A+ A-

Történet egy lánytól, aki szeretetre vágyott, de mást kapott

Az egész úgy kezdődött, hogy 15 évesen még mindig nem volt barátom. Igazi pasit akartam, olyat, aki engem akar, és akit szerethetek Annyira akartam hogy nem is vettem észre hogy lassan minden férfira potenciális jelöltként nézek.
Borzasztóan szégyelltem magam, és sokszor egy kedves szó után elpirulva kellett elfordulnom, de mivel nem volt olyan igazi barátnőm, akivel beszélhettem - kibeszélhettem volna az ilyen dolgokat, egyre elhatalmasodott rajtam a pasivágy.
A gyorsétterembe ahol dolgoztam, pedig ugye rengeteg fiú is jár. Hát én meg csak néztem azt a jó sok menő szépséges srácot és vadul fantáziáltam róluk. Először csak romantikus képzelgések voltak ezek. De nyárra már azt vettem észre, hogy azon képzelődök, mit csinálnának velem, ha kettesben lennénk.
Majd megőrültem már, de persze sose történt semmi. Mintha átnéztek volna rajtam, pedig nem is vagyok csúnya - szerintem. Otthon, ahogy nézem magam a tükörbe egész formás lány néz vissza rám. Az étteremben viszont, ha a nagy fali tükörbe véletlen magamra nézetem egy megszeppent kis slampos egyenruhába senyvedő alak bámult vissza rám.
Akkoriba már sokat sírtam, otthon is meg benn is a munkahelyemen. Persze látszott rajtam és az emberek mintha még jobban kerültek volna. Pedig már majd megőrültem egy kedves szóért.
És akkor jött Tamás.
Épp sírtam mikor a raktárba rám nyitott. Kedvesen vígasztalt, próbált lelket önteni belém, de én csak zokogtam. Aztán átölelt és magához húzott. - Elgyengültem. Én nem is tudom, hirtelen már csókolóztunk is.
Elöntött a boldogság hogy valaki végre szeret.
Szinte a karjaiba omlottam, pedig Tamás volt a menedzser, és vagy 35 éves volt. Szépnek se volt mondható, jól se nézett ki, én mégis oda adtam neki magam.
Bezárkóztunk a raktárba. Ő rögtön a lényegre tért. Lehúzta az egyenruhámat és már tapogatott is ott lenn.
Azt se tudtam mit csinálok. Csak a szeretetét akartam és nem érdekelt, hogy kapom meg.
Nekitámasztott a falnak és nekem döfött. Először nem talált oda de végül egy kis igazítással belém illesztette a farkát. Nyögve tartottam magam, ahogy belémtolta a faszát. Sikítani se volt időm, mert befogta a számat és durván kúrni kezdett.
Keményen csinálta. Nagyon fájt.
Durván megbaszott, de nem érdekelt, arra gondoltam, hogy végre fontos vagyok valakinek.
Odaszorulva a falhoz szenvedve örültem. A kemény farok csattogva járt bennem, majd szétszakítva, de örültem. Aztán éreztem, hogy Tamás meg - megremegve rázkódik mögöttem, és luktetve a puncimba lő.
Remegve kászálódtam össze a vad baszás után.
El se akartam hinni, hogy mit csináltam, nagyon féltem, hogy terhes leszek. A nap hátralevő részében zavartan kóvályogtam az étterembe. Tamás néha lopva rám nézett, de én mindig ilyedten elfordultam.
Csak este tudtam értelmesen átgondolni a dolgot.
És ahogy végig gondoltam borzalmas szégyenérzet fogott el. Nyilván kihasznált az a szemét - gondoltam. Én meg hogy bedőltem neki - mint valami idióta.
Akkor megfogattam, hogy nem érdekelt. Sírtam, de igazából jó volt. Tudom hogy undorító, de legalább Akart. Engem akart.
Másnap már kerestem a tekintetét. Ő viszont kerülte az enyémet. Azt gondoltam, hogy most már minden mindegy, ha az az ára a szeretetének hogy megbaszzon - legyen - leszarom.
Ez új lendületet adott.
Estig bennmaradtam és vártam, hogy mindenki hazamennyen. Tudtam, hogy Tamás fog zárni. Ahogy vártam az öltözőbe hirtelen elment a bátorságom - milyen hülyeség ez amit csinálok - gondoltam.
Már épp mikor kisurranni készültem mikor Tamás meglátott. Odajött. Te jó ég, hogy ez hogy néz ki? - Futott át az agyamon. Tényleg ez már felnőtt egy férfi én meg itt kikezdek vele.
Lesütött szemmel álltam. Zavartan átkarolt és akkor megint kezdődött. Elöntött a melegség. Aztán azokkal a nagy kezeivel beterelt az irodájába és egyszerűen elővette a farkát.
Elpirultan néztem a nagy rudat a mi tegnap még bennem lüktetett.
- Ezt akarod - kérdezte?
Ijedten álltam. Olyan felnőtt volta hangja. Megszólalni se bírtam.
- Ha igen akkor gyere és kapd el. - mondta és kicsit meglengette.
Némán odamentem és mintha hipnotizált volna a farok kígyózó lengése engedelmesen letérdeltem elé. Mintha imádkozni készültem volna.
Azt mondta, hogy én aztán nem vagyok semmi kislány. Megfogta a farkát és az arcomhoz nyomta. Becsuktam a szemem és hagytam, hogy a számba rakja.
Aztán kinyitottam és csak néztem fel rá. Erre leköpött. Szétplaccsant az arcomon és nedvesen elárasztotta az arcomat. Az a furcsa hogy meg se rezdültem, mintha hipnotizált volna. Fojt le a nyála ő meg beledörgölte a húsát és szétkente vele az arcomon. Aztán vissza a számba.
Megfogta a fejem és szopatni kezdett. A fejemnél fogva húzott bele a már merev faszára. Szörcsögve járt egész a torkomig döfve. Öklendezve próbáltam megszabadulni tőle, de ő csak egyre csinálta. Egészen ráhúzott magára, de annyira hogy taknyom - nyálam egybefojt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.56 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2018. 01. 30. kedd 07:34
Nem tetszett, túl durva.
#8 zsuzsika 2016. 10. 25. kedd 08:45
Brutális.
#7 vakon53 2016. 03. 25. péntek 17:47
Az ijen főnököket kikellene miskárolni.
#6 masked.1980 2016. 02. 10. szerda 00:43
Végre valami olyat olvashattunk ami eltér a sablonos történetektől. Elég durva fantázia, de nekem bejött. Írhatnál még...
#5 A57L 2014. 02. 7. péntek 05:11
Nem rossz.
#4 v-ir-a 2010. 01. 5. kedd 23:41
elég brutál, egy 15 éves lánnyal ilyet tenni....no comment
#3 T 2009. 02. 18. szerda 15:05
mintha már olvastam volna valamikor régen... Akkor sem tetszett!
#2 sihupapa 2009. 02. 18. szerda 01:49
szomorú.
#1 Törté-Net 2009. 02. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?