A+ A-

Egy nem szokásos szilveszter

2005 decemberében, egy borús napon csörgött a telefonom. Rossz kedvem volt, eszem ágában sem volt felvenni, aztán rápillantottam, és megláttam, hogy ki hív... Ő volt az. Márk. Már hónapok óta ismertük egymást, még a gólyabálon találkoztunk. Már akkor szimpatikusak voltunk egymásnak, így ismerkedni kezdtünk. Magas, barna hajú, zöld szemű, izmos srác volt (de nem az a nagyon kigyúrt, csak éppen megfelelően domborodtak az izmai), pont az ideálom. Minden egyes találkozásunkkor az járta a fejemben, hogy megcsókolom. De nem tehettem, hiszen nagyon jól tudtam, hogy barátnője van. Ő 21 volt, én 17. A karácsonyi szünetben sajnos nem láthattuk egymást, így elmaradtak a megszokott, napi találkozások, amelyek egyre közelebb hoztak minket egymáshoz.
Már november végén éreztem, hogy ő nekem már nem csak barát, de nem mertem megmondani neki...Ahogy ránéztem a kijelzőre, hevesen kezdett dobogni a szívem. Felvettem. Vidáman köszönt, aztán megkérdezte, hogy lenne e kedvem vele és a társaságával szilveszterezni. Azonnal igent mondtam. Megbeszéltük, hogy náluk találkozunk 31.én délelőtt, és onnan autóval visznek át minket a városunktól 20km-re levő hétvégi házba, ahol a buli lesz. Amint letettem a telefont, gondolkozni kezdtem. Hamar kitaláltam mit is fogok felhúzni, hogy hogyan fogom kisminkelni magam. Tudtam, hogy ez csak egy baráti meghívás, de valahol reménykedtem, hogy a parti talán összehoz minket.
Hamar eltelt az idő. Szilveszter délelőtt átmentem hozzá, a legszexisebb tangám húztam fel, (fekete spagettipántos csípőtanga) és egy félcombig érő feszes, fekete ruhát. Nagyon jól állt nekem, mert szép alakom van. Nincsenek 90-es melleim, de a karcsú derekamhoz képest nagyon formásak. A hajam egy copfba volt összekötve, és egy fonott tincs lógott az arcomba. Márk is csinosnak talált. Bementünk hozzájuk, de legnagyobb megdöbbenésemre, ott volt a barátnője is. A lány, magas, modellalkatú, szőke hajú volt, és feszes piros felsőt, valamint farmert viselt. Márk nem szerette, csak azért volt vele, mert félt attól, hogy a szakítás miatt a lány valami butaságot csinál. Anitával (így hívták) egymásra néztünk, végigmértük egymást, aztán mindketten Márk felé fordultunk, mintegy kérdőre vonva. Ő mosolygott egyet kínjában aztán közölte, hogy Anita nem jön, mert nincs kedve a barátai tarsaságához, úgyhogy nélküle fogunk bulizni. Nem értettem a helyzetet, hiszen Anita bombázó volt, és Márk mégis engem hívott el.
Megebédeltünk, aztán kocsival átvittek minket a buli helyszínére. Még csak 2 óra volt, úgyhogy beültünk beszélgetni a kandalló mellé. Jól szórakoztunk, úgyhogy gyorsan telt az idő. Megjöttek a többiek, ettünk-ittunk, táncoltunk, de Márk felém se nézett. Féltékennyé akartam tenni, így egy másik sráccal kezdtem flörtölni. Megtette a hatását a kacsingatásom. Márk odalépett hozzám és táncolni hívott. Majdnem 2órán keresztül táncoltunk összesimulva, aztán eljött az éjfél. Reménykedtem, hogy megcsókol, de az újévi köszöntések közepette nem történt semmi. Csalódottságomban úgy döntöttem, elmegyek aludni. Bementem az egyik szobába, és lefeküdtem a nekem kijelölt ágyra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.07 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 11. 2. vasárnap 13:35
Képzelgés.
#3 Pavlov 2008. 06. 27. péntek 23:15
Miért nem az a címe, hogy Egy szokatlan szilveszter?
#2 csörgöscsoki 2008. 06. 26. csütörtök 05:05
Ez tényleg nem állt. szex is szokott lenni :D
#1 Törté-Net 2008. 06. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?