19 múltam

Szavazás átlaga: 7.76 pont (177 szavazat)
Megjelenés: 2008. május 27.
Hossz: 14 396 karakter
Elolvasva: 31 553 alkalommal
19 múltam, mikor nyáron önkéntesként egy 2 hetes, mozgássérült fiataloknak szervezett táborba jelentkeztem segítőnek. Egy 17 éves izomsorvadásos sráccal kerültem egy szobába, neki kellett segítenem. Krisztián kerekesszékes volt, de viszonylag jó állapotban, a betegség még nem hatalmasodott el a testén. A találkozás és a bemutatkozás feszült percei után mindketten hamar feloldódtunk, másnap minden fenntartásom eltűnt vele és általában a sérültekkel szemben. Ezt nem utolsó sorban Krisz határtalan vidám természetének és nyitottságának köszönhettem, akinek hangulatára egyáltalán nem nyomta rá bélyegét az állapota. Jó haverok lettünk, néhány másik srác társaságában minden este együtt mentünk a közeli szórakozóhelyre bulizni. Mikor néhányan, akik régebbről ismerték őt, látták, hogy egyre többet vagyunk együtt, poénkodva kérdezték tőlem, tudom – e, hogy Krisz a fiúkat szereti.
Először nagyon meglepődtem, de hamar elhessegettem magamtól a gondolatot. Nem tudtam elképzelni, hogy neki, aki ilyen korlátozottsággal él, lennének szexuális igényei. Meleg fantáziáim meg amúgy sem voltak eddig. Mégis, aznap este, amikor a fürdésben segítettem neki, kíváncsian vettem szemügyre a testét. Szép, kicsit lányos arca volt, barna szemekkel és félhosszú barna hajjal és vastag ajkakkal. Most állapítottam csak meg, ha lány lenne, biztosan tetszene, talán már rá is hajtottam volna. A teste természetesen nem lehetett izmos a betegsége miatt, de egyáltalán nem volt olyan rossz látvány, mint amilyenre még akkor gondoltam, mikor nem ismertem. A szemem végül a hímvesszőjére tévedt, ami igazán méretes volt és elég vastag is. Észre sem vettem, hogy a szemem hosszú másodpercekre rátapadt Krisz nemi szervére, csak mikor az apró rezdülésekkel éledezni kezdett. Villámgyorsan elkaptam a szememet, és tekintetünk találkozott. Krisz gyengéden mosolygott.
– Most már bevihetnél, mielőtt megfagyok! – mondta nevetve
– Persze, bocs. – nyögtem zavartan. Majd óvatosan ölbe vettem, és bevittem a szobába, az ágyra. Úgy éreztem, sokkal gyengédebben kulcsolja át a nyakamat, mint eddig, és én is figyelmesebben tartottam őt. Pénisze már egyre látványosabban merevedett, de erre már nem tudtam figyelni, hiszen megdöbbenve éreztem, hogy az én alsónadrágom is elkezdett feszülni. Kellemes borzongás futott végig a hátamon, mikor meztelen testét a kezemben éreztem. Rettentően zavarba jöttem, nem tudtam mit tegyek, mit gondoljak. Láttam, mennyire zavarban van a merevedése miatt, de amikor letettem az ágyra, észrevette, hogy az én alsóm is igen csak megduzzadt, s ekkor láthatóan megnyugodott.
Mindketten lefeküdtünk, számomra egy pillanatig nem volt kérdés, hogy önkielégítéssel fejezem be a napot. A megszokott képeket próbáltam felidézni, de minduntalan Krisz villant az agyamba. Az arca, ajkai és a merevedő hímtagja. Hirtelen halk sóhajtásokra lettem figyelmes az ágya felől. Oda néztem, és egyértelmű volt, ő is maszturbál. Végig figyeltem őt, és rövidesen hatalmasat élveztem. Nem sokkal utána jóleső érzéssel hallottam, hogy ő is elélvezett.
Az este történtek ellenére másnap eszembe sem jutott, hogy történhet köztünk valami. Szerencsére egyikünkben sem maradt zavar vagy feszültség, így minden probléma nélkül folytatódott a haverságból már barátsággá alakuló viszonyunk.
Két nap múlva elérkezett a tábor utolsó estéje. Nagyon jó volt a buli, és természetesen fogyott a
p
alf
ia
is rendesen. Persze mi csak módjával ihattunk, ő az állapota miatt nem akart szétcsúszni, nekem pedig segíteni kellett, így én sem csúszhattam szét.
11 tájban szólt, hogy szeretne hazamenni. Kicsit csodálkoztam, mert nagyon szerette a bulikat és jól is érezte magát, de miután hiába próbáltam maradásra bírni, elindultunk a házhoz. Nem tűnt rossz kedvűnek, sőt! Mégis valami feszültséget éreztem benne, amit nem tudtam hova tenni.
