A+ A-

Irodai munka

Már régóta egy unalmas utazási irodában dolgoztam. Csak az, nyújtott egy kis felüdülést, ha a kolleganőmmel, Noémivel beszélgethettem. Noémi csinos, fürge, tűzrőlpattant nő volt. Mindig magabiztos és csábos volt, és ezt a küllemével is érzékeltette. Rövid, már - már fiús szőke haja volt, és játékos kék szemei. A céges bulikon minden pasi csak rá hajtott, de ő ügyesen lepattintotta a balekokat. A beszélgetéseinkkor mindent, és mindenkit kibeszéltünk. Többek között a párkapcsolatokat is. Nekem már egy ideje nem volt senkim, mert a legutolsó pasas nagyon csúnyán elbánt velem, és utána nem igazán bíztam már a férfiakban. Neki szintén nem volt szerencséje a szerelemben.
A téli időszakban mindig kisebb volt a forgalmunk, így rengeteg időnk volt a trécselésre. Az egyik decemberi napon, szintén alig jött be valaki hozzánk. Csak egyetlen pár volt, akik Tájföldön szeretnék tölteni a karácsonyt. Kicsit irigykedtem rájuk, hogy milyen aranyosak, hogy szerelmesek, és ezt, amint kiléptek, el is meséltem Noéminek. Mondtam, hogy mostanában elég magányos vagyok, és, hogy milyen rossz, hogy minden férfi megbízhatatlan, és érzéketlen. Amikor befejeztük a pasik szidását, megkért, hogy segítsek neki telepíteni valami szoftvert a gépére, mert ő nem ért hozzá. Odasétáltam mögé, fölé hajoltam, és úgy mozgattam az egeret, és mutattam, hogy mit kell tennie. Amikor sikerült elindítanom a programot, megfogta az egéren lévő kezem, és végigsimított rajta. Váratlanul ért, ezért kérdőn néztem rá. Nagy kék szemeivel rám nézett, és a fülembe súgta, hogy:"Én is magányos vagyok", majd megcsókolta a nyakamat. Ezt megint nem tudtam, mire véljem, úgyhogy csak néztem rá, továbbra is értetlenül. Ekkor ő megmarkolta a fenekemet, és az ölébe rántott. Meglepődtem, hogy mekkora erő van benne, de nem húzódtam el tőle. "Te... Ez..." szólaltam meg, de ő rögtön elcsitított, és szájon csókolt. Élveztem, ahogy a nyelve a számban ficánkolt. Pont úgy csókolt, ahogy szerettem volna: nem túl erőszakosan, de határozottan. A csók után ijedten vettem észre, hogy a mellbimbóm megkeményedett, és hirtelen felugrottam Noémi öléből.
Ő is felállt, s jött utánam. Nekitaszított a falnak, és újra és újra megcsókolt, közben a mellemet masszírozta. Ahogy a falhoz szorított, teljesen férfiasan viselkedett, amit nem tudtam mire vélni, mert ő volt messze a legnőiesebb nő, akit ismertem. Kezem akaratlanul is a mellére vándorolt, és én is elkezdtem az ő mellét masszírozni. Aztán ő kigombolt egy gombot a blúzomon, erre, feleletképpen, én is egyet az ő blúzán. Így folytattuk az erotikus "vetkőző - párbajt", amíg el nem fogytak a gombok, és mind a ketten ott álltunk blúz nélkül, egy szál melltartóban, és szoknyában. Ekkor a szoknyámat kezdte lehámozni rólam, de nem várta meg, amíg felelek rá, és rögtön a sajátjából is kibújt. Aztán benyúlt a hátam mögé, és villámgyorsan megszabadított a melltartómtól is. Gondoltam: hát persze, hisz gyakorlata van benne. Aztán kissé lehajolt, és elkezdte szívni a mellbimbómat.
Én pedig közben lefejtettem róla is a melltartót. Miközben a mellemet szívta, hullámokban lepett meg a gyönyör, és olyankor kisebb sikolyok hagyták el a számat. Néha felpillantott rám, és elégedetten figyelte kéjes arcom. Amikor már alig bírtam állni a lábamon az orgazmustól, a csípőmnél megragadott, és lehúzott a földre. Hanyattfeküdtem, közben ő lehúzta rólam a bugyimat. Így, már teljesen meztelenül feküdtem előtte, kivéve a szandált, ami rajtam maradt. Noémi benyúlt a lábam közé, és a belsőcombomat elkezdte széttolni. Először nem hagyta, de aztán megnyugtatott, és azt mondta: "Csak nyugalom. Lazulj el. Hidd el, jó lesz." És mosolygott rám. Így kicsit félénken, de engedtem a nyomásnak, és széttártam előtte a lábam, szabad bejárást engedve neki. Először kézzel, aztán pedig a szájával izgatta a csiklómat. Én pedig, csak nyögdécselni tudtam a gyönyörtől. Amikor látta, hogy az orgazmus szélén állok, elővett a fiókjából valamit. Először nem tudtam, hogy i az, de aztán nagy meglepetéssel vettem észre, hogy az egy vibrátor. Beüzemelte, és már hallottam is, a halk berregést.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.65 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53
2016. 03. 26. szombat 23:59
Jót lezbisztek. Válaszolok rá!
#2 listike
2014. 12. 5. péntek 11:31
Nem tetszett. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2008. 03. 22. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!