A+ A-

Fotózás

Egy pénteki napon történt. Mikor a munkahelyemről hazaértem Attila már otthon volt. A nagyszobában ültek egyik munkatársával Zsolttal, és söröztek.
- Sziasztok - köszöntem nekik, Attilát megcsókoltam, Zsolt egy puszit kapott - A gyerekek még nem értek haza? kérdeztem Attilától.
- De, már el is mentek, egy iskolai buliba, tíz óráig engedtem el őket - felelte a férjem. - Iszol egy pohár sört
- Hát persze nagyon megszomjaztam - feleltem - Nekem is legyen jó, ne csak egyeseknek, akik míg más dolgozik csak sörözgetnek, és szexlapot nézegetnek.
A dohányzóasztalon ugyanis ott volt a PSC legújabb száma.
Attila hamiskásan elmosolyodott
- - Hát ha még meg is mutatom mi van benne! Megjelentek a fotóid! - mondta és kinyitotta a huszonegyedik oldalon
Valóban ott volt három képem.
- - Nézd csak meg te is Zsolt, milyen jól sikerültek - és barátja kezébe adta a nyitott újságot.
- Tényleg jók a képek, de nem hiszem el, hogy ez te vagy - csak szívattok engem, mindent én sem hiszek el. Ti nem vagytok ilyenek!
- Méghogy nem, még ilyenebbek is - felelte Attila, és kérdőn rám nézett.
Én ránéztem Zsoltra. Már a nőnapi buli óta ismerem, akkor találkoztunk először. Akkor sokat táncoltunk és mi tagadás megkívántam a magas fiút. Attila felé fordulta, bólintottam, majd felálltam a fotelből. Kigomboltam a blúzomat, lecsúsztattam magamról, majd a szoknyából léptem ki. A melltartómat és a bugyimat is levettem, és odaálltam Zsolt elé. Jobb lábamat feltettem a fotel karfájára, kezemet csípőmre tettem, kicsit homorítottam, úgy hogy teste közvetlen Zsolt szeme előtt volt.
- Na, te kis hitetlen, most hasonlíts, hiszel már?
- Csodálatos vagy! A valóságban sokkal szebb, mint a képen! Legszívesebben megpuszilnám a puncidat! - suttogta Zsolt.
- Hát csókold meg, megérdemli - mondta Attila.
Zsolt megfogta a fenekem, magához húzott, és belecsókolt a puncimba, majd a nyelvét dugta a hüvelyembe. Felsóhajtottam és simogatni kezdtem a tarkóját.
- Menjünk be a hálószobába! Ott sokkal kényelmesebb! - javasolta Attila.
Megfogtam Zsolt kezét, magam után húzva bevittem a hálóba. Odaállítottam a vetetlen franciaágyunk mellé és átöleltem a fiú nyakát. Lábujjhegyre álltam és számat csókra kínáltam.
Zsolt a számra tapadt, nyelvét átdugta és nyelveink ismerkedésbe kezdtek. Egyik kezével magához húzott, másikat közénk csúsztatva a mellemet simogatta. Egy kicsit eltoltam magamtól, kigomboltam az ingét. Ö ledobta magáról, miközben és már a nadrágját gomboltam, lehúztam sliccének a zipzárját és az alsónadrágjával együtt letoltam róla. Újra egymáshoz simultunk. Éreztem testemen forró bőrét. Lehelete szinte égette a nyakamat. Zsolt gyengéden megemelt és az ágyra fektetett. Mellémfeküdt és újra a számra tapadt. Közben Attila is levetkőzött és ő is odabújt hozzám. Egyik kezével simogatta a bal mellem, a jobbat pedig elkezdte szopni.
Zsolt apró csókokkal borította be a testemet. Végignyalta a combom belső oldalát, hogy végül a puncimhoz érve szopni kezdje a csiklómat. Úját gyengéden benyomta a puncimba és annak belső falát masszírozta. Puncim már teljesen nedves volt. Többre vágytam, eltoltam magamtól a fiúkat, Zsoltot a hátára fektetem, szája fölé térdelem, nyalásra kínálva a puncimat. Előrehajoltam megfogtam a már majdnem teljesen kemény faszt. Végignyaltam az oldalát, számba vette és beszippantottam az egyik herét. Zsolt felnyögött az élvezettől. Bekaptam a makkját és ütemesen elkezdtem szopni. Izgatásom eredménnyel járt. Zsolt fasza kőkeményen akcióra készen állt. Ezt már én is ki akartam használni, felegyenesedtem.
- Hozz be egy kottont a táskámból! - kértem Attilát, aki törökülésben ült az ágyon faszát lassan verve nézett minket.
Attila kiment az előszobába behozta a táskámat, kinyitotta és az oldalzsebből kivette a dobozt és odaadta nekem. Kinyitottam és kivettem egy tasakot. A fogammal téptem fel, kivettem a gumit. Újra előrehajoltam és a számmal is segítve felhúztam Zsolti faszára a gumit. Zsolti teste felett a térdeimen csúszva a meredező faszig mentem. Megfogtam a tövinél, a puncim bejáratához igazítottam és beleültem. Lassan elkezdtem a faszon mozogni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2018. 01. 6. szombat 06:36
Sima pornó leírás, rossz helyesírással.
#10 papi 2014. 04. 16. szerda 05:20
Nem rossz
#9 A57L 2013. 11. 12. kedd 05:51
Nagyon jó.
#8 sikamika 2013. 04. 2. kedd 19:27
szuper nagyon tetszett!!
#7 genius33 2013. 01. 14. hétfő 10:54
Király smile
#6 gyuri0926 2008. 07. 9. szerda 22:53
Andreas megigérem Neked , Veled nem fogjuk tenni , ahogyan nem mosunk lábat zokniban és nem félünk a lábgombától.(az AIDS -t a papok és gumi gyárosok találták ki , hisz , ha igaz , akkor szunyogok miért nem terjesztik ????? )
#5 Andreas 2008. 07. 9. szerda 20:38
Kedves Gyuri! Ha ti mindenkivel gumi nélkül csináljátok, akkor mindenki jól teszi, ha ragaszkodik veletek szemban a gumihoz. Ugyanis előbb-utóbb AIDS hordozók és terjesztők lesztek...
#4 gyuri0926 2008. 07. 4. péntek 07:33
Csak azért kérdeztem , mert én és a hölgy sexpartneereim is mindenkivel gumi nélkül csináljuk.
#3 attika 2008. 07. 3. csütörtök 16:53
Persze, hogy nem volt. A feleségem Éva nagyon bepörgött és nem időzött ilyen dolgokkal.
#2 gyuri0926 2008. 07. 3. csütörtök 10:22
Kedves mi a fenének kellett elöször a gumi ? Másodszor már nem volt !
#1 Törté-Net 2008. 07. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?