Berakott valami zenét a lejátszóba, és beszélgetni kezdtünk. Semmi komoly téma nem volt, inkább ökörködtünk. Nem tudom, hogyan, egyszer csak a kerekesszéke karfáján ülve találtam magam. Poénkodtunk tovább, amikor kicsit meginogtam – talán az ital ártott meg kissé. Hogy le ne essek, nagy nevetések közepette egyik karomat a nyaka köré fontam. Hirtelen vége lett a zenének. Fel akartam kelni, hogy másikat tegyek be, de ő megfogta a kezemet, nem engedett. Ránéztem, gyengéd mosoly lebegett az arcán. Keze elengedte a kezemet, a tarkómra tette és alig érezhetően maga felé kezdte húzni a fejemet. Gyengesége miatt bármikor kibontakozhattam volna öleléséből, de ez akkor eszembe sem jutott. Lassan közelítettem felé, szinte mást nem is láttam már, mint az izgató, duzzadt ajkait.
Szánk lassan összeért. Eleinte zárt ajkaink gyömöszölték a másikét, majd Krisz nyelve határozottan de gyengéden igyekezett számba hatolni. Ellenállásom hamar megtört és nyelvünk hatalmas kergetőzésbe kezdett, hol az én számban, hol az övébe szökve át. A kezdetben az izgalomtól száraz, szinte cserepes ajkaink idővel megteltek nedvességgel, csókjai is egyre nedvesebbek lettek. Gyengéden, lágyan csókolt, én viszont egyre inkább beindultam. Szerencsére egy pillanatra sem felejtettem el, hogy vigyáznom kell rá, hisz minden erősebb mozdulat fájhat neki. Mégis gyengéden harapdáltam ajkait, nyelvét, ő pedig sóhajtásaival azt jelezte, élvezi csókjaimat – ahogy én az övéit, és egyáltalán nem fáj neki hevességem. Nyálunk izgatóan cserélődött szánkban. Kezeink közben elkezdtek a másik testén kalandozni. Míg én csak a hosszú selymes haját, és nyakát mertem simogatni, ő sokkal merészebben egyenesen a nadrágom egyre nagyobb domborulatára tette a kezét, és férfiasságomat kezdte gyengéden izgatni. Egy idő után már nem bírtam, fel kellett állnom, annyira feszült a nadrágom, a farkam szinte fel akart robbanni. Felálltam, és elkezdtem lehúzni a nadrágom cipzárját.
– Hadd csináljam én! – kérte
Megfogta a szétnyitott nadrágfelső két végét, és megpróbálta lehúzni azt. Nehezen ment neki, így kezeimet a kezeire téve együtt vettük le azt. A nadrág után az alsómból léptem ki. Ott álltam előtte meztelen alsótesttel. Péniszem már félig keményen meredezett felfelé, de újabb és újabb rezdülésekkel jelezte, hogy még nem érte el teljes nagyságát. Ösztönösen tudtam, mit tegyek és szorosan a kocsija elé léptem. Láttam az arcán, nem tud betelni a látvánnyal, ami nagyon jó érzéssel töltött el. Óvatosan hajolt rá, és résnyire nyitott ajkai közt kinyújtott nyelvével elkezdte a hegyét nyalogatni. Farkam már tűzvörös volt és óriási erővel lüktetett. Gyengéden nyalta körbe, mint ha fagyit nyalna, majd a makktól lassan elindult lefelé a hímvesszőmön. Hátsó részét nyalta hosszan, kéjes lassúsággal, mikor az első sóhaj elhagyta ajkamat. Egyik keze szintén a farkamat fogta át, a másikkal már magát izgatta. Eközben én vállait tartottam, hogy el ne veszítse egyensúlyát. Nyelvével egészen a péniszem tövéig kalandozott, majd a zacskómat kezdte nyalogatni, olyan gyengédséggel, amit addig soha nem éreztem. Ez alatt keze sem pihent, folyamatosan járt fel – le, érzékien húzogatva a bőrt rajta. Már teljes pompájában meredt előre, az erek kidagadtak és az első vágycseppek megjelentek a makkom hegyén. Ekkor, számomra váratlanul, nyelvét a szája váltotta fel. Puha ajkai betakarták a péniszem csúcsát, majd igyekezett minél többet magába fogadni belőle.
