A+ A-

Kati szenvedései 1. rész

Az egyszerűség kedvéért, nevezzük a nőt Katinak. Nem szükséges tudni, hogy mi is volt az igazi neve. Árvaházban nőtt fel, ahonnan kikerülve - egy barátnője segítségével - rögtön a prostitúció világában találta magát. Ez az ottani lányok között megszokott volt. Felnőttek, aztán kurvának álltak. A barátnője, viszont átvágta a lányt. Kati nem kurva lett, hanem rabszolga. Zsuzsinak (a barátnőnek), mindössze 100.000 Ft - ra volt szüksége, ezért eladta a lányt.
Hiába sírt volna. Ha ordítani kezd, akkor csak megverik, és leköpik. Sejtette, hogy csak feleslegesen szenvedne, s a rá váró megpróbáltatásokhoz minden erejére szüksége van. Ketrecbe zárták, és csak annyit adtak enni neki, hogy éhen ne halljon. El kellett érnie azt a súlykategóriát, ami a férfiaknak kellett. Voltak urak, akik csak a ketrecbe zárt, síró lány látványára szerették volna kiverni. Egy ideig, csak annyit kellett tennie, hogy ült a ketrecben, zokogott, és könyörgött a bent lévőknek, hogy engedjék el. Ez csak bemelegítés volt. Katit különösen sokáig tartották kis fogdájában, mert szép arca, kisírt szemei, és nyöszörgése nagyon megkapóvá tette. Gábor, a vezető, viszont mihamarabb dolgoztatni akarta a lányt keményebben. Kati sajnos még szűz volt, és emiatt csak jobban félt. Ha nem figyelték, titokban ujjazta magát, így próbálva tágítani szűk punciján. Gábor is hamar rájött a lány érintetlenségére, amikor megvizsgáltatta. A szüzekért többet fizettek, ezért akár örülhetett volna, de maga is szerette a szűz puncikat. Szívesen megmártotta volna a farkát Katiban. Az egyik vendég azonban 3.000.000 Ft - t ajánlott. Ez gyakorlatilag visszautasíthatatlan volt.
A férfi egy forró nyári napon érkezett, alaposan leizzadva. Persze a lány nem tudta milyen kint az idő, mert már 2 hónapja egy ketrecben szenvedett. Bekötötték a szemét, és felvezették egy szobába. Az úr arra is sok pénzt adott, hogy a lányt megkínozhassa egy kicsit. Katit felfektették egy orvosi kivizsgáló asztalra. Oldalra fordította a fejét, és különféle csillogó műszereket látott. Nagyon félt. A férfi, nevezzük Péternek, kiküldött mindenkit. Körbejárta az asztalt. Végighúzta az ujját a lány gyönyörű testén. Kati addigra leküzdötte zokogását. Az úr ráparancsolt, hogy nyissa szét a lábát. Teljesen szétnyitotta őket, úgy, hogy lelógatta lábait az asztalról. Péter egy ujjával nyúlt fel neki, hogy kitapogassa tényleg szűz - e. Elégedetten húzta ki az ujját.
- Mit szeretnél kedvesem, mivel kezdjünk? - kérdezte mézes - mázosan. Kati gyomra összeszorult az idegességtől.
- Kérem, ne bántson! - nyöszörögte. Egy könnycsepp legördült meggyötört arcán.
A férfi odahajolt, és végignyalta a lányszemhéját. Kati undorodott, de nem tudott mit tenni. Péter gondosan odakötözte a lány kezeit az asztal lábaihoz. Hamarosan az úr is az ágyon volt. Átvetette lábát Kati testén, és egészen a mellei alá térdelt.
- Nyisd ki szépen a szád! - parancsolta a lánynak. Kati megnyugodott: ha csak szopni kell, akkor nem lesz semmi baj.
Engedelmesen nagyra nyitotta ajkait. A férfi valóban közelített arcához, de nem helyezte péniszét a lány szájába. Gondosan odavezette farkát ajkai nyílásához, és vizelni kezdett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.08 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2013. 11. 17. vasárnap 23:59
Szentelit, a te agykapacitásod pedig még arra se elég, hogy meg tudtál volna tanulni helyesen írni, illetve fogalmazni. Mocskolódni tudsz, de arra rajtad kívül is képes minden bunkó.
#9 szentelit 2011. 03. 9. szerda 20:46
Andreas te gyökér-faszopo nyomorék vagy aki egy rohadt néven lovagol 5hszen keresztül ennyi az agykapacitásod és ilyet olvasol akkor húzd le magad a wcn, akik meg ilyen abberáciokat olvasnak azok pedig kezeltessék magukat. Andreas írj jóbbat ha tudsz
#8 Andreas 2008. 12. 12. péntek 08:18
Az egyik gondolatom az, hogy miért választottad ezt a nevet? Túlságosan hasonlít egyik kedvenc írónőméhez, akinek a nyomába nem érsz. A másik az, hogy nagyon remélem, hogy mindazok, akik a megerőszakolós történeteken élvezkednek, aberrációjukat csak a neten élik ki. Az S/M egyébként nem zavar, de csak akkor, ha közös akarattal történik.
#7 srb4fncm 2008. 07. 20. vasárnap 18:28
#6 srb4fncm 2008. 07. 20. vasárnap 18:27
#5 srb4fncm 2008. 07. 20. vasárnap 18:13
szar
#4 laca 2008. 07. 15. kedd 18:55
Aránylag jó volt! De egy kicsit több időt hagyhatnátok az ökielégítést végzőknek!!!!!!! (Mint nekem is!)
#3 wwwalaki 2008. 07. 15. kedd 11:35
Túlzás, hogy nagyon jó. Nem igazán korrekt, reális. De majd a folytatásban kiderül.
#2 xy 2008. 07. 15. kedd 10:42
FOLYTATÁST AKAROK!!!!
EZ NAGYON JÓ xD
#1 Törté-Net 2008. 07. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?