A+ A-

A humor rabjai

2006. március 31. - Quebec - Loreal vegyipari kutatóközpont
idő: 9.14
(412-es szoba)
A vész villogó lámpa szabályos periódusokban színezte baljós skarlátfénybe a kicsi, számítógépekkel és üvegcsékkel telített termet. A monitor képernyőjén szemrehányóan motoszkált egy "Szivárgás" felirat, mögötte kódjelek és laboratóriumok számai. Doktor Philip Lakatosh-t, a magyar származású, 41 éves, ambiciózus vegyészmérnököt minden bizonnyal a guta ütötte volna, ha tudomást szerez a vészhelyzetről. Philip azonban aludt.
A folyosón el-elcsörtető lábak dobogása hallatszott, majd az is elcsendesült.
Idő: 8.00
(B-laboratórium, a H.U.M.O.R. projekt kutatórészlege)
A hatalmas, szilikontömítéses zsilipajtó ajtó gyanakvó szisszenéssel húzódott félre a termetes huszonév körüli, fehérköpenyes férfi előtt. A nyomasztóan higénikus, tojásszínű teremben három nő tartózkodott. Biológusok; fiatal, ápolt külsejű mind - hiába a cég ad a látszatra. Az egyik, egy feketehajú, kontyos, kérdő mosolyt biccentett az idegen férfi felé, szépívű szemüvege mögül végigmérve a férfit.
"Biztosan a prof.-hoz jött." - gondolta a széles vállú magabiztos köszönéséből ítélve majd visszamerült a munkájába.
A férfi komótosan elhelyezkedett az egyik számítógépnél, és töretlen mozgással egy apró pendrive-ot nyomott a csatlakozóba. Halk berregés hallatszott, ahogy a nagyteljesítményű gép szomjas ember szenvedélyével magába szívta a vírust.
A folyamat elindult.
A vírus gépi precizitással felülírta a rendszer védelmi mechanizmusát, és a paramétereket végzetes értékekre állította. A megfertőzött őrprogram vészjelzése azonban néma maradt, a mit sem sejtő kutatók legfeljebb véletlenül lokalizálhatták volna a hibát időben.
Sylvia, aki a szemközti gépen dolgozott, koncentrálóképességének különös csökkenésére lett figyelmes. Épp egy kísérletet szimulált a gépen, a kiértékelt adatok azonban most nem azt az elmélyült töprengést váltották ki belőle, mint szokásosan. Ahogy végignézett a száraz számokon, az egész teste libabőrös lett, lábszárában apró remegés futott végig. Milyen különös, kellemes érzés olvasni ezeket a számokat. Leginkább a kilencest. Mi? Most komolyan azon gondolkozik, milyen szexi a kilences?
- Hölgyeim! - szólalt meg a férfi elégedetten mosolyogva, miután megbizonyosodott a feltöltött parazita ténykedéséről. A három nő, egyként rezzent össze ezen a sármosan búgó hangon, és fordultak meg. Pupillájuk hatalmasra tágulva szívta be a kívánatos férfi testének fordított képét.
- Bátorkodtam elkövetni egy "humoros" csínyt, melynek eredményét remélem hamarosan tapasztalni fogom. Becsületes foglalkozásom szerint hekker volnék, és az önök védett kutatásait nyálazgatva találtam rá eme helyes laboratórium tartalmára. Persze erősen túlzónak találtam az olvasottakat, már ami a hatást illeti, de úgy gondoltam egye kánya, egy próbát megér. Mondják, éreznek valamit; tekintve, hogy a szellőző rendszerbe engedtem az egészet?
Sylvia kitágult orrcimpákkal hallgatta a bódító szavakat, szinte simogatásnak érzett minden hangot. Lassan kinyújtotta nyelvét, és ahogy az élénkrózsaszín hús végigsiklott, benedvesítve puha ajkait, kéjesen felsóhajtott.
- Ilyen...rossz voltál? - suttogta, és enyhén remegő kezeit végighúzta köpenyén. A munkatársa már a férfi felé tartott, szinte falva azt tekintetével.
- Ezek szerint nem túloztak... - vigyorgott a hekker. - Huh.
H.U.M.O.R.
Human Ultimate Manifacture of Oversexed Reaction
Szabad fordításban: Túlfűtött szexuális vágyat kiváltó, emberi alapanyagú készítmény. Erős, nagyarányban Androstenone-t és egyéb természetes feromonokat tartalmazó szexuális ajzószer, korábbi változatai nyomokban számos kozmetikai termékben előfordulnak, főleg férfi illatszerekben. A szer első prototípusát kifejezetten a női érzékekre fejlesztették ki, a hatás a tiszta vegyület gázként való belélegzése esetén egy percen belül jelentkezik, a libidót befolyásoló enzimek aránya 50-120%-kal megemelkedik, és kb. 5 óra múlva kezd el csökkenni az eredeti szintre. A szer a testből 16 óra alatt ürül ki.
Idő: 9.21
(412-es szoba)
Az ajtó színpadi lassúsággal tárult ki, a testes, középkorú takarítónő előtt. Szürke, általában szabályosan hátrafogott haja ezúttal rakoncátlanul szétállt, zöld uniformisa félig kigombolva engedett bepillantást a hatalmas kebleket tartó fehér melltartóra. Úgy nézett az alvó, szendearcú férfira, mint karvaly a gyanútlan egérre. Éhesen, és kérlelhetetlenül. Üggyel, bajjal feltornázta magát az asztalra, négykézláb, bártáncos lány mozdulatát idézve, és a nyelvét pergetve mély, trillázó hangot adott.
Philip zavartan hunyorgott, félig kapaszkodva még a megszakított álomba. Előtte a homályos képen mintha egy nagy női test vonalai rajzolódnának ki. Megdörgölte a szemét, majd felvette a szemüvegét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2019. 03. 21. csütörtök 04:17
Gyengétől is lejjebb van.
#4 zsuzsika 2015. 02. 6. péntek 07:56
Nagyon-nagyon gyenge.
#3 papi 2013. 12. 12. csütörtök 07:47
Ne folytassa kérem.
#2 genius33 2013. 03. 26. kedd 09:29
Ez miez?
#1 Törté-Net 2008. 07. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?