Egy pillanatra megmerevedtem, igyekeztem eltolni magamtól, de nem is tudom miért, hisz pár másodperc alatt teljesen feladtam ellenállásomat, és átadtam magam az addig teljesen ismeretlen érzésnek. Eddig szinte mozdulatlanul álltam, és hagytam, azt tegyen amit akar. Most viszont éreztem, segítenem kell, hogy mind beljebb kerüljek. Két kezemmel finoman átkulcsoltam a tarkóját és lassú mozdulatokkal igyekeztem minél beljebb dugni farkamat a szájában. Szívesen fogadta a segítséget és mohó igyekezettel hálálta meg. Fantasztikus érzés volt forró hímvesszőmet a puha nedves szájában érezni, amely hol gyengéden, hol erősebben körbefogva izgatott egyre jobban. Egyre szaporábban vettem a levegőt, ajkamat egyre hangosabb nyögések hagyták el. Így izgatott pár percig, miközben nyelve is körbe – körbe nyalta hímtagomat, amikor remegés futott végig az egész testemen, majd még egy. Alig maradt időm, hogy kivegyem szájából a szerszámomat, és hatalmas lövelléssel elélveztem. Spermám a nyakát, arcát eléggé beterítette, amin, miután mindkettőnk izgalma csökkent kicsit, nagyon jókat nevettünk. De tudtam, ő még nem jutott el a csúcsra, és már én sem akartam itt megállni. Kiemeltem a kocsiból és az ágyra fektettem. Felé hajoltam, és elkezdtem az arcáról lecsókolni a rákerült spermát. Gyengéden leheltem apró csókokat az arcára, egészen addig míg ismét a szájához nem értem. Ekkor már én csókoltam szájon, azonnal beengedte nyelvemet és újra vad hancúrozásba kezdtünk. Nyálunk keveredett a sós spermával, amit előzőleg nyalogattam le az arcáról. Lassan egyre lejjebb igyekeztem a testén.
Végignyaltam a nyakát, közben a pólójától igyekeztem megszabadítani. Gyengéden belecsókoltam a vállgödrébe, amit halk nyögéssel köszönt meg. Mikor a mellbimbóihoz értem, azok már ráncossá váltak az izgalomtól. Egyiket a másik után kezdtem el körbe – körbe nyalogatni, majd számba véve szopogattam őket. Kezeim már a feneke alatt voltak, szájammal a hasán kalandoztam. Éreztem, hogy egyre jobban megfeszül a teste, amikor pedig a köldökét kezdtem el puszilgatni, halk zihálásba kezdett. Miközben a nadrágjától megszabadítottam, lassan haladtam egyre lejjebb, hol a nyelvemmel nyalva, hol gyengéden szinte lehelve pusziltam – csókoltam az ágyékát, fejemet belefúrva a fanszőrzetébe. Ujjheggyel alig érintve végigsimítottam péniszét, ami már teljes nagyságában mereven állt a hasához simulva. Kezemet gyengéden rákulcsoltam, és masszírozni kezdtem. Hol erősebb, hol gyengédebb nyomással izgattam, miközben nyelvemmel kalandoztam be teljes hosszában. Lassan nyalogattam a zacskójától indulva felfelé a makkig. Zihálása egyre hangosabbá vált, amennyire tudott, megfeszült az egész teste. Kezem marokra fogta hímvesszőjét a tövénél, és lassan egyre közelebb hajoltam hozzá. Már csak a vörösen duzzadó péniszét láttam magam előtt, amelynek hegyén nedvesség csillogott. Óvatosan érintettem meg a nyelvemmel, körbenyalva a makkját, amit egy mély hörgéssel nyugtázott.
Majd lassan de határozottan a számba vettem egész péniszét. Bár nem volt az, mégis hatalmasnak éreztem, ahogy teljesen betöltötte a számat. Először nem mozdultam, csak élveztem, hogy ez a forró, száraz test a számban van és immár az enyém. Kiélveztem a pillanatot majd lassan elkezdtem mozogni rajta. A tövét markolva szám fel – le járt leggyengébb testrészén, szám szorításával fokozva Krisz izgalmát. Egyre gyorsabban kapkodta a levegőt, majd éreztem ahogy megremeg, és egy hangos kiáltást hallatva elélvezett. Én nem akartam félre fordulni, végig a számban tartottam nemi szervét, így a teljes anyag a számba került, s amit nem tudtam lenyelni a szám szélén folyt lassan lefelé. Miután pénisze ellankadt, újra arca fölé hajoltam. Rövid pihegés után szájon csókolt és lassú élvezettel nyalta le szám széléről az ott folydogáló spermacsíkot. Újra heves csókolózásba kezdtünk, szánk nedves és ragacsos volt a nyáltól és a spermától. Közben a hátamra fordulva magamra húztam Kriszt, így most ő volt felül. Fantasztikus borzongató érzés volt magamon érezni meztelen testét, ahogy mellbimbóink összeértek, s ahogy merev pénisze a csípőmnek nyomódott. Eddig nem érzett kéjjel töltött el libabőrös bőrömön érezni az ő testét.
