A zsaroló 1. rész

Szavazás átlaga: 8.03 pont (374 szavazat)
Megjelenés: 2008. július 24.
Hossz: 13 045 karakter
Elolvasva: 93 896 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Néhány éve történt...

Még nem voltam 14, amikor egy különös kaland után értem igazi nővé és lettem az, aki most vagyok. Ez a történet azonban nem mindenkinek való. Ha Ön, kedves Olvasó könnyen megbotránkozik vagy hisz bármilyen ártatlanságban, akkor NE olvassa tovább, mert itt csak az igazságról lesz szó szépítés nélkül.

Ha idáig eljutott az olvasásban, akkor úgy veszem, hogy kezdhetjük.

Talán 9 vagy 10 voltam, amikor észrevettem, hogy nő vagyok. A suliban, ahova jártam tetszett egy fiú – legyen most a neve Dani –, akiről néha álmodoztam és már akkor rájöttem, hogy miért. Igen. Felejtse el KO az ártatlanságot! Én már akkor sem voltam ártatlan, legalábbis gondolatban. Nem kellett sok idő, hogy az ujjam köré csavarjam. Dióhéjban annyit, hogy a kezdődő nőiességem, néhány a társadalom szemében esetleg nem koromhoz illő ruha, egyetlen bátorító pillantás és egy kis "ártatlan" simulás elég volt, hogy bármire rávegyem.

Kellemes – és egy darabig izgató – volt a tudat, hogy megszereztem az első fiúm, de sosem engedtem túl közel. Egy kis simogatás, puszi, csók belefért, de ennyi. Viszont ez is elég volt, hogy az ábrándozásaim vadabb vizekre sodródjanak és egy éjszaka (felejthetetlen éjszaka), amikor Danira – dehogy Danira: a csodás testére – gondoltam, elkezdtem lassan masszírozni a mellem és nagyon jól esett. Csak semmi félreértés: pontosan tudtam, hogy ez jól fog esni. Egyszerűen ösztönösen éreztem. Amikor a mellbimbóim az ujjaim közé vettem és lassan sodorgattam, éreztem, hogy egészen felforrósodott körülöttem a levegő és hogy a csiklóm kezd megduzzadni. Azonnal odanyúltam és a jobb kezem már azt masszírozta. Kicsi köröket írt le az ujjam rajta. Először lassan, de aztán ahogy egyre jobban felizgultam, egyre gyorsabban és erősebben köröztem rajta, míg végül már csak jobbra-balra cibáltam. Ekkorra már el is élveztem. Az első orgazmusom magamnak köszönhetem – ezt egy kicsit sem szégyenlem, főleg azért, mert azóta jó néhány szeretőm volt és nem mindegyikük tudott eljuttatni odáig, ahol én az első maszturbálásom alkalmával jártam.

Egy kicsit nedves lett a kezem, de persze nem bántam. Még percekig feküdtem az ágyamon, egyedül a sötétben és nem bírtam abbahagyni a mosolygást. Egy olyan "minden rózsaszín" érzés lett úrrá rajtam; aztán lassan felkeltem, kiosontam a fürdőszobába és lezuhanyoztam. Nem tudom, hogy a szüleim észrevették-e, de nem is érdekelt.

A tusolóban a történteken gondolkodtam. Át akartam élni minden percét újra, mintha csak még mélyebbre akartam volna vésni az emlékeimben. És akkor rájöttem, hogy nem Daniról álmodoztam. Persze az elején rá gondoltam, de ahogy elkezdtem élvezni a dolgot, mintha sosem lett volna a fiú. Nem létezett. Tudtam, hogy ez megpecsételte a kettőnk kapcsolatát: nem izgulok fel a gondolattól, hogy hozzám ér, megcsókol... Másnap szakítottam vele.

Ezután eltelt néhány év és én tulajdonképp nem jártam senkivel. Voltak fiúim, mint a többi csinos barátnőmnek, de sosem engedtem nekik semmit. Miközben a kezüket félrelökdöstem, otthon azért gyakran masztiztam.

A 13. születésnapomra egyre inkább világossá vált, hogy az önkielégítés egyre kevesebb élményt nyújt. Ennél már sokkal több kellett. Miközben a szüleim és a barátnőim a partimon idétlen papírsapkákban szurkoltak, hogy elfújjam az összes gyertyát én arra gondoltam, hogy szereznem kell egy igazi férfit. Egy férfit, akit HASZNÁLOK. Ha úgy tetszik, KIHASZNÁLOK. Igen. Egy olyan FÉRFI, akit gátlástalanul irányítok, zsarolok; egy ilyen férfi lenne számomra tökéletes kielégülés. Mondhatnám, hogy magam is megijedtem, hogy milyen vagyok, de nem lenne igaz. Ez valahogy velem született, csak idő kellett, hogy rájöjjek.

