A+ A-

Krisztivel... 1. rész

Körülbelül a harmadik találkánk volt a lánykával egy forró júliusi napon. Fiatalság, bolondság, szokták mondani, igaz is volt ez ránk. Hihetetlen gyerekesek voltunk, Ő tizenhat, én tizennyolc évesen. Mind három alkalommal egész napot töltöttünk együtt; sokat beszélgettünk, nevettünk, és bizony gyakran nagyon közel kerültünk egymáshoz. Ám igazán csak harmadik alkalommal, mikor hazakísértem, és ajtajában állva búcsú helyett behúzott a lakásuk melegébe.
Fontos, hogy az első pillanatban mikor megláttam egyik barátom házibuliján ráeszméltem, Ő az a lány, aki megtestesíti a Nőt, aki fejemben jár, testemet érinti, mikor ábrándozok. Meghökkentő volt a felismerés, hogy létezik ez a lány, és hatalmas a kíváncsiság, mely arra buzdított, megismerjem. Ott kezdtünk el beszélgetni, elérhetőségeket cseréltünk, majd találkoztunk először társaságban, majd mikor összeszedtem bátorságom, már kettesben is. Nehezen ment, hiszen borzalmasan féltem a csalódástól. Feleslegesen: Ő is tudta mit akar: ugyan azt amit én. Csókkal köszöntöttük egymást, égtünk a vágytól, hogy egymás társaságában lehessünk. Pici ajkai kényeztették számat, nyelve valóságos mámort varázsolt minden egyes csókjával...
Ilyen mámorban ölelt magához aznap, mikor behúzott a lakásába. Nem kellett megerőltetnie magát, bementem magamtól. Korábban elmondta, szülei nyaralnak Horvátországban, reggel utaztak el, egy hétig egyedül van otthon. Hihetetlen csábító volt a felhívás. Nem vezetett körbe a lakásban, azonnal szobájában kötöttünk ki. Ágya, egy franciaággyá varázsolható kanapé, kinyitva várt minket; azt hiszem készült rám. Megállt az ágya előtt remegő lábakkal, megfogta kezem, s magához húzott. Átölelve csókolóztunk.
Kicsit féltem, mert korábban nem beszéltünk egymás nemi életéről, tapasztalatairól. Hevesen csókolóztunk, majd lassan lefektettem hátára, közben nyakát kényeztettem ajkaimmal, kicsit harapdáltam is. Ő ösztönösen szétnyitotta lábait, föléfeküdtem. Csókjaim nyakáról vékony pántos topja mellett haladtak lefele, vállát érték puszijaim, majd a felsőn keresztül hozzáértem mellbimbójához is. Kezeim lassan bekúsztak a top alá, óvatosan ölelték át kicsiny kebleit, simogattam, picit meg is markoltam, morzsoltam mellbimbóit. Fogait összeszorítva szuszogott, remegett, egész testét elborította a libabőr. Lehúztam róla a topot, s elém tárult meztelen felsőtestének látványa.
Vékony lányka volt; úgy 170 centi körüli, max 45 kilo lehetett. Arca fiatalos, mondhatni gyerekes, mellei kicsik, ám annál hamvasabbak. A mellbimbói mint gombostű - gombok, oly kemények voltak, és mikor a bőréhez értem, hogy megsimítsam, olyan puha, bársonyos volt, hogy úgy éreztem, én vagyok épp kényeztetve. Barnás - zöldes szemével kérlelően nézett rám, én pedig égtem a vágytól és a lehetőségtől, hogy hozzáérhessek ábrándjaim megtestesítőjéhez. Megszabadultam hát én is a pólómtól, majd átkaroltam, újra megcsókoltam, miközben oldalát simogattam. Csókolózás közben kezemmel egyszer melle felé tévedtem, mellbimbóját morzsolgattam, mire fejét hátravetette és gyöngén szuszogni kezdett. Nyakára tévedtek ismét ajkaim, majd vállára, onnan oldalán haladtam lefele melleihez. Körkörösen jobb közeledtem mellbimbójához, miközben a balt tenyeremmel kényeztettem. Hevesen csókolgattam, harapdáltam mellét, bimbójához eljutva először csak nyelvemmel érintettem, majd összezárt ajkaimmal nyomtam egy csókot rá. Ekkor beletúrt hajamba, s magára húzott; vadul smárolni kezdtem mellbimbójával, közben másik kezével hátamat karmolta, s tolt egyre lejjebb.
Gyorsan lehúztam róla nadrágját, ő segített kigombolni az enyém. Fehérneműben feküdtünk egymáson, én folytattam ott, ahol abbahagytam. A melleitől a hasán át eljutottam Odáig. Bugyiján át éreztem finom illatát, puszit nyomtam rá, mire felszisszent. Fogammal beleharaptam fehérneműjébe, s kezem segítségével lehúztam róla. Combjait belül csókolgatva, kezemmel felnyúlva melleihez, s úgy lefele simogatva haladtam fölfele fejemmel... Ő ösztönösen szétnyitotta lábait. Mikor odaértem, egy hüvelyétől induló heves nyelvcsapással csiklójánál termett nyelvem, majd csókjaimmal feljebb indultam, hasa, melle, nyaka, majd ajkai. Odalent ajkai közé nyomtam boxeremen keresztül kőkemény férfiasságom, vadul csókolóztunk, szelíd hullámzó mozgásba kezdve. Egy pillanat múlva megdermett, s szorosan magáhozölelt.
- Én még szűz vagyok. Sosem voltam fiúval. - súgta fülembe remegő hangon. Bevallom, nem féltem ettől. Inkább attól féltem, hogy már nem ártatlan. Vonzanak a szűz lányok, eszméletlenül vonzanak. Hihetetlen érzés felavatni valakit, érezni a soha meg nem ismétlődő bizalmat, és a hálát, miután megtörtént azért, mert nem okoztam neki komoly fájdalmat, és vigyáztam rá. De rajta látszott, hogy nincs még kész a dologra. Mutatóujjam hát ajkára tettem, megcsókoltam, és elindultam lefele, hogy örömet szerezzek neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 08. 30. szombat 08:58
Elég jól megírtad.
#5 feherfabia 2014. 08. 15. péntek 06:05
7P
#4 zsuzsika 2014. 04. 6. vasárnap 10:07
Nem rossz.
#3 listike 2014. 04. 6. vasárnap 10:04
Egész jó.
#2 Dré 2008. 08. 14. csütörtök 15:23
dugd meg haver
#1 Törté-Net 2008. 08. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?