A+ A-

Kertvárosi történet 2. rész

Fanni éjjel azon kapta magát, hogy azt álmodja, ő ül az asztalon és Dezső az ő pinusát falja. Az ujjai hevesen jártak a csiklóján, masztizott. Pedig eddig erkölcstelen és illetlen dolognak tartotta, de most mégis masztizott. Muszáj volt kielégítenie magát.
Ezután minden délután és hétvégén Dezső ablakát figyelte a távcsövön keresztül. Másnap már ismét a szeretkezésében gyönyörködhetett, de most egy 25 - 27 éves, irtó vékony, kis mellű lánnyal volt. Fanni nem bírta tovább, használni kellett az ujjait és ettől a naptól kezdve mindennap megtette. Dezsőhöz 3 nő járt felváltva, legtöbbet a nagymellű 35 év körüli szőke. Fanni tanulásának rovására ment ez az új hobbi. Matekból 2 - esre állt a korábban színötös tanuló. Családjában senki se értette, hogy lehet ez, de senkinek se volt ideje segíteni neki. Apja sokat dolgozott, a testvéreinek más dolguk volt. Magántanáron gondolkoztak, amikor Dezső egy reggeli beszélgetésen felajánlotta Konrádnak, hogy szívesen segít. Fanni teljesen zavarba jött a hír hallatára, de végül belement.
Szombat reggel Fanni átment hozzá a megbeszélt időpontban a matekcuccaival. Nagyon feszült volt. Attól félt, hogy meglát rajta valamit. Elkezdtek gyakorolni. Dezső lelkesen magyarázott, de Fanni csak félve kérdezett. A férfinak elege lett abból, hogy a lány ilyen merev.
- Mi a baj, Fanni? Mért vagy ilyen merev? - kérdezte Dezső kedvesen. Fanni nem szólalt meg. - Tudod mit, mindjárt segítünk rajtad! - És elkezdte hátulról Fanni nyakát és vállát gyengéden maszírozni. Fanni hagyta, de nem sokat oldódtak a gátlásai, iszonyú görcsös volt.
- Itt alaposabb masszás kell! Hozok egy kitűnő nyugtató olajat, te addig tedd szabaddá a hátadat! Nyugi, nem foglak megenni.
Dezső átszaladt a fürdőszobába. Fanni nem tudta mitévő legyen, de végül mégis levette a pólóját és az ágyra feküdt. Hosszú barna haja volt és mélybarna szemei. Teste halványbarna, hamvas. Pici, de annál formásabb mellei voltak, amik pont tenyérbe illettek. A popsija a sok röpi edzéstől nagyon kidolgozott, izmos volt. Egy ezüst, angyalt formáló lánc volt a nyakában. Már elmúlt 18 éves, de olyan ártatlan volt. Pár évvel fiatalabbnak nézte mindenki. Csak a szemei árulták el érettségét.
És most ez a fiatal, hamvas női test ott feküdt egy valóságos lepedőakrobata férfi franciaágyán. De Dezsőnek abszolút nem volt semmilyen hátsószándéka. Ő az érett nőkre bukott. Alapvetően volt ilyen közvetlen. Csak újra akarta kamatoztatni masszőrtudását. Az egyetem alatt rengeteg emberből masszírozta ki a stresszt és a fáradtságot.
- Itt is van! - tért vissza a fürdőszobából.
Végignézett az ágyon fekvő női testen. Megcsodálta a meztelen hát kecses domborulatának szépségét. De szexuális vágyát ez nem kelltette fel. Dezső keresztbe tette lábait Fannin és ráült combjaira, de súlyának csak egy kis részét helyezte rá. Elé tárult a gyönyörű hát és a formás fenék látványa, ami még melegítőnadrágon keresztül is tökéletesnek nézett ki. Finoman kikapcsolta Fanni fehér melltartójának pántját és lehúzta azt a válláról is. Elővette az olajos üveget. Lassan a kezére engedett pár cseppet.
A sűrű, mandula illatú folyadék mézszerűen végigcsurgott Dezső férfias, de mégis érzéki ujjain, miközben a napfény megcsillant rajta, majd végül a tenyerében gyűlt össze. Hosszú mozdulatokkal szétdörzsölte tenyerén és ujjai között. Fanni válláig érő, barna, selymes, édes illatú haját óvatosan félrehúzta az arcától és a válláról, szabaddá téve tarkóját. A lány még mindig mereven feküdt. Dezső egészen a derekánál kezdte a masszást. Az első érintés még őt is meglepte. A lány bőre tökéletesen sima, bársonyos, meleg és érintetlen. A hát szélétől a gerincoszlop felé haladt, lassan felfelé, miközben finom forgó mozdulatokkal lazította el görcsös izomtónusait. Amikor a vállához ért, egy gyengéd simogatással végighaladt a karon le a kezekig. Csak egy pillanatot időzött itt, de muszáj volt megcsodálnia Fanni kezeit. Dezső imádta, teljes szívvel rajongott a női kezekért. Fanni keze pedig rendkívül kecses volt. A legszebb, mit valaha látott. Finom, ápolt, festetlen körmei, vékony és ezért hosszúnak tűnő ujjai voltak. (Egyébként az átlagoshoz képest kicsi keze volt.) Dezső minden egyes ujjperceit, ujjbegyeit gondosan átdolgozta. És lassan továbbhaladt alkarján, majd felkarján. Végül visszatért a nyakára. Tarkóját kényeztette. Fanni lassan ennek hatására ellazult. Dezső lelkiismeretesen tette a dolgát a legjobb tudása szerint. Egész teste csillogott hátul a mandulaillatú olajtól.
- Elég finom így, Fanni? Na ügye, hogy jobb így ellazulva!
- Sokkal - válaszolta suttogva Fanni. Nagyon élvezte, imádta az izmos férfias tenyeret, ahogy a hátán dolgozik.
Dezső kevesellte az olajat, hát öntött még pár cseppet. De most nem a tenyerébe, hanem közvetlenül Fanni hátára. Az aranysárga olaj kis hegyi patakként folyt le a gerincén és kis tócsában állt meg. Elkezdte szétkenni, mindenhova juttatva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2018. 04. 13. péntek 06:01
Tetszett!9P
#3 listike 2014. 06. 23. hétfő 16:05
Jó volt, de mégfolytathattad volna.
#2 smutz 2008. 03. 31. hétfő 08:22
Na ez már jobb volt mint az első rész!
#1 Törté-Net 2008. 03. 31. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?