A napok azonban csak teltek és én nem tudtam, hogy szerezhetnék egy ilyen férfit. Egyáltalán azt sem tudtam, hol keressek. Szinte mindig azon gondolkodtam, hogy ki lehet a tökéletes áldozat. Közben persze világossá vált, hogy a férfiak többsége milyen szánalmas. Az egyik nyámnyila, a másik kövér, a harmadik görény pofájú és ha nagy ritkán talál az ember egy szép példányt, az annyira elszállt, hogy a lába már sohasem érinti a földet. Már kezdtem elkedvetlenedni.

A 14. szülinapom is közeledett már, amikor nyáron el akartunk menni nyaralni egy hétre. Anya kivette a szabiját, apa megvette a jegyeket, lefoglalta a szállást és ment minden flottul, amíg... Nem említettem, hogy apa sebész. Az egyik kollégája váratlanul megbetegedett. Apa nyaralásának ezennel vége is lett. Anya kiborult, hisztizett. Sosem láttam még ilyennek azelőtt. Végül bepakolta a bőröndjét és elhúzott a nagyihoz.

Remek. Most rám szakadt a házimunka. A hétvégén már ki is próbálhattam (apa persze a kórházban volt, mert valakit sürgősen műteni kellett) én pedig nem voltam hajlandó felkelni 11 óráig. Gyönyörű idő volt, úgyhogy lazára vettem. Egy top, egy rövid farmernaci és irány a mosógép. Bepakoltam a ruhákat, mosás. Még jó, hogy anya nem egy konyhatündér, így mindig van otthon mikrózható kaja. Szóval a mosás után ugye teregetés jön, aztán megint mosás és így tovább. Már majdnem végeztem, amikor megjött apa.

– Mindjárt végzek, addig mehetsz az étkezőbe. Nem sokára tálalom a vacsit.

– Nem sürgős – mondta szomorúan és mikor az arcára néztem, láttam rajta, hogy fáradt, megtört, csalódott.

Végignézte, ahogy kiterítem az utolsó adag ruhát..., szótlanul. Aztán leült az ebédlőben és várta, hogy felszolgáljam a vacsoráját. Miközben körülötte sertepertéltem észrevettem, hogy megnézett. Nem
m
alf
eg
alf
vi
alf
zs
alf
latott
, mint a srácok általában, csak egy pillantás volt az egész, de megnézett.

Zakatolt a szívem. Ő kell nekem! Minden együtt van: tökéletes teste van, okos, szerény, zsarolható és a hab a tortán, hogy ő az apám. Sosem izgultam még fel ennyire azelőtt. Gyorsan cselekedni akartam. Azonnal leültem az asztalhoz a vacsimmal és beszélgetni kezdtem vele. Elmondta, hogy hiányzik neki anya, de a nyaralásnak befellegzett ráadásul ma 3 órát műtött, de a páciense meghalt. Legalább kiderült, hogy miért szomorkodik. Én persze igyekeztem nagyon jó fej lenni. Megfogtam a kezét, cirógattam az arcát, puszit adtam a homlokára, szóval adtam a megértőt.

Eljött az este, amire vártam. Felvettem egy fehér, rövid, de szolid hálóinget, alá viszont a legészveszejtőbb piros bugyimat. Bementem apa szobájába és azt mondtam neki, hogy szeretnék vele tévézni. Persze megengedte, hogy ott maradjak, így mellé feküdtem. Ment valami film, de oda sem figyeltem rá és apa sem. Látszott rajta, hogy anyán jár az esze, meg a betegén a kórházban. Tudtam, ha nem teszek valamit, akkor elszalasztom az alkalmat, úgyhogy kitaláltam, hogy kimegyek a konyhába és megkérdeztem tőle, hogy kell-e neki is valami, mire azt válaszolta, hogy semmi.

Egy pohár vízzel a kezemben tértem vissza, amit letettem az éjjeli szekrényre és mondtam apának, hogy kinyitom az ablakot, amibe beleegyezett. Ehhez át kellett mennem a szobán, a tv előtt – pontosan apa előtt. Lassan elindultam. Ügyelve arra, hogy legyen ideje arra, hogy végignézi a mesés combjaim, ahogy az utcáról a redőnyön át beszűrődő gyenge fény megvilágítja, miközben járok. A kis fénycsóvák, mint ezernyi apró ujj simogatták a fehér testem. A hatalmas ablakhoz érve lassan feljebb húztam a redőnyt, hogy még egy kis fény érjen. Megfordultam és láttam, hogy sikerült. Apa engem nézett – végig. Rövid ideig ott álltam, hogy szemből is megnézzen és legalább 3 másodpercig belefeledkezett a látványba. Ekkor elindultam vissza az ágyba – rendes tempóban. Lefeküdtem mellé és úgy, hogy ne vegye észre figyeltem. Csendben volt. Ez az. Teljes a siker. Most már csak egy kis lökés kell. Felemeltem a poharam és fekve elkezdtem inni. Persze leöntöttem a hálóingem, mire felugrottam és mindketten nevetni kezdtünk:

– Vedd le gyorsan, mielőtt megfázol! – mondta. Én azonnal levettem. Tátott szájjal bámult rám.

