A+ A-

Abádszalóki éjszakák

Marcsi volt ekkor a szeretőm, egy nyári 3 napos hétvégére elutaztunk Abádszalókra egy kefélős hétvégére.
A strandtól nem messze, egy valamikori malomban vettünk ki egy franciaágyas szobát. Marcsi döglesztően nézett ki, állandóan miniben járt, egésznap tüzelt, és mindig szeretkezni akart én is egyfolytában kívántam, ha megláttam állt a faszom egy folytában, ha együtt voltunk is 1-2 órai pihenés után újra kívántam.
Ahogyan megérkeztünk, kértem a szobát, a recepción egy fiatal csaj volt, aki látta, hogy kikkel áll szemben és igen kedvesen mosolygott, én is jól megnéztem, tetszett.
Felértünk a szobába, ahogy bezártam a bejárati ajtót, Marcsi fúria módjára nekem esett :
- Rohadt, szemét pasi vagy láttam,hogy kikezdtél a csajjal a recepción. Sosem bírsz magaddal, neked nem a elég a feleséged és én? Ezt még megbánod, vissza adom Neked.
- Ne vacakolj Marcsikám, csak megnéztem, hogy milyen jól néz ki, de Veled vagyok és csak Téged kívánlak, nézd, meg, hogy "állok" !. Léptem volna hozzá közelebb, megfogva a kezét, hogy a faszomra tegyem a sliccemnél. De haragosan ugrott hátra : - Hagyj békén ! Utállak amikor ilyen vagy. Fel áll a faszod és megbasznál mindenkit, azt hiszed nem látom? Pedig vedd tudomásul, hogy engem sem hagynak békén, még a fiatal srácok sem ! Tudtam, hogy mindenben igaza volt, én imádtam a pinát, és izgatott, ha láttam, hogy valamennyi faszt fel tud állítani Marcsi. - Ugyan, édesem nekem csak Te kellesz, nem akarok senki mást, csak Téged, de Téged állandóan ! és a hátához simulva, a melléhez nyúltam, miközben finom csókokkal leptem el a tarkóját, ezt nem bírta, hozzám bújt, éreztem merevek a bimbói, hátra nyúlt a faszomhoz - Te szemét, ugye, hogy áll a faszod? Megdugnád a recepciós csajt, mi? - Csacsim miattad áll a farkam, ahogyan a Te mellecskéid is már kemények és bizonyára, csupa lucsok a bugyid, mert láttam ám Te is lested a pincér srácot. Benyúltam a minije alá és csupa pina lé lett a tenyerem, magam felé fordítottam elkezdtem csókolózni vele és máris a mutató ujjammal basztam a hüvelyét, balkezemmel lenyúltam, hogy be nedvesítsem a másik mutató ujjam és betoltam a csapkodó nyelveink közé a pinája nedvét tartalmazó ujjam. - Nem húznád le a zipzáram és játszanál a faszommal? Már húztam is le, Ő pedig vette a faszom a kezébe. Majd térdre ereszkedett és elkezdett szopni, gyönyörű volt ahogyan baszta a szájával a faszomat.
Amikor éreztem, hogy közel a vég, finoman felállítottam, leültettem az ágy szélére, hanyatt döntöttem és lehúztam a teljesen átázott bugyiját, elkezdtem lassan körözni a nagy, kis ajkain, finoman simogattam a csiklóját, majd benyaltam a hüvelyébe és elkezdtem ujjazni.
Folyt a pinája leve, mint a sperma magömléskor, lihegett, élvezett és én tudtam nyújtani, hogy jó legyen neki és persze nekem is. Remegés futott rajta végig, elélvezett - Oh kedvesem a faszod akarom a pinámba ! Felálltam, megfordítottam, hogy kutyapózba kerüljön és bevágtam a faszomat a hüvelyébe, vadul elkezdtem mozogni, csapkodtam a farpofáit ágyékommal éreztem nem sokára Elélvezek,de ekkor ő is remegni kezdett, mélyen belöktem, méhszájáig a faszom, megindult a sperma özön, bent megálltam, a geci csak folyt, Ő pedig hüvelyizmával szorította és tartotta fogva a kéjlécemet. Percekig így élveztünk, amíg lassan zsugorodni kezdett a farkam és kicsúszott belelő, elnyúltunk egymás mellett és elaludtunk.