Kezeim a fenekét markolták, egyre jobban felizgultunk mindketten, ahogy a lyuka köül simogattam 1 – 2 ujjal. Miközben szánk egymásra tapadt, s nyelveink kergetőztek benne, keze felfedező útra indult a testemen. Gyengén, alig érezhetően, szinte ujjbeggyel simogatta végig egész testemet. Fantasztikus érzés volt, ahogy a mellbimbómon körözött gyengéden. Már lankadó férfiasságom ismét duzzadni kezdett. Ő viszont nem állt meg, kezeivel egyre lejjebb kalandozott. Ahogy közeledett a célhoz, úgy merevedtem ismét kőkeményre. Mikor a köldököm alá ért, már hörögtem az újra feltámadó kéjtől. Cirógatásába az egész testem beleborzongott. Végül kezét a péniszemre kulcsolta, és gyengéden masszírozni kezdte: Masszírozás és gyengéd simogatás felváltva követték egymást, majd a bőrt húzogatta rajta lassan, iszonyat izgatóan. Kezei már fáradtak, így én is besegítettem kicsit neki. Közben másik kezemmel az ő férfiasságát vettem kezelésbe, ahogy ő az enyémet. Lágyan marokra fogtam, és izgatni kezdtem előbb gyengéden, majd egyre határozottabban. Így izgattuk egymást újra, egyre hangosabb nyögések közepette, míg ismét, szinte egyszerre le nem öntötte testünket a kéj. Szinte egyszerre élveztünk el újra, megint spermával terítve be egymás kezét.
Krisz ezután pihegve borult a mellemre. Teljesen kimerítette a sok mozgás, és az izgalmak. Kezét az ajkaimhoz emeltem, és gyengéden lenyalogattam róla a spermát, amit ő egy hálás mosollyal nyugtázott. Majd ő is így tett, egyenként véve szájába az ujjaimat, gyengéden szopogatva őket tisztára. Mikor végzett, újra mellemre tette a fejét, és pillanatokon belül elaludt. Átkaroltam a vállát, és egy darabig csak a plafont bámultam, de végül győzött a kimerültség, és én is álomba merültem.
Krisszel nem találkoztam többet. Közös ismerőseink mesélték két év múlva, hogy állapota hirtelen rosszabbodott, és meghalt. Fiúval se voltam azóta sem, most menyasszonyom van, de semmit nem bánok az aznap este történtekből.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.76 pont (177 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. október 13. 08:43
#31
Nem az én világom. Amúgy az írás nem rossz.
1
Aki1973
2018. február 21. 12:00
#30
Profikat megszégyenítő megfogalmazás. Nagyon jól felépítetted. A hatás is meg van. Nagyon jó!
1
i
ivol
2018. január 24. 01:17
#29
nem lehetett elolvasni merevedés nélkül. Jó volt.
1
t
t.555
2018. január 5. 10:06
#28
Egész jóra sikerült!
1
a
A57L
2014. április 28. 05:43
#27
Nem rossz.
1
p
papi
2013. október 20. 10:13
#26
Egész jó
1
m
meleg25
2012. október 8. 18:49
#25
meleg25@citromail.hu
1
m
meleg25
2012. október 8. 18:44
#24
papi2007, valahogy vedd fel velem a kapcsólatot, akarlak!!!
1
v-ir-a
2012. szeptember 9. 00:36
#23
nagyon tetszett az írás, szépen írsz...
a vége szomorú, de a benned rejlő vágyakkal vajon hogy állsz?
8 pont
1
D
DragonNidud
2012. szeptember 8. 16:27
#22
nem volt rossz 😉
1
n
netman87
2012. augusztus 16. 16:10
#21
Aranyos kis történet, és izgató.
1
papi2007
2012. augusztus 4. 17:26
#20
izgató volt, már én is gondoltam rá hogy kiellene próbálni
1
elike21
2009. október 18. 17:52
#19
N
agyon jó a történet
1
csaby
2009. április 5. 20:23
#18
Szia!
Írj az imailomra csaby22@gmail.com
1
jopasi
2009. április 4. 12:21
#17
ha akarod akkor én memutatok minden és belevezetlek a szexbe. Milio csok :):):):):)
1
jopasi
2009. április 4. 12:17
#16
szia csaby, én szivessen összejönék veled és szorossab kapci is lehetne ha szeretnéd! írj
1
molnár józsef
2009. február 25. 23:32
#15
nagyon meghato tőrténet szerintem nyugodtan keress egy másik fiut ilyen kalandra hisz ez nem szégyen
1
csaby
2009. február 17. 19:40
#14
igen megkaptam! arra az imail címre írj amiről küldtem neked a levelem.
1
zoli
2009. február 17. 18:20
#13
szia csaby! megkaptad a mailt?
1
csaby
2009. február 17. 17:04
#12
zoli ha írsz az imail címemre akkor ide is irj hogy tudjam!
1