Rabságban 1. rész

Szavazás átlaga: 6.07 pont (27 szavazat)
Megjelenés: 2008. május 6.
Hossz: 28 165 karakter
Elolvasva: 3 397 alkalommal
Fantázia egy rosszkedvü asszonyhiányos időszakból,
Gyengébb idegzetüek inkább a Népszava és M.Nemzet cikkeit tanulmányozzák tükrözve egyazon témáról vagy Ómolnár Milklós oknyomozó riportjait: Hogyan vesztette el Bea asszony a szüzességét, ill Anikó 120 C kosárméret felett kezdődik az élet.
Ajánlatos megbeszélni háziorvosával ha már nem kell vizitdíjjat fizetni és kérje ki gyógyszerésze véleményétl egy benzinkút shop-jábam.
Illuzio - mint egy élhetőbb ország...
Már napok óta figyeltük a haverokkal, ahogy keresztüllibeg a téren. A nagy hársfa alatt üldögéltünk és füttyögtünk neki. Mindig pólóban volt és szerette a miniszoknyát. Mi is szerettük, ahogyan öltözködött, főleg akkor, amikor hidegebb reggeleken csúcsosodó kis mellbimbói majdnem átszúrtak az anyagot. Karlos dobta be, hogy haza kellene vinni és eljátszadozni vele. Élénken helyeseltünk és tervezgettük, hogy mi mindent csinálunk vele. Egészen más szemmel nézegettük; a rákövetkező napokban. El is osztottuk, hogy milyen sorrendben fektetjük Róbert ragaszkodott hozzá, hogy ő legyen az első, mert övé volt a kocsi, amivel el akartuk hurcolni. Egyetlen egy dologban nem tudtunk megállapodni: mi legyen a kicsikével, ha már ráuntunk. Karlos azt javasolta, hogy rabszolgáztassuk. Értetlenül néztünk rá, végül megmagyarázta.
Csinálunk neki egy ketrecet, abban tarthatnánk – mondta széles vigyorral. – mosna ránk, főzne meg ilyesmik.
Karlos is jónak találta a ketrec ötletet és kiegészítette azzal, hogy el is adhatnánk pasiknak.
Csinálnánk róla fotókat meg egy videó-felvételt. Be tudnánk mutatni, hogy mi mindent tud – egészítette ki Karlos ötletét –, és lenne, mondjuk ötezer forint egy ára. Dőlne a pénz.

Ezen aztán jócskán elvitatkozgattunk, de dűlőre nem jutottunk az ügyben. A tervezgetésből aztán cselekvés lett az egyik reggelre. A sarokra álltunk be, amerre inni szokott. Róbert a volánnál , Karlos mellette, én meg Pietroval a kocsi mellett ácsorogtam. Figyeltük, ahogy átvág a téren és közeledik. Elég csípős reggel volt, messziről is jól lehetett látni a hegyesedő pólóját. Úgy tettünk, mintha nem is rá figyelnénk. Abban a pillanatban, amikor mellénk ért Pietro megragadta a karját és berántotta a hátsó ülésre. Még löktem rajta egyet, és már be is tapasztottuk a száját egy előkészített ragasztószalag darabbal. annyira meglepődött, hogy szinte bénultan tűrte, amíg szigetelőszalaggal átkötjük hátrafeszített kezét. Lenyomtuk magunk elé a kocsi fenekére és megfenyegettük, hogy vágjuk a torkát, ha ugrálni mer. Róbert normál tempóban vezetett, nehogy valami kószáló rendőrkocsi felfigyeljen ránk, így majdnem háromnegyed órába telt, amíg megérkeztünk a hétvégi házukba.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 13 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.07 pont (27 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. október 9. 08:28
#5
Kicsit zavaros, de nem rossz. Sajnos folytatás nélkül.
1
v
vasas62
2023. június 1. 07:07
#4
Ide oda csapongó történet.
1
cscsu50
2019. május 7. 08:03
#3
kissé csapongó a történet
1
p
papi
2014. március 27. 08:54
#2
nem rossz
1
T
Törté-Net
2008. május 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1