Este lementünk a szobánkból vacsorázni, volt egy kerthelyiséges étterem. Marcsikám átöltözött, mini, teljes smink, és vendéghaj, ami szőkén loknikban omlott a háta közepéig. Egy szóval igazi faszállító, ahogyan elmentünk a recepció előtt megnéztem a csajt, középkorú, nagy mellű, szintén erősen sminkelt, szőke rövid hajú töltött galamb volt, mélyen a szemébe néztem, ő finoman végig nyalta a szája szélét és a szemembe nézett, mosolyogva. - Segíthetek valamiben Uram? - Ha igen akkor, majd szólok - és én is finoman jeleztem, hogy szívesen kinyalnám. Marcsi szemei szikrát hánytak. Kimentünk a kerthelyiségbe, még nem volt senki, azonnal 3 pincér termett az asztalunknál (nem voltak többen), az egyik leülni segített Marcsinak, a másik elkezdte előtte az asztalt rendezni, A harmadik az étlapot nyitotta ki neki. Italt rendeltem, az egyik elment, a másik ott sündörgött Marcsinál, már duzzadt a nadrágja eleje, Marcsi azt nézte és keresztbe tette a lábait, hogy látni lehetett a comb fixe csipkéjét. - Mit ennél kedvesem? - Valami finomat. - Önnek bármit elkészítünk - szólt az egyik pincér. Rendeltünk és vártuk az ételt.
Amíg vártunk megjelent egy 5 fiúból álló csapat, egyetemisták lehettek, Mellettünk ültek le és csorgó nyállal nézték Marcsit. Marcsi ezt észrevette és nekik játszott, ingerelte őket, élvezte, ha hülyíti a pasikat. Elkezdett sorban szemezni velük, szűk volt a nadrágjuk. Amíg ez a titkos flörtölés folyt megjelent a recepciós csaj, riszáló seggel odajött hozzánk és megkérdezte : - Uram elégedettek mindennel? - Eddig igen,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 feherfabia 2015. 07. 12. vasárnap 07:41
Egész jó!
#13 zsuzsika 2014. 10. 24. péntek 17:50
Közepes.
#12 Sioux07 2014. 09. 13. szombat 10:32
Nagyon jó
#11 A57L 2013. 07. 19. péntek 04:55
Kicsit perverz.
#10 hairy_pussy 2013. 06. 4. kedd 06:12
10p
#9 genius33 2013. 06. 4. kedd 05:54
Zsiiir smile
#8 gyuri0926 2009. 08. 13. csütörtök 08:40
Persze írj a piger1948@msn.com-ra
#7 józsi 2009. 05. 2. szombat 14:52
Elérhető ez a csaj valahol ? Megdugnám.
#6 punci zsonglőr 2009. 03. 15. vasárnap 08:23
Nekem bejött , tetszik. Folytasd .
#5 Vera 2009. 01. 12. hétfő 12:51
Én is imádom a gruppent és ez tetszik . A barátom szoktatott rá és már gyakran legalább 3-asban csináljuk.Probáljátok meg sokkal élvezetesebb a sex egy hosszabb kapcsolatban is.
#4 feri 2009. 01. 7. szerda 20:59
Andreas tudsz olvasni ? ez izgalmas !
#3 jancsi 2009. 01. 6. kedd 10:46
Nekem tetszik , cool
#2 Andreas 2009. 01. 6. kedd 09:22
Lehetne jobb is, kár, hogy így össze van csapva.
#1 Törté-Net 2009. 01. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?