A+ A-

Ha legyőz a vágy...

Gyerekkorom óta izgatott a pisi, sokszor elképzeltem, hogy a számba pisil egy lány. Bátorságom azonban nem volt, hogy bárkinek szóba hozzam ezt a vágyam, így maradt a fantázia.
Meg aztán néha, ha nagyon kívántam, a wc - ben az ujjamra pisiltem, és lenyaltam róla, hogy legalább az ízét érezzem.
Aztán egyszer diszkóban voltam egy haverommal, elég sokat ittunk, próbáltunk csajozni, és a szexről dumáltunk. Be is indultunk rendesen, de kapható nő nem volt a láthatáron.
Elkönyveltem, hogy megint magamban élvezek majd, gondoltam, kis előjáték nem árt.
Kimentem a wc - re, beálltam egy fülkébe, és behajtottam az ajtót. Elővettem a farkam, pisilni kezdtem, közben többször beletartottam az ujjam, és lenyaltam. A zajban azonban nem vettem észre, hogy az ajtó kinyílt mögöttem, a haverom meg bejött utánam, és végignézte az egészet. Mikor végeztem, és kijöttem a fülkéből, már a piszoárnál végezte a dolgát.
Visszamentünk a buliba, de láttam rajta, hogy valami zavarja. Én nem feszegettem, beszélgettünk tovább, végül nem bírta ki, és kibökte:
- Meglestelek a budin.
Erre én jöttem zavarba, csak hápogni tudtam. Ő gyorsan megnyugtatott, hogy nincs gond, csak kíváncsi, miért csináltam. Erre kicsit félénken azt válaszoltam, hogy szeretem a pisi ízét.
- Sokszor csinálod? - kérdezte. Ránéztem, mert azt hittem, szívatni akar, de láttam, hogy komolyan kérdezi, és mintha izgatta volna a dolog.
- Hát, néha megkívánom - feleltem.
- Másét is kóstoltad?
- Még nem, de egy szép punciról biztos lenyalnám! - mondtam óvatosan. Kicsit habozott, mintha erőt gyűjtött volna a következő kérdéséhez.
- Fiúét megkóstolnád?
- Figyelj, nem vagyok homi!
- Jól van nyugi! Az még nem ugyanaz. Csak arra gondolok, ha egy fiú pisilne az ujjadra...
Mellbevágott a kérdése, aztán átgondoltam, és végigfutott rajtam az izgalom. Más pisijét kóstolni...
- Mire célzol ezzel?
- Akarod az enyémet? Lepisilném az ujjad, és lenyalnád.
- Még sosem csináltam ilyet!
- De izgat,nem? Köztünk marad, ne félj!
Látszott, hogy nagyon be van indulva, és az igazat megvallva, nekem is kőkemény volt a farkam. Csak bólintani tudtam, mire felvillant a szeme, és sürgetni kezdett:
- Akkor menjünk haza!
- Most? - kéredeztem meglepve.
- Üres a lakás, holnap estig egyedül vagyok. Itt mégsem lehet! Kipróbáljuk, aztán visszajövünk még, ha van kedvünk!
Esélyem sem volt ellenkezni, kiittuk az italunkat, és elindultunk. Igazán az úton kezdtem ezsmélni, hogy most valami olyan fog következni, amiben még nem volt részem.
Útközben mégegyszer megbeszéltük, hogy ez még nem homo, csak egy izgató játék, ami a mi titkunk marad. Ki kell próbálni, és kész. Kihangsúlyoztam, hogy nem akarok hozzáérni a farkához, csak a pisijét kívánom. Belül azonban nem voltam benne olyan biztos...
Hazaértünk, megkérdezte, hogy csináljuk. Mondtam, menjünk a fürdőbe, pisiljen a kádba, én meg mellé állok. Bementünk, a kád elé állt, letolta a nadrágját, és az alsóját a térdére. Nem tévedtem, állt a farka, és nedves volt a vége. Nehezen indult meg a pisije, én izgatottan vártam, és mikor megjelent a sugár, alátartottam az ujjam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.54 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 11. 24. vasárnap 04:31
Elmegy.
#2 Gróf úr 2008. 04. 11. péntek 14:39
Nekem túl bizarr.
#1 Törté-Net 2008. 04. 6. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?