– Nem úgy értettem, hogy azonnal... Mindegy. – és ismét nevetett.

Gyorsan mellébújtam, a takarója alá és átöleltem:

– Fázom! Melegíts egy kicsit! – és átdobtam a jobb lábam a lábán.

Így feküdtünk egy kicsit, miközben olyan lassan mozogtam, amilyen lassan csak tudtam. Teljesen rátapadtam és a combomat egyre feljebb csúsztattam rajta, míg végül elértem vele a péniszét, ami teljesen merev volt.

Nem teketóriáztam tovább. Ráhasaltam és megcsókoltam. Ő pedig visszacsókolt. Éreztem, hogy most már neki is ver a szíve. Nem hagytam abba a csókolózást. Átöleltem a nyakát, vadul simogatni kezdtem és apró nyögéseket hallattam. Teljesen felizgult. Látszott, hogy elszabadultak az ösztönei és nem tud nekik parancsolni. Felcsúsztam rajta, hogy a fehér melleim az arcába kerüljenek. Az apró, rózsaszín mellbimbóimat az arcához, orrához, szájához simítottam; rögtön be is kapta és finoman csókolgatni kezdte. Aztán mintha pontosan tudta volna, hogy mit szeretek, a bimbóimat a nyelvével elkezdte finoman sodorgatni. Mintha én csináltam volna magamnak, de ez mégis sokkal jobb volt. Ekkorra már elkezdtem élvezni. Hátra szegtem a fejem, hogy a mellem apa szájában maradjon és lassú csípőmozdulatokkal elkezdtem izgatni a csiklómat – apa izmos mellkasán.

Még nem izgultam fel teljesen, de apa profi volt. Pontosan érezte a pillanatot. Az ágyra tepert és fölém könyökölt. Megcsókolt. Hmm; hosszan, szenvedélyesen, a szemembe nézett és elindult a szája – LEFELÉ. Megint a cicim, a két domb között, kezébe vette a balt, miközben a bal keze már a combomon volt. Bársonyos volt a tapintása és egyre vadabbul simogatta a combom és a fenekem. Miközben a szája már a hasamon volt és haladt lefelé. Ahogy egyre lejjebb ért én egyre inkább elvesztettem a fejem. Mire az alhashoz ért már felemeltem a csípőmet, hogy jobban hozzáférjen. Már mindketten hangosak voltunk. A kezében a két combom és a fenekem és a szája törtet lefelé, már a szeméremdombom fölött jár, mikor megáll. Teljesen begőzöltem. Hangosan nyögtem, beletúrtam a hajába, a csípőm már saját életet élt, a puncim benedvesedett. Ekkor apa szája elkalandozott a combomra. Először vissza akartam lökni a fejét, de aztán meggondoltam magam. Vadult csókolta a combjaim kívül, belül, miközben a fenekem gyúrta. Egy mozdulattal cafatokra tépte a bugyimat és végre elkapta a csiklóm a szájával. Sikoltottam, de ő folytatta. Először csak nyalogatta egy kicsit, aztán hirtelen az egészet bekapta a szeméremajkaimmal együtt és benyomta a nyelvét, amit villámgyorsan mozgatott fel-le, jobbra-balra. Elélveztem.
Úgy tűnt, hogy amit eddig éreztem, az nem is volt orgazmus és még távolról sem volt vége. A remegő csípőm még mindig a kezében tartotta, a szájában még mindig ott volt a szeméremajkam és a nyelvét a csiklómba nyomta. Nem mozdult. Üvöltött a
k
alf
ín
alf
alf
l
, de a nyelvét ott tartotta. Rövid idő múlva megértettem, hogy miért. Egyre fantasztikusabb volt. Még mindig élveztem és egyre jobban. Sikoltoztam, nyögtem, végül éreztem, hogy megindul valami. Valami megállíthatatlan. Az őrjöngés határán apa elengedte a pinám és ebben a pillanatban spriccelt. Rá apa arcára, fejére, hátára; én néztem és üvöltöttem a kéjtől. Apa egy másodpercet sem hagyott pihenni. Előkerült végre a pénisze, amit nem volt időm csodálgatni; nem is akartam. Apa rögtön benyomta a puncimba. Nem óvatoskodott. Nem is kellett. Olyan tágra nyílt és olyan csúszós volt, hogy akadálytalanul vágta be. Nem töszmörgött; egyből keményen nyomta. Nem is tudta volna másképp, mert annyira fel volt izgulva. Az erős behatolás után pár lökéssel ismét elélveztem, amit egy újabb nedves sugár nyugtázott, csak most már apa fasza bennem volt. Összenedvesítettem apát is és az ágyneműt is. Ismét sikoltoztam az élvezettől; teljes erőből apára húztam magam és olyan erősen szorítottam, ahogy csak tőlem telt. Erre már apa sem tudta tovább visszatartani. Hevesen és erősen nyomta a pinám, megfeszültünk és egyszerre elélveztünk. Apa spermája kitöltött és vissza is fröcskölt egy kicsit. Amikor kihúzta a péniszét még több visszaömlött, úgy, hogy most már az ágyon több volt, mint bennem. Fantasztikus érzés volt, ahogy belém engedte az egészet.

