A+ A-

Nyári iskola

Imádtam a földrajz órákat középiskolában. Készültem is rájuk rendszeresen, pedig csak egy éves tárgy volt, de mégis szinte minden időmet neki szenteltem. Miért? Mert rajongtam a tanáromért. Magas, jóképű, a nők álma fazon. Mivel megtiszteltem a figyelmemmel az óráit - és persze őt magát is - megkedvelt. Rengeteget beszélgettünk, és mivel egy irányban laktunk elég gyakran jöttünk ill. mentünk haza suliból. A 20 perces út alatt mintha megszűnt volna a külvilág számomra. A zsúfolt járművek sem zavartak úgy, mint általában.
Mivel elég modern felfogású férfi, bármiről elbeszélgethettünk, és így szóba kerülhetett a sex is. Szóba is került. De mivel én kissé zavarban voltam, mivel nem szoktam ilyen témákról tanárokkal beszélgetni, nem hiszem, hogy túl elfogadott.
Mivel földrajz mellett történelmet is tanított, kihasználtam az alkalmat, és kértem, hogy segítsen nekem felkészülni az érettségire, jobban mondva kidolgozni a tételeket. Erre természetesen igennel felelt, aminek én igazán örültem, így legalább nyáron is találkozhattam vele.
Egy ilyen nyári napot kihasználva, tételkidolgozás címén elmentünk strandra, hogy így kellemesebb legyen a tanulás. Hát sikerült is.
Reggel 10-re beszéltük meg a találkozót a strand előtti buszmegállóban. Szokásaival ellentétben, most ott volt időben, sőt még előbb is, amit értékelni kell igazán.
A strand, ahova mentünk igazán kellemes hely. Igazi parkkal, lugassal, árnyékot nyújtva ezzel a naptól szenvedőknek, akik kivételesen, alig voltak. Sőt! Na mi is egy ilyet választottunk ki, mert nem túl kellemes írni, ha a fehér lapról visszaverődik a napfény. Épp a középkori városokról volt szó, amikor éreztem, hogy a hátamon, a fenekemen keresztül végigsiklik a keze. Éreztem, hogy közeledik hozzám. Nem tudtam, hogy most mit tegyek. Tetszik és vonzz, de mégiscsak a tanárom! De nem volt sok időm a gondolkodásra, mert a hátamra fordított, és megcsókolt, vadul, szenvedélyesen - sokat fantáziáltam már arról, hogy vajon hogyan csókol, hát most már tudom is- éreztem a kezét, ahogy simogat, ahogy húz közelebb magához.
Egyszerűen nem bírtam neki ellenállni, pedig akartam, de nem ment. A keze egyre lejjebb és lejjebb vándorolt. Gyengéden érintette kicsi gyöngyszemem, mire elöntött a vágy. Kezemet nem bírtam magam mellett tartani, elkezdtem simogatni a testét. Óvatosan harapdáltam ajkát, és cirógattam ott amerre a kezem vitt, ami megborzongtatta. Amint lejjebb kezdtem kalandozni simítva, már merem férfiasságát érzéki sóhaj hagyta el ajkait. Nem bírt már magával. Melltartóm pántját fogaival húzta le rólam, és visszafele csókolgatta nyakamat, majd fülcimpám, és ismét a számat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.06 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 26. szombat 08:52
Nagyonjó!
#4 sihupapa 2008. 09. 23. kedd 19:20
?
#3 Sasha 2008. 07. 9. szerda 08:47
Gyönyörűséges :-) Írj még, szépen írsz!
#2 Sasha 2008. 07. 9. szerda 08:46
Gyönyörűséges :-) Írj még, szépen írsz!
#1 Törté-Net 2008. 07. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?