A+ A-

Tory hétfője 1. rész

Elképzeltelek ma : - ) kivételesen amint másként kelsz fel reggel, mintha számítanál rám, szoknyát húzol és a legkisebb tangát veszed fel, amit a szekrényben találsz, ami alig takar valamit tested legfinomabb gyümölcséből. A harisnyanadrág helyett a szekrény mélyén lapuló combfixeset veszed fel, loppal, nehogy az otthoniak megneszeljék. : - ) Kivételesen nem veszel fel melltartót, csak egy blúzt, ami alatt átsejlik csodás kebleid alakja, és a férfiingerlő bimbók hegye is jól kivehető udvarával együtt, mielőtt a férjed meglátná, erre egy rafinált mellényt veszel, aminek a színe megy a szoknyádhoz, magas szárú csizmát öltesz, és a normálisnál magasabb pulzusszámmal utcára lépsz... A lépcsőházból kilépve kicsit megcsíp a hideg végigborzongsz egész tested, a bimbóid acélosan megkeményednek, hirtelen ötlettel engedsz a hidegnek, és fittyet hánysz a beretva szélre, szinte már élvezed hogy a blúzod anyagát majd átdöfik a bimbók, és a kabátod alatt kigombolod a mellényed felső gombjait, a mellényt visszahajtod, hogy a melleid alatt keresztezzék egyedül a testedet, kihangsúlyozva kebleid teltségét, ás szinte felkínálva a meredező bimbókat hagy feszítsék a blúz anyagát... Ahogy lépdelsz tovább hópehely érintését, érzed az arcodon, pillanatra végigcikázik rajtad egy villám, mintha nem is önmagad lennél, hanem valami múltadba megbúvó sejtmemóriádban lappangó amazon ősöd, a feléd hulló hópelyhek érintését a melleden akarod érezni, a véred szinte zubog, a pulzusodat a füledben hallod, forr az egész tested. Ahogy tovalépdelsz arccal a hóesés felé, lassan elkezded szétnyitni a kabátod.
A hideget már egyáltalán nem érzed... Ahogy a kabátod felső részét szétnyitottad, szinte fellélegzel, mintha elindulásod óta most vennél először levegőt. Hírtelen teljesen felszabadultnak érzed magad, mintha ma minden más lenne. Hirtelen ötlettel kigombolod a blúzod két felső gombját és ismét a hóesés felé fordulsz, érzed a bőrödön a hópelyhek érintését, apró tüskék, melyek szinte perzselnek, és mindegyik cseppenként megmarad a bőrödön. Érzed, ahogy a megolvad cseppek lassan végigfolynak a bőrödön és legördülnek a melleid között, szinte már indul a kezed, hogy kigombolod a következő gombot is, ahogy kigombolod elakad a kezed a mellényben, eszedbe jut hogy már végig látható a melled, a blúzod teljesen áttetszővé változott az olvadt hópelyhekől, ettől még jobban pezsegni kezd a véred. Mellbimbóid szuronyként állnak és szinte szétfeszítik a gomboktól már nyitott blúzodat teljesen felszabadultnak érzed magad, egyedül a tangád szorítását érzed a lábad között. Furamód ma ennek is kéjes érzete van. Menet közben kiveszed a kezed a kabátod ujjából és a tested mellett benyúlsz a szoknyád alá, és összébb szorítod a tanga első részét, érzed, ahogy a megduzzad vénuszdombod közepén bevág és a két rugalmas pánt a csiklódat fogja már csak közre szinte ott is kívánod a hópelyhek érintését. Körbenézel, lassan a park felé indulsz, közben tovább zsong az egész tested. Amikor odaérsz, bemész az öreg tölgy alatt lévő padhoz, és a kabátod szárnyával lesöpröd róla a havat, leülsz és teljesen hátradőlsz a támláig, a térdig se érő szoknyádat egy mozdulattal a hasadig tűröd. A hópelyhek érintése villámcsapásként ráz meg. Kezeiddel széthúzod a blúzodat, és már a bimbókon is a pelyhek perzselését érzed.
Egy erőteljes mozdulattal eltéped a tangádat, míg egyik kezeddel az ajkaidat húzod szét a másik önkéntelenül a szabadon lévő melledbe markol. Egy tompa puffanás, és egy fojtott nyögés nyittatja ki veled a kéjtől lehunyt szemedet. Egy reggeli joggingolását végző srác belefeledkezett a látványodba és fennakadt a szembelévő nyárfa törzsén. Csodálatos módon még jobban élvezed a helyzetet, és úgy markolászod tovább a melledet, hogy véletlenül se takard a hegyes bimbóidat. A srác csak áll, mintha nem hinne a szemének... lassan közelít. A melegítő nadrágján jól kivehető, hogy amit puszta ésszel még nem fog fel az ösztönei azért nem alszanak. Odaér, a kéjtől ismét lehunyod a szemed, és hátraveted a fejedet, mindkét kezeddel a melleidet markolod. Eszedbe jut milyen szemérmetlenül széttárt lábakkal, ülsz ott, amennyire lehet, még jobban szétnyitod.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.19 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 12. 19. kedd 14:27
Kell a folytatás, ez így túl kevés.
#5 vakon53 2016. 03. 25. péntek 17:32
Mértnem folytatod?
#4 genius33 2012. 08. 9. csütörtök 06:43
Nekem is bejött smile
#3 Asura 2009. 03. 8. vasárnap 09:49
Nekem be jőtt. Úgy hogy jöhet a folytatása.
#2 B.J.Lorenzo 2009. 03. 7. szombat 18:17
Ha tetszik, küldöm a folytatást
#1 Törté-Net 2009. 03. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?