A+ A-

Egy asszony és a békéltető üdülés

39 éves voltam, mikor a házasságunk válságba került. Férjem egy nagyvállalatnál volt fejes, jó anyagi helyzetben voltunk, nem volt rossz életünk. Szeretkeztünk is, az együttlétek jók voltak, igaz nem túl változatosak. Egy éve a férjem felvetette, hogy vonjunk be harmadik személyt vagy másik párt is a szexuális életünk felfrissítésére, de nem voltam hajlandó rá. Nekem ő elég volt, és kicsit önző módon úgy gondoltam, neki is elég kell legyen, hogy amikor akarja szétteszem a lábaim és hagyom hogy bármit tegyen velem. Igen, nem voltam éppen aktív, de nem is tiltakoztam.
Aztán megtudtam, hogy megcsal. Hallottam innen, hallottam onnan, először nem hittem, aztán kénytelen voltam. Olyan emberrel beszéltem, aki nem tudja, ki vagyok és bőven ecsetelte milyen nagy kan az én uram. A férfi szerint mindenkivel lefekszik, akit csak ér. Meglestem, beigazolódott a gyanú. Veszekedés, vita, de nem lett válás belőle. Férjem kijelentette csak azért csal meg, mert nem vagyok hajlandó a szexben változtatni. Egy idő után elgondolkoztam ezen. Kijelentettem, hogy elismerem hibámat, mással nem vagyok hajlandó lefeküdni, de vele bármit szívesen kipróbálok, talán később mással is. Megegyeztünk, hogy új életünk első napjait egy utazással kezdjük, ahol lesz időnk egymásra. Egy Balaton parti házat béreltünk ki, férjem munkatársával és családjával utaztunk le, ők egy másik nyaralóba mentek nem messze tőlünk. Velük jött a lányuk és fiúk, ők 45 körüliek voltak, lányuk 18, fiúk 19 körül.
Beköltöztünk, fürödtünk még egyet és eljött az este. Férjemmel a ház udvarán levő teraszon megterítettünk, ott vacsoráztunk. Finom bor, jó hangulatban voltam. A ház a parttól nem messze volt, csak egy kemping választotta el. Az udvar végén egy sövény volt, amiből nyílt a kemping. A sövénytől nem lehetett látni a kempinget, csak a hangok jöttek át. Csókolóztunk, próbáltam hinni férjemben és újra kezdeni. A férjem csókolgatni kezdte nyakam és egyre lejjebb tért. Fürdőruhában voltunk, félhomály volt, igaz a teraszon a lámpa égett. Férjem kigombolta fürdőruhám felső részét és levette bikini felsőm. Nagy melleim vannak, kivételesen nagyok. Férjem mohón tapogatta őket, majd csókolta, szívta megduzzadt bimbóim. Én is felizgultam és most örültem a helyzetnek. A férjem lehúzta alsóm is, így meztelenül ültem a teraszon élvezve férjem kényeztetését. Férjem még mindig melleim csókolva széthúzta combjaim és puncimat simogatta, ő maga is megdöbbenhetett, hogy nedves voltam. Előbb csiklóm dörzsölte, majd két ujjával ujjazni kezdett. Ezt eddig nem szoktam engedni neki, de most elhatároztam, hogy nem tiltakozom. Mikor látta, hogy engedem, élvezettel ujjazott, majd hirtelen felállt és lehúzta gatyáját, meztelenül állt előttem álló farokkal.
- Gyere, menjünk be a szobába, mondtam neki.
- Nem, maradjunk itt, itt akarlak
- De itt megláthatnak.
- Ugyan már ki látna? Nem érdekel, itt akarlak.
Húzódoztam, de eszembe jutott az ígéretem, hogy nyíltabb leszek a szexben és engedtem. A férjem leült a székbe én pedig felé fordulva ráültem farkára. Lassan tövig engedtem be puncimba, majd fenekemmel izgattam, aztán le-fel mozogtam rajta. A férjem elégedetten lökött farkával, én is kezdtem lihegni felette. Ekkor észrevettük, hogy a sövénynél mozgás van és beszéd hallatszik. Egyértelmű volt, hogy lesnek minket. Gyorsan mondtam férjemnek, azonnal menjünk be, mert lesnek minket. De ő csak kefélt tovább. De ekkor én leszálltam róla és egy törölközőt magam elé rakva hívtam be. Férjem álló farokkal felállt és halkan mondta.
- Nem érdekel, hogy látnak, ha most nem kefélhetlek itt meg, elválok.
Megdöbbentem. Nem zavarja, hogy kukkolnak minket? A férjem kitépte kezemből a törölközőt és a kert felé fordítva lenyomta fejem. Majd előredőltem, éppen hogy csak az asztalra tudtam támaszkodni. Férjem hátulról durván széthúzta combjaim és farkát durván benyomta puncimba. Rettentően szégyelltem magam. Éppen a sövény felé fordultam, így lógó melleim tisztán látszódhatott onnan. A villany csak a teraszt, azaz minket világított meg, a sövénynél nem lehetett látni mást, csak homályos mozgó foltokat. A férjem minden teketória nélkül tovább kefélt és pár perc alatt belém is élvezett. Ezután nem szóltam semmit, bementem és lezuhanyoztam. Férjem se szólt semmit, szó nélkül lefeküdtünk és aludtunk.
Másnap a másik családdal együtt mentünk strandolni. Izgultam, mert nem tudtam ki az, aki meglesett minket, és minden férfiban a környéken azt hittem ő az, és szégyelltem magam hogy intim részeim látta. Péter, Márta és lányuk Éva vidáman beszélgettek a férjemmel, én voltam csak szótlan. Mikor elmentünk fürödni, a férjem meg is jegyezte, miért vagyok ilyen sótlan, mindenki vidám én meg itt durcáskodom. Mikor felmentünk fürödni próbáltam kedves lenni hozzá. A zuhanyzóban miután én végeztem, a férjem állt be. Visszamentem hozzá, mellé álltam. Meglepődött, de mikor farkát megfogva megcsókoltam elmosolyodott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2013. 07. 12. péntek 06:15
Nagyon jó.
#8 papi 2013. 06. 12. szerda 08:13
Tetszik
#7 Bikmakkocska 2013. 05. 25. szombat 11:41
Nagyon jó!
#6 sikamika 2012. 07. 4. szerda 19:32
nem semmi" nagyon izgalmas volt nem unatkoztam 10 pont !!!
#5 gabiqa 2008. 04. 10. csütörtök 22:38
Jó lenne ha folytatódna.
#4 smutz 2008. 03. 28. péntek 18:49
És hol van Éva? KI ne maradjon!
#3 Zolee 2008. 03. 28. péntek 11:24
A folytatásra remélem nem 1 évet kell várni!
#2 gyuri0926 2008. 03. 28. péntek 09:49
Folytatni kellene , de Márta is basszon benne , a 2 nő , 3 pasi nem rosszz folytatás lenne.
#1 Törté-Net 2008. 03. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?