A+ A-

Az ismeretlen utas

Pontosan tudom, mikor jöttem rá, hogy egy meztelen férfitest jobban izgat, mint egy női. 16 éves lehettem, amikor véletlenül rányitottam a fürdőszobába tusoló apámra. Ö szerencsére nem vett észre, de, bár egy pillanatra láttam lágyan himbálódzó farkát, soha nem tudtam elfelejteni. Hetekig masztizás közben csak rá gondoltam, szerettem volna hozzáérni, megsimogatni. Ekkoriban már éreztem, hogy "valami nincs rendben velem", de nem vettem tudomást vágyaimról, megpróbáltam úgy viselkedni, mint a többi fiú. A maximum, amit megengedtem magamnak, hogy kimentem a közeli erdőbe és nudiztam.
Első valódi élményem olyan váratlan volt, mint egy villámcsapás. Egy zsúfolt személyvonaton zötykölődtem hazafelé, amikor valahol félúton Szeged és Budapest között nyílt az ajtó és egy megtermett 40 - es férfi tolakodott be és ült mellém. Miután nagynehezen helyet szorítottunk neki hátrahajtotta a fejét és becsukta a szemét. Először csak idegesített, ahogy nekiszorított a falnak, de aztán percről percre egyre izgatóbbnak tűnt. Akárcsak én rövidnadrágba volt, és ahogy meztelen combját egyre jobban nekiszorította az enyémnek, úgy kezdett keményedni az én farkam is. Nyitott inge félrecsúszott így megcsodálhattam szőrös mellkasát. Mivel már alig bírtam és a velem szembeülő is egyre furcsább pillantásokkal méregetett kimentem a folyosóra friss levegőt szívni és egy kicsit lehiggadni. Talán öt perc sem telt el és nyílt az ajtó és ő is kijött majd megindult a WC felé. Amikor velem egyvonalba ért zökkent egyet a vonat és ö rámdőlt. Egy pillanatra összeért testünk és én az ajkaimon érezhettem forró leheletét. - Bocsi - mondta és tovább ment. Nem tudtam, mit tegyek? A vágy, azonban olyan erővel tört rám, hogy nem bírtam és utánaindultam. A budi ajtaja nem volt bezárva, résnyire nyitottam, amikor meghallottam a hangját.
- Gyere be - mondta - Akarsz valamit?
- Téged - válaszoltam halkan, és teljesen elvékonyodott a hangom.
Megremegtem, amikor, magához húzott és megcsókolt, ahogy ajkaink összeértek és nyelve vad táncba kezdett a számba teljesen elengedtem magam. A hosszú évekig tartó félelem, szégyenérzetet elsöpörte a vágy. Átöltem, és simogatni kezdtem a hátát, combjait, fenekét. A csókolózást egy pillanatig sem szakítottuk félbe, kezeink közben a másik testén kalandoztak. Simogattuk egymást, ami egyre intenzívebbé kezdett válni.
Lassan kezdte kigombolni az ingemet, nem tudtam türt?ztetni magam, ott csókoltam, ahol csak értem. Testének illata még jobban fokozta vágyamat. Letérdelt elém, lehúzta a nadrágomat, és simogatni kezdte a farkamat. Nyalogatni kezdte makkom peremét, szinte hullámzott a testem. Majd tövig a szájába vette szerszámomat. Nyelvének minden egyes mozdulatát éreztem, b? nyála végigcsorgott combomon. Nem bírtam sokáig, elélveztem, hosszan nyelte a spermámat majd hirtelen felállt és megcsókolt, a forró fehér nedű teljesen elárasztotta számat.
- Szeretnélek megbaszni - suttogta a fülembe.
- Még soha nem...
- Tudom - szakított félbe - én nemsokára megérkezem, szállj le velem a vonatról.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 11. 27. csütörtök 06:03
Nem lett rossz.
#3 kelyhecske 2010. 05. 15. szombat 21:14
ez story meérdemelt volna egy bővebb kifejtést, természetesen tetszett így is
#2 ff12 2010. 01. 27. szerda 18:30
Bárcsak velem történne ilyen
#1 Törté-Net 2008. 07. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?