Ekkor gyorsan elkaptam a még kissé merev rudat, hogy egy kicsit szopogassam. Ki is fejtem még belőle egy kevés spermát, amit azonnal lenyeltem és utána rátapadtam apa szájára. Hosszasan csókolóztunk, aztán hagytam elaludni.

Másnap reggel, miután felébredt, rögtön azzal kezdte, hogy ezt nem szabad többé elismételni és hogy soha, de soha nem áruljuk el senkinek. Már felkészültem erre:

– Nem tagadhatod, hogy szerelmes vagy belém (persze én is szeretem őt, de ezt nem kell hangoztatni, legfeljebb szex közben). A tegnapi eset megmutatta, hogy nem tudsz uralkodni magadon. Ami a titkot illeti: az eset titokban marad... mindaddig, amíg én titokban akarom tartani, vagyis amíg folytatjuk. Gondolj csak bele, mi lesz, ha megtudja anya, a kollégák, a sajtó. Már látom is a szalagcímeket: "A sebész saját fiatalkorú lányával". Bizony apa. Most már az enyém vagy. Azt teszed, amit mondok. Először haza kell hívnod anyát; békülj ki vele! Semmit sem sejthet, úgyhogy éjszaka szex! Tudom, hogy közben végig rám gondolsz majd. De mindenek előtt, most újra kérem a tegnapi műsort...

Mára ennyi. Ha tetszett, akkor folytatom.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.03 pont (374 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. október 31. 07:43
#45
Nem rossz kezdés.
1
v
vasas62
2023. június 20. 14:12
#43
Számító dög.
1
cscsu50
2018. július 18. 12:19
#42
jó kis történet!
1
t
t.555
2017. augusztus 14. 00:48
#41
Nekem is tetszett!
1
z
zsomberos
2017. január 15. 14:32
#40
Nekem bejött
1
feherkalman1
2016. december 1. 19:41
#39
Kicsit gáz az életkor de jó kis kurva lehet belőle.
1
p
papi
2015. december 12. 09:38
#38
Nekem tetszik
1
a
A57L
2015. június 14. 03:47
#37
Nem tetszett.
1
C
Clown85
2014. július 24. 11:17
#36
Ez jó
1
b
boy75
2014. április 9. 17:06
#35
Nagyon tetszett igazán jó kis történet! 😉
1
l
listike
2013. december 30. 06:55
#34
A kis cafka.
1
delgadoo
2013. április 2. 20:02
#33
Elég jó lett! 🙂
1
s
szupitomi2
2012. július 3. 09:25
#32
Gyönyörűen sikerült!
1
Beth
2012. április 5. 22:33
#31
Nekem tetszett. Csak így tovább. 🙂
1
Ormos bá
2010. május 21. 15:45
#30
Remekbe szabott történet és nagyon tetszik.
carrier49-ek: szerintem nem minden apa akar magának ilyen lányt. lehet hogy a legtöbb igen de mindig vannak kivételek (itt magamra göndoltam :) de csak így tovább
1
neve:senki
2010. február 1. 23:16
#29
szerencsére nekem megadatott. Amúgy minden nevelés kérdése...
1
carrier49
2009. június 21. 09:02
#28
Tökéletes szép történet,sajnos nincs ilyen lányom,minden apa ilyen leányt akarna ezt őszintén be valhassuk..........
1
faszimádó anyuka
2009. május 28. 10:18
#27
Igen cool
1
ghost
2009. március 8. 20:48
#26
áh nyami
1