókomban találtam egy papírdarabot, amin az állt - úgy is meg foglak baszni -, szerintem a főnököm volt, és tudod, Évának is a főnöke. Szóval, nem félted Évát? - tette fel gúnyosan a kérdést.
- Nem, Éva tőlem mindent megkap, nem szokott panaszkodni.
- Azt tudjuk -válaszolta Gabi kaján mosollyal. Erre a kijelentésre, meghűlt bennem a vér. Ezek kitárgyalják a nemi életünket. Na mindegy majd otthon kifaggatom Évát, hogy mi a helyzet Gabiék hitvesi ágyában.
Egyre többet ittunk, és nemcsak mi, hanem az egész csapat. Gabi megkért, hogy fogjam meg a poharát felszalad az emeletre, mindjárt jön. Jött is, és mikor elém ért, és átnyúlt a pohárért, láttam a változást, Gabi levette a melltartóját, és mellei, mintha kikéredszkettek volna a blúza alól. Formás kis melléről nem tudtam levenni a szemem, a rózsaszín mellbimbó látványa megtette hatását, és úgy állt a farkam, mint a cövek. Elképzeltem, amint mellét kezemben tartva simogatom és szopogatom finom kis bimbóját, ki-be, mint ahogy Éva szokta szopni meredező farkam.
Gabi ügyet sem vetve bámészkodásomra folytatta mondókáját, amire egyre kevésbé tudtam csak figyelni.
-Tálalunk! -hangzott a harsona kiálltás, és mindenki, kicsit dülöngélve is, de elindult az asztalok felé. Leültem Éva mellé, aki kiváncsian rámpislantva, felémhajolva megkérdezte:
-Látom te is jól érzed magad, nem tudod letagadni, figyeltem, hogy lested Gabit, látszott a nadrágodon, még most is. - Lassan lenyúlt a lábam közé, és óvatosan megmarkolta a farkam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (161 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sipospista 2016. 10. 5. szerda 15:41
Jofele
#6 deajk2008 2014. 05. 18. vasárnap 08:40
jó volt..
#5 listike 2014. 04. 16. szerda 06:08
Közepesnél gyengébb.
#4 A57L 2013. 10. 31. csütörtök 04:35
Elég jó.
#3 taxman 2003. 02. 8. szombat 21:46
A befejezés el volt kapkodva, de nem volt rossz.
#2 terayon 2002. 06. 26. szerda 22:37
Ez kurva jó történet volt...ki kell vernem...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?