A+ A-

Új főnök

Leülök egy csendes helyre és elmerengek.
Legutóbb, amikor arrafelé jártam, találkoztam egy érdekes férfival. Magas, vékony, impulzív figura, mintha mindig egyszerre az összes érzékszervével figyelte volna a környezetét. Én éppen egy luxusszállodában "dolgoztam", szobalánynak kellett magam kiadni, ez volt a megbízásom. Nem volt semmi extra dolog benne, csak egy kicsit nyitott szemmel járni, az eddigi munkáimhoz képest nyaralásnak számított.
Takarítás ürügyén bejártam minden szobát, mialatt a kedves vendégek a tengerparton terpeszkedtek, vagy a folklór - műsort nézték. Vártunk _valakit_ akit el kellene kapni, de nem tudtuk, hogy kit. Apró jelekből nekem kellett rájönni, hogy ki a mi emberünk, a meló többi része a fiúké.
Persze a hely hangulata alól nem tudtam magam kivonni, szívesebben jöttem volna én is ide, mint igazi pihenni vágyó vendég. Ezért, amikor csak tehettem, kihasználtam egy kis fürdésre, napozásra az időt. A parton szúrt szemet a férfi, nem illett a többiek közé. Vibrált. Mintha egy fürge gyíkot láttam volna, éppen csak a nyelvét nem nyújtogatta. Talán kolléga? A konkurrencia embere? Elhatároztam, hogy jobban megnézem magamnak. Persze, nem kizárólag szakmai oka volt az elhatározásomnak, mint nőt, mágnesként vonzott a pasas. Most éppen a vízből jön kifelé, a vízcseppek peregnek a testén lefelé. Nem feltűnően izmos, de valami azt súgja, nem lenne jó vele olyan helyzetben találkozni, ahol ellenfelekként néznénk szembe egymással. Elsétál mellettem, zuhanyozni indul. A szemem sarkából feltűnés nélkül követem minden mozdulatát. Most a hotel felé megy, felállok én is, nyújtózom, - kicsit elpilledtem a napon - majd utánamegyek. A portánál "véletlenül" éppen akkor érek mellé, amikor a recepciós a kulcsáért nyúl. 725. Aha.
Este a bárban ott van mindenki, aki csak mozogni bír. Én a hallban téblábolok, aztán meglátom őt, egy kotél van a kezében, akkor tiszta a levegő, megyek körülnézni. Elszaladok a személyzeti szobában felejtett kulcsért, majd felmegyek a legfelső emeletre, megkeresem a szobáját. Biztoság kedvéért, bekopogok, "Takarítás!" szólok az ajtó előtt, nem válaszol senki, nem is vártam, így hát benyitok. Felgyújtom a lámpát, beljebb lépek. A szobában egy frissen fürdött férfi kellemes illatai érződnek. Nyilván közvetlenül azelőtt zuhanyozott, mielőtt lement a bárba, különben nem lenne olyan intenzív. Amint a szobába lépek, rá kell jönnöm, hogy tévedtem. A vállam köré izmos kar tekeredik, és mintha pisztoly csöve nyomódna az oldalamhoz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2018. 04. 25. szerda 04:25
Ha ez jó,akkor mi a rossz.
#3 zsuzsika 2014. 12. 31. szerda 07:59
Jó.
#2 xxe 2002. 09. 12. csütörtök 15:52
fordulatos és kellemes sztory.. 8p
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?