A humor rabjai

Szavazás átlaga: 7.52 pont (21 szavazat)
Megjelenés: 2008. július 23.
Hossz: 18 301 karakter
Elolvasva: 938 alkalommal
2006. március 31. – Quebec – Loreal vegyipari kutatóközpont

idő: 9. 14

(412-es szoba)
A vész villogó lámpa szabályos periódusokban színezte baljós skarlátfénybe a kicsi, számítógépekkel és üvegcsékkel telített termet. A monitor képernyőjén szemrehányóan motoszkált egy "Szivárgás" felirat, mögötte kódjelek és laboratóriumok számai. Doktor Philip Lakatosh-t, a magyar származású, 41 éves, ambiciózus vegyészmérnököt minden bizonnyal a guta ütötte volna, ha tudomást szerez a vészhelyzetről. Philip azonban aludt.
A folyosón el- lábak dobogása hallatszott, majd az is elcsendesült.

Idő: 8. 00

(B-laboratórium, a H. U. M. O. R. projekt kutatórészlege)
A hatalmas, szilikontömítéses zsilipajtó ajtó gyanakvó szisszenéssel húzódott félre a termetes huszonév körüli, fehérköpenyes férfi előtt. A nyomasztóan higénikus, tojásszínű teremben három nő tartózkodott. Biológusok; fiatal, ápolt külsejű mind – hiába a cég ad a látszatra. Az egyik, egy feketehajú, kontyos, kérdő mosolyt biccentett az idegen férfi felé, szépívű szemüvege mögül végigmérve a férfit.
"Biztosan a prof. – hoz jött. " – gondolta a széles vállú magabiztos köszönéséből ítélve majd visszamerült a munkájába.
A férfi komótosan elhelyezkedett az egyik számítógépnél, és töretlen mozgással egy apró pendrive-ot nyomott a csatlakozóba. Halk berregés hallatszott, ahogy a nagyteljesítményű gép szomjas ember szenvedélyével magába szívta a vírust.
A folyamat elindult.

A vírus gépi precizitással felülírta a rendszer védelmi mechanizmusát, és a paramétereket végzetes értékekre állította. A megfertőzött őrprogram vészjelzése azonban néma maradt, a mit sem sejtő kutatók legfeljebb véletlenül lokalizálhatták volna a hibát időben.
Sylvia, aki a szemközti gépen dolgozott, koncentrálóképességének különös csökkenésére lett figyelmes. Épp egy kísérletet szimulált a gépen, a kiértékelt adatok azonban most nem azt az elmélyült töprengést váltották ki belőle, mint szokásosan. Ahogy végignézett a száraz számokon, az egész teste libabőrös lett, lábszárában apró remegés futott végig. Milyen különös, kellemes érzés olvasni ezeket a számokat. Leginkább a kilencest. Mi? Most komolyan azon gondolkozik, milyen szexi a kilences?

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.52 pont (21 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. október 31. 07:24
#9
Érdekes kis írás, nekem tetszik.
1
v
vasas62
2023. június 19. 14:49
#7
Kell a szerböl.
1
n
nunibuvar
2021. április 12. 23:08
#6
Komment-társak! Nem értem, mi baj van az írással, mert a cikiző jelzőkön kívül bővebbet itt nem találtam. Az erotikus történetek műfajában létezik olyan, hogy humor-kategória, no meg sci-fi. Itt remek érzékkel-stílusban sikerült a hármat ötvözni. Méghozzá kuki-állító erővel, és főlegfőlegfőleg kifogástalan helyesírással. Bóklászom már évek óta ezen az oldalon és leesik az állam, hogyan dícsérhetnek föl a Parnasszusra egy-egy olvashatatlanul tapló, anti-erektív förmedvényt, de most találkoztam először ilyen igazságtalan legyalázással. Innen már a szerzőhöz: Whym! Gratulálok és folytasd! Ne hagyd az önbizalmadat aláfűrészelni! Fogadd igaz barátsággal a magam-faragta kétsorost: ADOTT ISTEN FENEKET, FANYALGÓKNAK NYELVEKET! (copyright by Nunibuvar, a jogdíjakat a bankszámlára kérem, nemesfémet is elfogadok...)
1
a
A57L
2019. március 21. 04:17
#5
Gyengétől is lejjebb van.
1
zsuzsika
2015. február 6. 07:56
#4
Nagyon-nagyon gyenge.
1
p
papi
2013. december 12. 07:47
#3
Ne folytassa kérem.
1
T
Törté-Net
2008. július 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1